Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

Läpinäkyvästä akryylistä valmistettu BDSM-mela - Dr Sado

Dr Sadon BDSM-melassa on lyöntipinta, jossa on 13 reikää, jotka vähentävät ilmanvastusta ja takaavat siten nopeamman heilahduksen ja kovemmat iskut piiskauksen aikana. Reiät jättävät myös ainutlaatuisen jäljen ihoon. Tämä jättää kauniin kuvion pyllyyn.

Lisätietoja

3702/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Dr Sadon BDSM-melassa on lyöntipinta, jossa on 13 reikää, jotka vähentävät ilmanvastusta ja takaavat siten nopeamman heilahduksen ja kovemmat iskut piiskauksen aikana. Reiät jättävät myös ainutlaatuisen jäljen ihoon. Tämä jättää kauniin kuvion takapuoleen.

    Reiät BDSM-melassa eivät palvele vain esteettisiä tarkoituksia, vaan niillä on myös tärkeä toiminnallinen rooli, sillä ne tehostavat piiskauskokemusta sekä hallitsevalle että passiiviselle henkilölle. Rei'illä on suuri vaikutus BDSM-melkan aikaansaamaan vaikutukseen ja tuntemuksiin.

    Yksi tärkeimmistä reikien tuomista eduista piiskausmelassa on piiskauksen voimakkuuden lisääminen. Reikien ansiosta ilma pääsee poistumaan nopeammin lyönnin aikana, mikä vähentää piiskausmelan vastusta. Tämä johtaa terävämpään ja kovempaan iskuun, koska piiskausmelan ja ihon välissä on vähemmän ilmatyynyä paddle ja ihon välillä. Tuloksena on intensiivisempi kokemus passiiviselle kumppanille, mikä on usein toivottavaa piiskaustilanteissa.

    Toinen näkökohta on erityisen eroottisen piiskausäänen luominen, jolla on monille tärkeä rooli piiskauksessa. Ääni, jota paddle rei'illä on usein erottuvampi ja johtaa psykologiseen stimulaatioon ja intensiivisempään ilmapiiriin.

    Lisäksi reiät jättävät ihoon tyypillisiä kuvioita, mikä on monille visuaalisesti houkutteleva näkökohta.

    Kaiken kaikkiaan reiät BDSM-meloissa tarjoavat useita etuja, jotka tekevät piiskauskokemuksesta intensiivisemmän, aistirikkaamman ja visuaalisesti houkuttelevamman. Ne laajentavat mahdollisuuksia vaihdella intensiteettiä ja leikkiä vallalla ja alistumisella, mikä tekee niistä suositun lisävarusteen BDSM-maailmassa.

    Tämän BDSM-melkan vinyylikahva on suunniteltu tarjoamaan kevyen ja mukavan otteen myös intensiivisten piiskaussessioiden aikana. Sileä pinta takaa, että paddle miellyttävä kädessä myös dynaamisten liikkeiden aikana.

    PVC-kahvan päässä on käytännöllinen nylonrannehihna. Sen avulla mela voidaan säilyttää helposti ja kätevästi ripustamalla se käytön jälkeen yksinkertaisesti seinäkoukkuun.

    Lisätietoja:

    • Läpinäkyvä paddle valmistettu akryylistä - Dr Sado
    • Rei'itetyt reiät lisäävät voimakkuutta
    • 4 mm paksu akryyli-iskupinta
    • Silmukka ripustamista varten
    • Mitat: 35,6 cm, paksuus 4 mm, kahvan pituus 12,7 cm, käsihihnan pituus 18 cm
    • Materiaali: 65 % akryyliä, 20 % ftalaatiton PVC, 15 % nailonia
    • Dr Sado tunnetaan innovatiivisten BDSM-tuotteiden kehittämisestä. BDSM-yhteisössä hänen nimensä on synonyymi sellaisten tuotteiden kehittämiselle, jotka asettavat uusia standardeja muotoilulle ja toiminnallisuudelle. Dr Sadon tuotteille on ominaista luovuus, laadukas työstö ja kyky tarjota intensiivisiä aistillisia kokemuksia. Dr Sadon tuotteet on usein suunnattu kokeneille BDSM-harrastajille, jotka etsivät uusia, jännittäviä tapoja tutkia ja koetella rajojaan. Hänen luomuksensa ovat usein innovatiivisia sovelluksissaan ja voivat korostaa ainutlaatuisia näkökohtia dominoinnista, alistumisesta, kivusta ja nautinnosta. Toiminnallisuuden lisäksi tohtori Sado painottaa suuresti turvallisuutta ja mukavuutta. Hänen tuotteensa on suunniteltu niin, että ne ovat sekä turvallisia että tehokkaita käyttää, mikä tekee niistä houkuttelevia kokeneille BDSM-harrastajille. Lisäksi Dr Sadon tuotteet ovat tunnettuja siitä, että ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja luotettavuuden.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Love it

    Um wow, it really gets the job done, love it

      Kirjoita oma arvostelusi

      Läpinäkyvästä akryylistä valmistettu BDSM-mela - Dr Sado

      Läpinäkyvästä akryylistä valmistettu BDSM-mela - Dr Sado

      Dr Sadon BDSM-melassa on lyöntipinta, jossa on 13 reikää, jotka vähentävät ilmanvastusta ja takaavat siten nopeamman heilahduksen ja kovemmat iskut piiskauksen aikana. Reiät jättävät myös ainutlaatuisen jäljen ihoon. Tämä jättää kauniin kuvion pyllyyn.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: