Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM peräruiske

Uutiskirje

BDSM peräruiske 

Näiden tuotteiden avulla voit tehdä fantasioistasi totta. Ammattilaisvarusteet kotiisi. Peräruiskeet, peräruiskeet ja katetrit.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 14 kohdetta 1 - 12

BDSM:ssä peräruiske on nesteiden lisääminen peräsuoleen ja paksusuolessa peräaukon kautta seksuaalista tyydytystä tai fetissin tutkimista varten. Peräruiske voidaan tehdä monista eri syistä, esimerkiksi hygienian, nautinnon tai rangaistuksen tai nöyryytyksen muodossa.

Myymälässämme on erilaisia tuotteita, joitavoidaan käyttää peräruiskeen aikana, mm. seuraavat:

  • Peräruiskepussit: Nämä ovat pusseja, jotka on täytetty vedellä tai muulla nesteellä ja joihin on kiinnitetty putki. Niitä käytetään nesteiden syöttämiseen peräsuoleen ja paksusuolelle.
  • Peräruiskeet: Nämä ovat laitteita, jotka työnnetään peräaukkoon ja joita käytetään nesteiden syöttämiseen peräsuoleen ja paksusuoleen. Ne voivat olla valmistettu eri materiaaleista, kuten kumista, metallista tai silikonista, ja niitä on eri muotoisia ja kokoisia.
  • Voiteluaine, kuten Aquameo-tuotteemme: Sitä käytetään tekemään peräruiskeen asettamisesta miellyttävämpää ja välttämään peräaukon tai peräsuolen loukkaantumista.


Peräruiskeiden ja peräruiskeiden kohokohdat BDSM-istunnon aikana:

  • Peräruiskeilla voidaan luoda hallinnan ja alistumisen tunnetta BDSM-dynamiikassa.
  • Peräruiskeen avulla voidaan tutkia uusia mahdollisuuksia ja rajoja seksuaalisen toiminnan suhteen.
  • Peräruiske BDSM-kontekstissa voi olla keino saavuttaa korostunut alistumisen ja puolustuskyvyttömyyden tunne.
  • Peräruiske voidaan tehdä monista eri syistä, esimerkiksi hygieniasta, nautinnosta tai rangaistuksena tai nöyryytyksenä.


Peräruiskeen käytön haitat BDSM-kontekstissa:

  • Ne voivat olla epämiellyttäviä, jos niitä ei käytetä oikein.
  • Peräruiske voi olla epähygieeninen, jos sitä ei käsitellä oikein.
  • Nesteiden määrää ja lämpötilaa voi olla vaikea hallita.


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen peräruiskeen antamista tai käyttöä sinun tulisi ehdottomasti keskustella kumppanisi kanssa asiasta, asettaa rajat ja käyttää ns Safeword peräruiskeen käyttöä. On myös tärkeää olla tietoinen peräruiskeen käyttöön liittyvistä riskeistä, kuten loukkaantumisesta tai infektiosta, ja käyttää laitteita aina hygieenisesti ja oikein.