Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Watersports Kink

Uutiskirje

Watersports Kink 

watersportkultainen suihku ja kultainen suihku ovat varmasti intiimeimpiä asioita, joita voit kuvitella seksin aikana. Toimitamme oikeat tarvikkeet ... nopea ✓ Huomaamaton ✓ Halpa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 46 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 46 kohdetta 1 - 12

watersport, joka tunnetaan myös nimellä "watersports kink", urolagnia tai urofilia, on BDSM:n muunnelma, jossa kumppani kiihottuu seksuaalisesti virtsaamalla itsensä tai toisen henkilön päälle. Siihen voi kuulua myös toimintaa, kuten "kultaiset suihkut" (virtsaaminen toisen päälle) tai "vesiurheilu" (virtsaaminen itsensä tai toisen päälle seksuaalisen toiminnan aikana).

Verkkokaupastamme löydät erilaisia tuotteita, joita voi käyttää Watersports aikana, esim:

  • Penistulpat, esim. suppilolla tai putkella: nämä ovat erityisiä penistulppia, jotka työnnetään virtsaputkeen, jotta virtsaaminen olisi helpompaa ja hallitumpaa seksuaalisen toiminnan aikana.
  • Virtsaamisen apuvälineet: Nämä ovat laitteita, joita käytetään vyötärön ympärillä ja joissa on putki, joka voidaan työntää virtsaputkeen helpottamaan ja hallitsemaan virtsaamista seksuaalisen toiminnan aikana.
  • Virtsapullot tai -säiliöt: Nämä ovat säiliöitä, joihin virtsa mahtuu seksuaalisen toiminnan aikana käytettäväksi.
  • Niin sanottu fetissi-tyyny: Tämä on erittäin kosteutta imevä, musta tyyny, joka nauttii suurta suosiota fetissi-skenessä, koska se takaa estottoman hauskanpidon seksin aikana, koska se imee luotettavasti kaikki syntyvät nesteet.
  • Lisävarusteet: Esimerkiksi säärystimet, käsiraudat, nahkakaulukset jne., joissa on keltaisia värillisiä yksityiskohtia, jotka viestittävät siitä, että olet kiinnostunut Watersports seisomaan.

Vesiurheilun kohokohdat:

  • watersport palvelee vallan ja hallinnan tunnetta BDSM-dynamiikassa.
  • Sitä voidaan käyttää uusien rajojen tutkimiseen seksuaalisessa toiminnassa
  • Se voi olla keino lisätä haavoittuvuuden ja alistumisen tunnetta


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus ja hygienia ovat ensisijaisen tärkeitä. Ennen kuin ryhdyt harrastamaan vesiurheilukäytäntöjä, muista puhua siitä kumppanisi kanssa, asettaa rajat ja sopia turvallisesta sanasta. On myös tärkeää olla tietoinen riskeistä, jotka liittyvät siihen, että Watersportskuten infektioista, ja että on aina oltava keino lopettaa toiminta tarvittaessa. On myös tärkeää ryhtyä tarvittaviin varotoimiin ja käyttää sopivaa desinfiointiainetta, kuten suihkeemme INSTACLEAN, riskin minimoimiseksi.