Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkoosi

The DOXY 3 USB-C Wand Massager on kehitetty erityisesti nuorempaa sukupolvea varten. Tämä uraauurtava tekninen kehitys vastaa Z-sukupolven mieltymyksiin, sillä he arvostavat bränditietoisuutta, luotettavaa suorituskykyä, tyylikästä muotoilua, tehokkuutta ja vastinetta rahalle.

Lisätietoja

3597/00

$89.19


-$11.17

$78.02

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  The DOXY 3 USB-C Wand Massager on kehitetty erityisesti nuoremmalle sukupolvelle. Tämä uraauurtava tekninen kehitys vastaa Z-sukupolven mieltymyksiä, sillä he arvostavat bränditietoisuutta, luotettavaa suorituskykyä, tyylikästä muotoilua, tehokkuutta ja vastinetta rahalle. Se on vastaus nuoremman kohderyhmän muuttuviin tarpeisiin, jotka suosivat sekä laatua että edullista hintaa.

  Riko sääntöjä ja nauti DOXY 3 USB-C Wand Massagerin tehosta milloin ja missä tahansa!

  Brändi DOXY edustaa osallisuutta ja voimaantumista. .. Wand Massager of DOXY on suunniteltu vastaamaan monenlaisia tarpeita ja mieltymyksiä, jotta jokainen voi kokea nautintoa omilla ehdoillaan.

  DOXY 3 USB-C Wand Massager avulla olet aina hallinnassa!

  3 metrin pituisen kaapelin ansiosta DOXY 3 USB-C Wand Massager tarjoaa vertaansa vailla olevaa vapautta ja mukavuutta matkustaessasi ympäri maailmaa. Innoittamana kuuluisa DOXY Cast 3 Wand Massager ja ladattavasta Die Cast 3R:stä, tämä kompakti ja DOXY Wand Massager tuottaa samat uskomattoman voimakkaat tärinät, jotka vievät henkeäsi. Laadukas ABS:stä valmistettu tarkkuusrakenne takaa kestävyyden, kätevän painon ja tyylikkään muotoilun.

  Edullista tehoa Z-sukupolvelle - suoraan orgasmiin!

  Vapauta himosi niin sanotulla Continuous Power -toiminnolla, jota voit helposti säätää + ja - painikkeilla täydellisen voimakkuuden löytämiseksi. Lisäpotkua saat aktivoimalla Pulse-toiminnon yksinkertaisesti pitämällä virtapainiketta painettuna 3 sekunnin ajan.

  Pään DOXY 3 USB-C Wand Massager on valmistettu korkealaatuisesta, vartaloystävällisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja samettiselta ihoa vasten. Verrattuna suurempaan alkuperäiseen ja lippulaivamallien metallimalleihin, pienempi pää on DOXY 3 USB-C:n pienempi koko on vähemmän pelottava ja ihanteellinen, kun haluat tutustua Wand Massager tutustumiseen. Sillä voi myös hieroa vaikeasti saavutettavia kehon alueita erittäin tarkasti. Pää voidaan myös irrottaa vaivatonta puhdistusta varten, mikä takaa hygienian ja tasaisen suorituskyvyn.

  Seksikäs ylellinen mukavuus:

  The DOXY 3 USB-C on saatavana kahdessa kiehtovassa värissä: turkoosi ja mattamusta. Tämä uraauurtava hierontalaite tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja nautintoa tyylikkäässä, kompaktissa muotoilussa, ja se tuo mukanaan DOXY 3 ylittää kaiken muun Wand Massager hintaluokassaan. The DOXY 3 USB-C on vastaus haluun saada korkeaa suorituskykyä ja laatua ehdottoman edulliseen hintaan. Todellinen pelinmuuttaja, melkein liian hyvä ollakseen totta!

  Lisätietoja:

  • DOXY 3 USB-C Wand Massager
  • Mitat: Mitat: Rungon pituus 28 cm, pään halkaisija 4,5 cm, rungon ympärysmitta 12 cm.
  • Paino: 310 grammaa
  • Virransyöttö: DOXY 3 USB-C Wand Massager saa virran integroidun USB-C-kaapelin kautta. Huomaa, että virtalähde EI sisälly toimitukseen eikä se ole yhteensopiva seuraavien lisälaitteiden kanssa Wand Massager Cast 3 ja Cast 3R on yhteensopiva. Tarvitset 5V/3A Power Delivery (PD) USB-C-pistokesovittimen, jolla voit syöttää virtaa laitteeseen Wand Massager virralla.
  • Kaapelin pituus: 3 metriä
  • The DOXY 3 USB-C Wand Massager on joustava hierontalaite, joka sopii sekä naisille että miehille ja pariskunnille. Naiset voivat käyttää sitä klitoriksen ja muiden erogeenisten alueiden intensiiviseen stimulointiin, miehet välilihan, peniksen, kivesten ja peräaukon stimulointiin. Pariskunnille hierontalaite tarjoaa jännittävän tavan tehostaa esileikkiä ja nauttia lisästimulaatiosta yhdynnän aikana.

   

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Génial

  Cet appareil est génial tout simplement

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Mega

  Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkoosi

  DOXY 3 USB-C Wand Massager - Turkoosi

  The DOXY 3 USB-C Wand Massager on kehitetty erityisesti nuorempaa sukupolvea varten. Tämä uraauurtava tekninen kehitys vastaa Z-sukupolven mieltymyksiin, sillä he arvostavat bränditietoisuutta, luotettavaa suorituskykyä, tyylikästä muotoilua, tehokkuutta ja vastinetta rahalle.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: