Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Slube - Body Lube

Uutiskirje

Slube - Body Lube 

Valmistaudu matkalle aistillisuuteen kuin koskaan ennen Sluben, ainutlaatuisen vartalovoiteen, avulla! Sluben, superliukkaan Body Lube, avulla sooloseksistä tai seksistä kumppanisi kanssa kylvyssä tulee uskomaton kokemus. Mitä erityistä Slubessa on? Slube muuttuu äärimmäisen viskoosiksi kokovartalovoiteeksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa,...

Valmistaudu matkalle aistillisuuteen kuin koskaan ennen Sluben, ainutlaatuisen vartalovoiteen, avulla! Sluben, superliukkaan Body Lube, avulla sooloseksistä tai seksistä kumppanisi kanssa kylvyssä tulee uskomaton kokemus. Mitä erityistä Slubessa on? Slube muuttuu äärimmäisen viskoosiksi kokovartalovoiteeksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa, mikä tarjoaa ainutlaatuisia tuntemuksia.

Lisää
Näytä 1 - 5 5 kohdetta 1 - 5
Näytä 1 - 5 5 kohdetta 1 - 5

Valmistaudu matkalle aistillisuuteen kuin koskaan ennen Sluben, ainutlaatuisen Body Lube, joka on nyt saatavilla MEO:lta!

Slube muuttaa kylpyhuoneesi - tai minne ikinä uskallatkin mennä - eroottiseksi leikkikentäksi. Alun perin jauhemainen Slube sekoittuu veteen luodakseen uskomattoman pehmeän liukuvoiteen, joka sopii täydellisesti aistilliseen hierontaan, liukuvaan rakasteluun ja tietenkin intiimiin nautintoon.

Slubea on saatavana useissa eri tuoksuissa ja väreissä, rauhoittavasta laventelista eksoottiseen piña coladaan - jokaiselle mielialalle ja jokaiseen makuun löytyy jotakin.

Eikä siinä vielä kaikki: Slube on vesipohjainen, joten sitä voi käyttää kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa. Se on myös dermatologisesti testattu ja vapaa haitallisista kemikaaleista, joten sitä on turvallista käyttää iholla ja intiimialueella.

Lisäksi Slube on helppo puhdistaa. Koska se on vesiliukoista, se voidaan yksinkertaisesti huuhdella pois lämpimällä vedellä eikä se jätä tahroja tekstiileihin.

Sluben avulla laajennat aistillista kokemusmaailmaasi ja lisäät nautintoa. Nyt saatavilla MEO:ssa. Matka liukkaan, aistillisen nautinnon maailmaan odottaa sinua!

Slube on ainutlaatuinen liukuvoide, joka takaa jännittävän, liukkaan ja aistillisen kokemuksen. Tässä on yksityiskohtainen luettelo sen ominaisuuksista, käyttötavoista ja eduista:

Ominaisuudet

Erilaisia tuoksuja ja värejä: Slube on saatavana erilaisina tuoksuina ja väreinä, joiden avulla käyttäjät voivat valita mielialaansa ja mieltymyksiinsä sopivan tuoksun. Vaihtoehdot vaihtelevat rentouttavista tuoksuista, kuten laventeli, eksoottisiin tuoksuihin, kuten piña colada.

Vesipohjainen: Se on vesipohjainen, joten sitä on turvallista käyttää kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa. Se on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Jauhemuoto: Slube on alun perin jauhe, joka sekoitetaan veteen liukuvoiteeksi. Tämä tekee siitä kompaktin ja helpon säilyttää ja kuljettaa.

Suuri tuotto: Pienestä määrästä Slube-jauhetta voidaan valmistaa suuri määrä liukuvoidetta. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon verrattuna moniin muihin kaupallisesti saatavilla oleviin voiteluaineisiin.

Sluben mahdolliset käyttökohteet:

Aistillinen hieronta: Slubea voidaan käyttää aistilliseen vartalohierontaan. Tuotteen pehmeän koostumuksen ansiosta kädet liukuvat vaivattomasti iholla ja saavat aikaan syvästi rentouttavan ja intiimin kokemuksen.

Seksilelujen voiteluaine: Sitä voidaan käyttää seksilelujen voiteluaineena. Koska se on vesipohjainen, sitä voidaan käyttää turvallisesti kaikkien materiaalien kanssa.

Seksi: Slubea voidaan käyttää yhdynnän aikana, jolloin kokemus on pehmeämpi ja miellyttävämpi.

Kylpyhuoneleikit: Slubea voidaan käyttää myös kylvyssä liukkaaseen, aistilliseen nautintoon.

Hyödyt:

Ihoystävällinen: Slube on ihotautitestattu ja vapaa ankarista kemikaaleista, joten se on turvallinen ihokosketuksessa ja intiimialueilla.

Helppo puhdistaa: Koska se on vesiliukoinen, se huuhtoutuu helposti pois vedellä eikä tahraa kankaita.

Tehostaa nautintoa: Sen ainutlaatuinen, pehmeä koostumus voi lisätä huomattavasti seksuaalista nautintoa, käytitpä sitä sitten omaan nautintoosi, kumppanin kanssa tai seksilelujen kanssa.

Puhdistus ja hoito:

Puhdistus: Slube on vesiliukoinen ja se voidaan helposti huuhdella pois lämpimällä vedellä. Suuremmat määrät voidaan laimentaa ja hävittää turvallisesti viemäriin.

Säilytys: Koska kyseessä on jauhe, se tulee säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta se ei paakkuuntuisi.

Turvallisuustiedot ja varotoimet

Vältä silmäkosketusta: Kuten useimpien liukuvoiteiden kohdalla, on suositeltavaa välttää kosketusta silmiin.

Laastaritesti: Jos sinulla on herkkä iho, tee pieni laastaritesti ennen käyttöä mahdollisten haittavaikutusten poissulkemiseksi.

Muista käyttää Slubea vastuullisesti ja nauti sen tuomasta kohonneesta aistillisesta nautinnosta intiimeimmissä hetkissäsi.