Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DEEP'R - Anaalinen syväkoulutus

Uutiskirje

DEEP'R - Anaalinen syväkoulutus 

Pitkien DEEP'R-dildojen erityisen joustava materiaali antaa sinulle monia luovia vaihtoehtoja syvään anaaliharjoitteluun, joko yksin tai kumppanin kanssa. Nauti äärimmäisen täyttävästä, venyttävästä nautinnosta ja tunne sentti sentiltä suurten DEEP'R-dildojen sentti sentiltä syvällä sisälläsi.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12

Yksinkertaisesti valtava ja ehdottomasti ei aloittelijoille. Halusitpa sitten nauttia isosta DEEP'R-dildosta yksin tai kumppanin kanssa - valmistaudu todelliseen haasteeseen!

 

Pitkien DEEP'R-dildojen erityisen joustava materiaali antaa sinulle monenlaisia luovia mahdollisuuksia, joko yksin tai kumppanin kanssa. Nauti äärimmäisen täyttävästä, venyttävästä nautinnosta ja tunne senttimetri toisensa jälkeen isojen DEEP'R-dildojen senttimetri syvällä sisälläsi.

 

Mikä isossa DEEP'R-dildossa on niin erityistä syvään anaaliharjoitteluun?

 

MEO tietää, mitä nälkäinen reikä tarvitsee: äärimmäistä pituutta, suuria halkaisijoita, epätavallisia tekstuureja ja vakuuttavaa materiaalia, joka on riittävän lujaa ja joustavaa samaan aikaan, jotta voit tuntea sen juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi! Tämä erittäin pitkä DEEP'R-dildo täyttää sinut täysin ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen. Tämän dildon koko ei ainoastaan vakuuta sinua, vaan myös sen hyvin erityinen muotoilu antaa sinulle unohtumattomia hetkiä. Kokeile DEEP'R-dildoa, jos uskallat!

 

Miten käytän isoa DEEP'R-dildoa syvään anaaliharjoitteluun?

 

Pituuden ja ympärysmitan vuoksi isojen DEEP'R-dildojen asettaminen voi olla aluksi vaikeaa. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Makaa selälläsi ASS UP -tyynyn ollessa takapuolesi alla ja jalkojesi ollessa koholla ja levällään. ASS UP -tyyny antaa vartalollesi vakaan ja mukavan tuen myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny myös estää sinua vajoamasta sänkyyn ja helpottaa monia muita asentoja seksin ja sooloseksin aikana. Suosittelemme ehdottomasti "lämmittelyä" pienemmällä dildolla ja sen jälkeen siirtymistä isoon DEEP'R-dildoon.

 

Mitä voiteluainetta käytän tämän ison DEEP'R-dildon kanssa anaalista syväkoulutusta varten?

 

Jos aiot käyttää isoa DEEP'R-dildoa, suosittelemme anaaliseksiin tarkoitettua voiteluöljyä FUCKSLUT Se on silikonipohjainen voiteluaine, joka ei tunnu miltään muulta voiteluaineelta. FUCKSLUT tekee big DEEP'R -dildon käytöstä kivuttoman mutta henkeäsalpaavan nautinnon. Suosittelemme joka tapauksessa myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että kokeneelle isojen dildojen ystävälle. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin ja anaalin venyttelyyn. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke varmistaa, että jopa erittäin suuret DEEP'R-dildot voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Se on anaalisuihke, joka hoitaa ihoa ja rentouttaa peräaukon lyhyessä ajassa. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estotonta anaaliseksiä!

 

Ison DEEP'R-dildon materiaali ja hoito:

 

Tämä suuri XL-dildo DEEP'R-sarjasta on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Käyttämämme materiaali on myös erittäin vakaata, joten DEEP'R-dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa erittäin pitkän DEEP'R-dildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteellista hygieniaa varten suosittelemme myös, että käytät suihkeemme säännöllisesti VERYCLEAN.

 

Hyvä tietää: