Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Voitelugeeli

Uutiskirje

Voitelugeeli 

Laadukkaiden anaali- ja liukuvoiteiden valikoimamme avulla kaikki pysyy mukavan sileänä ja ihanan liukkaana. Haluatko olla varma, että kaikki sujuu sujuvasti seksin aikana? MEO tarjoaa laajan valikoiman liukuvoiteita ja liukuvoiteita, jotta jokainen kliimaksisi olisi unohtumaton.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 25 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 25 kohdetta 1 - 12

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää voiteluaineista:

Voiteluaineet ovat tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan seksuaalista kokemusta tai vähentämään epämukavuutta intiimissä toiminnassa. On monia syitä, miksi voit haluta käyttää liukuvoidetta, ja eri tarpeisiin on olemassa erityyppisiä liukuvoiteita.

Voitelugeelien käytön edut:


Mitä erilaisia liukuvoiteita on olemassa?


Yhteenvetona voidaan todeta, että liukuvoiteet parantavat seksuaalista nautintoa, lisäävät mukavuutta, vähentävät loukkaantumisriskiä ja ovat yhteensopivia kondomien kanssa. On olemassa erilaisia liukuvoiteita, kuten vesipohjaisia, silikonipohjaisia, öljypohjaisia, hybridejä, maustettuja ja lämmittäviä/jäähdyttäviä liukuvoiteita. On tärkeää valita tarpeisiisi sopiva liukuvoide ja ottaa huomioon mahdolliset allergiat, ihon herkkyys ja tuotteen yhteensopivuus.

Mitä liukuvoiteita suositellaan anaaliseksiin?

Anaaliseksissä on suositeltavaa käyttää erityisesti anaaliseksiin suunniteltua liukuvoidetta, sillä peräaukko ei ole luonnostaan yhtä kostea kuin emätin. Anaaliseksiin soveltuvat parhaiten sellaiset liukuvoiteet, jotka ovat paksuja, pitkäkestoisia ja joiden viskositeetti on korkeampi, mikä vähentää kitkaa ja halkeilua tunkeutumisen aikana.

Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat suosittu valinta anaaliseksiin, koska ne huuhtoutuvat helposti pois ja ovat yhteensopivia useimpien seksilelujen ja kondomien kanssa. Ne voivat kuitenkin kuivua nopeasti, ja niitä on käytettävä usein uudelleen.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat toinen suosittu vaihtoehto anaaliseksiin, koska ne kestävät kauemmin eivätkä kuivu yhtä nopeasti kuin vesipohjaiset liukuvoiteet. Niitä on myös turvallista käyttää useimpien kondomien ja seksilelujen kanssa. Niitä on kuitenkin joskus vaikeampi pestä pois kuin vesipohjaisia voiteluaineita, eikä niitä pitäisi käyttää silikonisten seksilelujen kanssa.

On myös olemassa hybridivoiteluaineita, joissa yhdistyvät vesi- ja silikonipohjaiset voiteluaineet ja jotka tarjoavat molempien edut. Näitä liukuvoiteita on yleensä turvallista käyttää kondomien ja useimpien seksilelujen kanssa.

Öljypohjaisia liukuvoiteita tulisi välttää kaikin keinoin anaaliseksin aikana, sillä ne voivat hajottaa lateksikondomeja ja lisätä sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden riskiä. Öljypohjaisia liukuvoiteluaineita on myös vaikea puhdistaa ja ne voivat tahraantua kankaisiin.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää valita erityisesti anaaliseksiin suunniteltu liukuvoide ja käyttää sitä runsaasti, jotta kokemus olisi mukava ja miellyttävä.

Mitä liukuvoiteita suositellaan fisting suositellaan?

fisting on seksuaalista toimintaa, jossa käsi tai nyrkki työnnetään emättimeen tai peräsuoleen, ja se edellyttää erityisesti tämäntyyppiseen seksiin suunniteltua liukuvoidetta. Voiteluaineet, jotka on tarkoitettu fisting ovat yleensä paksumpia ja pitkäkestoisempia kuin muut liukuvoiteet, koska niiden on tarjottava riittävä voitelu pidemmän aikaa ja syvempiä tunkeutumisia varten.

Joitakin yleisimmin käytettyjä liukuvoiteluaineita fisting ovat:

1. J-Lube: J-Lube on jauhe, joka voidaan sekoittaa veteen paksuksi, liukkaaksi voiteluaineeksi. Se on erittäin suosittu fisting Yhteisössä, koska se kestää pitkään ja tarjoaa optimaalisen voitelun. Se voi kuitenkin olla hieman sotkuinen sekoitettaessa ja levitettäessä.

