Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Klinikka seksi ja lääkäri pelit

Uutiskirje

Klinikka seksi ja lääkäri pelit 

Elä intiimeimmät lääkärifantasiasi vaikuttavan lääketieteellisten laitteiden ja seksuaalisien apuvälineiden valikoimamme avulla. Laadukkaat lääketieteelliset fetissiesineemme ovat reseptisi puhtaaseen nautintoon! Olipa kyse sitten ankkapillistä, spekulumista, peräruiskeesta tai peräruiskeesta, MEO:sta löydät kaiken.

Alaluokat

  • Näiden tuotteiden avulla voit tehdä fantasioistasi totta. Ammattilaisvarusteet kotiisi. Peräruiskeet, peräruiskeet ja katetrit.

  • Haluatko ottaa preparaattitestin? toimitamme 100-prosenttisen huomaamattomasti kaiken, mitä tarvitset amatöörilääkärinä venyttämiseen, levittämiseen ja tutkimiseen.

  • Onko Hegar sonde Sarjat, virtsaputken tulpat tai peniksen laajentimet. Suuri valikoima alistuvalle miehelle.

Klinikka seksi ja lääkäri pelit! Se tekee siitä niin jännittävää!

 

Fetissiklinikkaseksissä tai vanhanaikaisissa "lääkärileikeissä" osallistujat ottavat lääkärin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan roolin. Potilaille tehdään perusteelliset lääketieteelliset tutkimukset, pääasiassa gynekologian ja urologian aloilta. Kliinisen huoneen, jota joskus kutsutaan valkoiseksi huoneeksi, klassisena osana on tietenkin gynekologinen tuoli.

 

Fetissi klinikkaseksi ja eroottiset lääkärileikit- Erotiikan valkoinen puoli

 

On niin monia erilaisia fetissejä ja yksi niistä on klinikkaseksi tai lääkärileikit. Klinikkaseksissä kaikille osallistujille on tärkeää, että seksuaalinen ärsyke, joka laukaistaan, tulee ammattituotteista ja esineistä, joita löytyy esimerkiksi sairaaloista, psykiatrisilta osastoilta tai lääkärien vastaanotoilta (esimerkiksi gynekologin tai urologin vastaanotoilta).

 

Hallinnan menettäminen klinikkaseksin aikana

 

Tämän tyyppisessä BDSM:ssä keskitytään kontrollin menettämiseen (bondagea muistuttavaa), dominointiin ja roolileikkeihin. Tässä dominoiva kumppani liukuu sairaanhoitajan, lääkärin, terveydenhoitajan tai jonkun muun lääketieteen parissa työskentelevän rooliin. Mukana on tietysti myös ainakin yksi potilas, jota lääkäri "hoitaa" laajasti. Klinikkaseksin fantasioita ja käytäntöjä toteutetaan sitten tämän potilaan kohdalla. Myös orjuuteen tai SM:ään (BDSM) liittyvät piirteet ja taipumus käyttää kumi- tai lateksivaatteita ovat varsin yleisiä klinikkaseksissä.

 

Lääkäripelit ovat hyvin suosittuja, ja MEO:n klinikkaseksin verkkokaupasta löydät kaiken tarvitsemasi.

 

Lääkärileikkeihin kuuluu leikkiminen näennäislääketieteellisiltä aloilta peräisin olevilla laitteilla ja välineillä, spekulumista peräruiskeisiin emätin- ja anaali-peräruiskeisiin, katetreihin ja virtsaputkivibraattoriin tai -laajentimeen virtsaputken tai peräaukon laajentamiseen.

 

Niin sanottu klinikkaseksi tai lääkärileikit täyttävät aktiivisen ja passiivisen kumppanin seksuaaliset fantasiat Peräruiskeet, katetri, peräruiske, peräpuikon asettaminen ja lämmön mittaaminen kuuluvat tietenkin asiaan. Jos haluat kokeilla tätä itse, voit yksinkertaisesti ostaa lääkärin tarvikkeita MEO:sta. Täydellinen johdatus klinikkaerotiikkaan on esimerkiksi peräruiske tai laajentaja virtsaputken stimuloimiseksi.

 

Klassikko klinikkaerotiikassa on niin sanottu katetriseksikin

 

Riippuvuutta, hallinnan menettämistä ja dominointia edustavat yksityiskohdat ovat tämäntyyppisen seksuaalisen toiminnan varsinainen tavoite. Yksinkertaisesta sydämen kuuntelusta lääkärin antamiin anaalisiin peräruiskeisiin tai teko-operaatioihin, kaikki on mahdollista. Klinikkaseksin kohokohta on niin sanottu katetriseksi. Tässä lääketieteellinen katetri tai dilataattori työnnetään potilaan, yleensä passiivisen miehen, virtsaputkeen. MEO:n klinikkaseksikaupasta voi ostaa valmiita katetrisarjoja. Tämä setti sisältää täsmälleen samat ammattimaiset välineet, joita urologi tai urologian hoitaja tarvitsee asentaessaan pysyvää katetria.

 

Peräruiske peräruiskeella ja siveysvyön kanssa? Kaikki käy ja kaikki voi olla todella kiimaista.

