Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pakotettu orgasmi CUMELOT

Uutiskirje

Pakotettu orgasmi CUMELOT 

Eturauhasen lypsämiseen tarkoitettujen CUMELOT-laitteiden avulla MEO on yksi markkinajohtajista pakotetun miehistymisen ja pakotetun orgasmin alalla, Male Milking ja eturauhasen orgasmin alalla. Nauti siitä, että sinut lypsetään orgasmiin vastoin tahtoasi Cumelot-laitteen avulla.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 25 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 25 kohdetta 1 - 12

Nauti siitä, että sinut lypsetään orgasmiin vastoin tahtoasi CUMELOTin avulla.

 

Ei vain seksiorjat rakastavat meitä! Alistuvat miehet, hallitsevat naiset ja kokeilunhaluiset pariskunnat arvostavat myös MEO:n, pakkoorgasmin asiantuntijan, CUMELOT-laitteiden ominaisuuksia, kun kyse on miehen lypsämisestä.

 

Pakotettu orgasmi tai pakotettu miehestä riisuminen

 

Eturauhanen on miesten seksuaalinen keskus, joka määrää siemensyöksyn. CUMELOT-laitteella, BDSM-tarpeisiin sovitetulla eturauhasen stimulaattorilla , eturauhasta stimuloidaan, kunnes sperma puristuu ulos, ilman, että tarvitaan nautintoa tai kiihottumista. Tätä kutsutaan myös eturauhasen orgasmiksi tai pakotetuksi vapautumiseksi.

 

Male Milkingpeniksen lypsäminen ja kalun lypsäminen

 

Passiivisen miehen pakotettu riisuminen (tunnetaan myös nimellä Male Milking ) ei liity mitenkään miehen mielihyvän tunteeseen, vaan sen tarkoituksena on aiheuttaa siemennesteen täydellinen tyhjeneminen . Miehet kokevat pakotetun sukupuolittamisen äärimmäisen nöyryyttävänä, ja siksi sitä käytetään usein BDSM-skenaarioissa. Pakotettua emasulaatiota käyttävät myös siveysvöiden käyttäjät riistääkseen siveysvyöltä Sub kaiken mahdollisuuden nautintoon.

 

Stimuloimalla eturauhasta CUMELOT-eturauhastimulaattorilla miehen siemenneste voidaan "pumpata ulos" ilman, että mies kokee mitään nautintoa tai kiihottumista.

 

Onko väkisin tapahtuva sukupuolistaminen välttämättä BDSM?

 

Ei välttämättä, mutta tietysti se voi olla! Ja ollakseni rehellinen: ilman BDSM-skenen pioneerihenkeä teknologia, lelut ja kasvava uteliaisuus pakotettua emaskulaatiota kohtaan olisivat luultavasti edelleen sadan vuoden takaisella tasolla.

 

Pakotettu miehistökokeilu voi siis olla myös SM - mutta se voi olla myös melkein mitä tahansa, mitä haluat tai haluat kokeilla.

 

Pakkodieksisaatiolaitteet - uutta kehitystä

 

Yksi viimeisimmistä kehityskohteista ovat ALPHA PRO CUMELOT -pakkoevaskulaatiolaitteet, jotka stimuloivat eturauhasta muodollisilla vaivaavilla liikkeillä ja johtavat nopeasti tai hitaasti räjähtäviin eturauhasorgasmeihin. Toinen innovaatio on miehille tarkoitettu lypsykone. Tämä seksikone imee, imee ja imee, kunnes sinua ei voi pysäyttää. Tuhannet tyytyväiset asiakkaat kutsuvat konettamme myös"peniksen lypsykoneeksi" -koska se saa JOKAISEN - halutun tai ei halutun vaativan suuseksin kautta - orgasmin ja imee sinusta viimeisenkin pisaran. Tämä lypsykone on erityisesti miehille kehitetty ammattimainen itsetyydytyskone. Ehdoton kohokohta ja paras seksikone miehille.

Eturauhasen lypsäminen, jota kutsutaan myös eturauhashieronnaksi tai eturauhasen stimulaatioksi, tarkoittaa eturauhasen, miesten pienen rauhasen, joka on osa lisääntymisjärjestelmää, stimulointia. Eturauhanen on virtsarakon alapuolella sijaitseva herkkä elin, joka tuottaa siittiöitä.

Miehet harrastavat usein eturauhasen lypsämistä seksuaalisen stimulaation muotona, jonka he kokevat erityisen voimakkaaksi ja tyydyttäväksi. Se voi myös lievittää eturauhasen oireita, kuten suurentunutta eturauhasta, eturauhastulehdusta ja erektio-ongelmia.

Eturauhasen lypsäminen voidaan tehdä manuaalisesti tai apuvälineiden avulla. On tärkeää, että eturauhasen lypsäminen tehdään puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä ja että käytetään oikeaa tekniikkaa vammojen ja infektioiden välttämiseksi. On myös suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa, jos sinulla on terveydellisiä huolenaiheita, ennen kuin aloitat eturauhasen lypsämisen.

MEO - Me rakastamme lypsää sinua!