2. Crisco: Crisco on kasviperäinen shortening, jota käytetään usein voiteluaineena fisting. Se on paksua ja pitkäkestoista, ja se tarjoaa runsaasti voiteluaineita fisting. Crisco ei kuitenkaan ole turvallista käyttää lateksikondomien kanssa, ja se voi hankautua tekstiileihin.

3. Silikonipohjaiset liukuvoiteet: Silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat myös fisting , koska ne ovat pitkäkestoisia ja tarjoavat runsaasti voitelua. Ne eivät kuitenkaan ole turvallisia käytettäväksi silikonisten seksilelujen kanssa, ja niitä voi olla vaikeampi puhdistaa kuin muita liukuvoiteita.

4. Vesipohjaiset liukuvoiteet: Vesipohjaisia liukuvoiteita voidaan käyttää fisting , mutta ne eivät kestä yhtä kauan kuin muuntyyppiset liukuvoiteet. Ne ovat kuitenkin helppoja puhdistaa ja yhteensopivia useimpien seksilelujen ja kondomien kanssa.

5. LE FIST: LE FISTin avulla voit tunkeutua ilman kipua. LE FIST on erikoisvoide, jonka erityinen koostumus luo erinomaisen ja pitkäkestoisen liukuvaikutuksen. LE FIST viettelee silkkisellä koostumuksellaan, hajuttomalla koostumuksellaan ja erittäin pitkäkestoisella liukastumisella.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK on liukuvoide, jolla on puuduttavia/rauhoittavia ominaisuuksia erityisen ainesosayhdistelmän ansiosta. Ihanteellinen kaikenlaisiin äärimmäisiin anaalin venytysleikkeihin tai valmistautumiseen isoon dildoon tai fisting.

Nyrkkeilyyn käytettävää liukuvoidegeeliä valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin viskositeetti, levitysaika ja yhteensopivuus seksilelujen ja kondomien kanssa, jos niitä on. On myös tärkeää kommunikoida kumppanisi kanssa ja käyttää runsaasti liukuvoidetta turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen varmistamiseksi.

Mitä liukuvoiteita suositellaan seksileluihin?

Seksileluihin tarkoitettujen liukuvoiteiden osalta on tärkeää valita liukuvoide, joka on yhteensopiva seksilelusi materiaalin kanssa. Väärän liukuvoiteen käyttäminen voi vahingoittaa seksileluasi tai lyhentää sen käyttöikää.

Seuraavassa on lueteltu joitakin liukuvoiteita, jotka sopivat yleisimpiin seksilelujen materiaaleihin:

  • Vesipohjaiset liukuvoiteet: Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat suosittu valinta seksilelujen kanssa käytettäväksi, koska ne ovat helppohoitoisia, yhteensopivia useimpien seksilelujen kanssa ja turvallisia käyttää lateksikondomien kanssa. Ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi lelujen kanssa, jotka on valmistettu esimerkiksi silikonista, lasista ja kovasta muovista.
  • Silikonipohjaiset voiteluaineet: Silikonipohjaiset voiteluaineet ovat pitkäkestoisia ja antavat silkkisen tunteen, joka voi lisätä tuntemuksia seksileluja käytettäessä. Ne eivät kuitenkaan ole turvallisia käytettäväksi silikonisten seksilelujen kanssa, sillä ne voivat hajottaa materiaalia ja vahingoittaa lelua.
  • Öljypohjaiset voiteluaineet: Öljypohjaisia voiteluaineita ei suositella käytettäväksi seksilelujen kanssa, koska ne voivat hajottaa materiaalia ja aiheuttaa vahinkoa. Niitä on myös vaikea puhdistaa ja ne voivat jättää tahroja tekstiileihin.
  • Hybridivoiteluaineet: Hybridivoiteluaineissa yhdistyvät vesi- ja silikonipohjaisten voiteluaineiden edut, ja ne tarjoavat pitkäkestoisen voitelun ja silkkisen tuntuman. Niitä voidaan yleensä käyttää turvallisesti useimpien seksilelujen kanssa, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa valmistajan suositukset ennen käyttöä.


Seksileluja käytettäessä on tärkeää levittää liukuvoidetta runsaasti mukavan ja miellyttävän kokemuksen varmistamiseksi. On myös tärkeää puhdistaa seksilelu huolellisesti jokaisen käytön jälkeen suihkeella VERYCLEAN bakteerien muodostumisen estämiseksi. Harkitse myös erittäin kätevän Lube Shooter suihketta!