 

Anaaliperäruiske ei ole suosittu vain klinikkasukupuolen ystävien keskuudessa, jo ennen anaaliyhdyntää, olipa kyseessä sitten mies tai nainen, käytetään peräruiske tai niin sanottu anaalihuuhtelu. Mistä voit ostaa peräruiskeen? Tai tilata lisävarusteita peräruiskeen? Täällä postimyyntikaupassamme tietenkin. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman, edulliset hinnat ja huomaamattoman toimituksen.

 

Häpeilemätön, syvä oivallus taattu: Anaalitutkimukset ja emättimen tutkimukset

 

Emättimen spekulaali gynekologin tuoliin ja peräsuolen spekulaali tai peräaukon levitin miehelle. Molemmat voivat nauttia lääketieteellisistä tutkimuksista ja hemmotella fantasioitaan.

 

Ns. emättimen spekulaa käyttää yleensä gynekologi, ja sen tarkoituksena on luoda vapaa näkymä naisen tai potilaan emättimeen. Spekulassa on kaksi tai kolme terää, jotka työnnetään naisen emättimeen, ja mekanismi, jonka avulla spekulumin voi avata. Kahden lastan keskelle syntyy eräänlainen kurkistusaukko, jonka kautta voidaan katsoa syvälle naisen tai potilaan sisään, aina kohtuun asti. Klinikkaseksissä tämä on passiivisten potilaiden tai Sub. Varmista aina, että laatu ja hygienia ovat riittävät. Älä käytä halpoja tuotteita, ja jos olet epävarma, valitse ruostumaton teräs.

 

Anaalispekulaari, jossa on 2, 3 tai 4 terää, antaa sinulle syvän näkymän ja helpottaa yksityiskohtaisia tutkimuksia. Lukitusruuvin avulla voit jättää peräaukon täysin auki lisäleikkejä varten. Näin kihelmöivä fetissi ja lääkärileikit rikastuvat aidosti tämän kliinisen erotiikan välineen avulla. Kliinisessä erotiikassa tämä on passiivisen potilaan tai orjan tarvike.

 

Dilataattorit peräaukon laajentamiseen tai dilataattori penikselle

 

Niin sanottua dilataattoria käytetään yleensä kehon aukkojen laajentamiseen. Yleinen käyttötapa on virtsaputken laajentaminen virtsaputken stimulaation aikana, jotta siihen voidaan jälkeenpäin työntää jotain. Tämä voi olla esimerkiksi virtsaputkivibraattori.

 

Yhteenveto kliinisestä erotiikasta ja kontrollin menettämisestä (BDSM)

 

Kliininen erotiikka on BDSM:n alalta peräisin oleva yleisnimitys. Siinä lääketieteellisiin hoitotilanteisiin, sairaalahoitoon tai lääketieteellisiin tutkimusmenetelmiin liittyvät seksuaaliset käytännöt sisältyvät yleensä eroottiseen roolileikkiin, esimerkiksi lääkärinä ja potilaana, yhteisymmärrykseen perustuvien seksikumppaneiden välillä. Tässä yhteydessä kontrollilla, dominoinnilla, antautumisella ja kontrollin menettämisellä on suuri merkitys.

 

Tilaa tuotteita klinikkaerotiikkaan, osta artikkeleita klinikkaseksiin verkossa

 

Olipa kyseessä sitten lateksista valmistetut tutkimuskäsineet, katetrit, peniksen laajentaja, anaalilaajennin, peräsuolen levitin, emätinspekulaattori tai anaalispekulaattori. MEO:sta löydät etsimäsi. Haluatko ostaa virtsaputkivibraattorin? Meiltä löytyy virtsaputkivärähtelijä monina versioina. "Aloittelijan" mallista ammattilaiselle tarkoitettuun erittäin pitkään virtsaputkivärähtelijään. MEO on erikoistunut seksikauppa, ikään kuin erotiikan erikoislähetystoimisto koko valkoisen kliinisen erotiikan valikoimaan ja kaikkiin tuotteisiin lääkärileikkien aihepiirin ympärillä.

 

Hienovarainen toimitus klinikkaerotiikkatuotteille taattu!

 

Jännittävään peräruiskeeseen voit ostaa emema tai tilata anaaliduusan. MEO:sta löydät myös kaiken peräruiskeesta, endoskooppikameravaginasta ja pahamaineisesta Wartenbergin hermopyörästä. Psykiatriset käsiraudat ja sairaalakiinnikkeet käsille, pakenemissuojatut jalkojen kiinnikkeet ja päävaljaat ovat myös osa korkealaatuisten fetissituotteiden valikoimaamme kliinistä erotiikkaa varten. Olemme jopa ajatelleet vettä hylkiviä tai vettä imeviä tyynyjä lääkärileikkejäsi varten. Jos haluat, että sairaanhoitajasi käyttää tutkimusten aikana isoa strap-onia, jossa on dildo, löydät täältä myös vastaavan valikoiman strap-oneita. Passiivista potilasta varten meillä on myös laaja valikoima naamareita. Musta spandeksinaamari, nahkanaamari vai tiukka lateksinaamari? Sen avulla voit nauttia tutkimuksista täysin anonyymisti ja heittäytyä täydelliseen kontrollin menetykseen leikkiessäsi valkoisella erotiikalla.