Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DOXY Massager

Uutiskirje

DOXY Die Cast Wand Massager - Hopea

Nauti voimasta DOXY Metallisesta hierontalaitteesta tyylikkäässä hopeisessa värissä. Alumiini-titaaniseoksesta valmistettu vibraattori on raskaampi ja 20 % intensiivisempi kuin edeltäjänsä DOXY Alkuperäinen. The DOXY Original on poikkeuksellisen monipuolinen ja ihanteellinen vibraattori sekä omaan nautintoon että yhteisiin hetkiin.

Lisätietoja

3604/00

$209.99


-$11.06

$198.93

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Nauti voimasta DOXY Metallisesta hierontalaitteesta tyylikkäässä hopeisessa värissä. Alumiini-titaaniseoksesta valmistettu vibraattori on raskaampi ja 20 % voimakkaampi kuin edeltäjänsä DOXY Alkuperäinen. The DOXY Original on poikkeuksellisen monipuolinen ja ihanteellinen vibraattori sekä omaan nautintoon että yhteisiin hetkiin.

  DOXY Die Cast Wand Massager ylittää odotuksesi!

  Kaikki suositut toiminnot, joita DOXY säilyvät myös DOXY Die Cast Wand Massager säilytetään. Helppokäyttöiset säätimet tarjoavat yhtä monta ihanan jännittävää kierrosta 3000-9000 kierrosta napin painalluksella sekä tutun eskaloivan pulssitilan. Raskaampi metallikotelo on DOXY Die Cast Wand Massager tuo värähtelyjen tehon entistä paremmin esiin ja vie hieronnan DOXY Hierontakokemuksen aivan uudelle tasolle.

   

  Huippumallimme, the DOXY Cast Massager, on valettu alumiini-/titaaniseoksesta ja tarjoaa sinulle entistäkin paremman doksikokemuksen.

   

  Suorituskykyä on vaikea mitata määrällisesti, mutta uskomme, että DOXY Die Cast Massager tarjoaa noin 20 % enemmän intensiteettiä kuin esim DOXY Massager Alkuperäistä. Tämä saavutetaan käyttämällä raskaampia painoja, jotka luovat syvemmän, sykkivän tunteen.

   

  Koe värähtelyn henkeäsalpaava voima!

   

  Voimakkaat värähtelyt, joita DOXY Tunkeutuvat syvälle kudokseen ja stimuloivat entistä enemmän hermopäätteitä, mikä takaa intensiivisen, kiihottavan kokemuksen. 6 cm pitkä, silikonipäällysteinen pää takaa maksimaaliset tuntemukset juuri siellä, missä pidät niistä eniten.

   

  Luovuudellesi ei ole rajoja!

   

  190 gramman lisäpainon ansiosta DOXY Massager on seksikäs voimanlähde, jota voit liikutella sydämesi kyllyydestä tai jopa jättää paikalleen pitämään kätesi vapaina - täydellinen liikuntarajoitteisille käyttäjille.

   

  Turvallisuutesi on etusijalla!

   

  Virtalähde varmistaa, että tuotteeseen tulee vain pienjännitteistä tasavirtaa, mikä takaa turvallisen ja häiriöttömän käytön kaikkialla maailmassa. Runsaalla 3 metrin pituisella kaapelilla varustettuun DOXY Die Cast Wand Massager ihanan joustava.

   

  DOXY Cast Wand Massager: loputon teho!

   

  Koe hillitön voima DOXY The Cast -hierontalaite. The DOXY Die Cast Massager on enemmän kuin vain äärimmäisen tehokas vibraattori, se on symboli äärimmäisestä tyydytyksestä, joka vain odottaa vapauttamistaan. Olipa se sitten miehille tai naisille, yksin tai pariskuntana, the DOXY Die Cast Wand Massager tarjoaa runsaasti kiihottavia kokemuksia.

   

  Naisille:

   

  • Yksinleikki: Käytä voimakkaita värähtelyjä DOXY Die Cast Wand Massager ulkoiseen stimulaatioon. Useimmat naiset pitävät DOXY erittäin tehokkaaksi klitoriksen stimulaatioksi, joka johtaa voimakkaisiin orgasmeihin. Leveä pää kattaa suuren alueen ja tarjoaa syvän, sykkivän tunteen, joka ylittää pelkän pinnan.
  • Vartalohieronta: Seksuaalisen tyydytyksen lisäksi myös DOXY Massager on myös erinomainen hieroja vartalolle. Käytä sitä kipeiden lihasten rauhoittamiseen erityisesti niskassa, selässä ja hartioissa.

   

  Miehille:

   

  • Soololeikki: Miehet voivat käyttää DOXY Cast Massageria stimuloimaan välilihaa, kivesten ja peräaukon välistä herkkää aluetta, tai itse peräaukkoa. Kun hierontalaitetta liikutetaan peniksen akselia pitkin, voidaan luoda täysin uusi, sykkivä hierontatunne.
  • Vartalohieronta: Kuten naiset, myös miehet voivat DOXY yleiseen rentoutumiseen ja arkielämän stressin karistamiseen.

   

  Pariskunnille:

   

  • Yhteinen nautinto: Pariskunnat voivat käyttää DOXY Cast Massageria osana esileikkiä hieromalla vuorotellen toisiaan tai tutkimalla erogeenisiä vyöhykkeitä. Pelkkä värähtelyjen teho ja laajuus voivat antaa esileikkiin uuden, jännittävän maun.
  • Lisääntynyt läheisyys: The DOXY Cast-hierojaa voidaan käyttää yhdynnän aikana kokemuksen tehostamiseksi. Sitä voidaan esimerkiksi käyttää klitoriksen stimuloimiseen penetraation aikana, mikä lisää molempien kumppanien nautintoa.

   

  Yhteenvetona voidaan todeta, että DOXY The Cast Massager ylittää voimakkaiden vibraattoreiden tyypilliset rajat ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Sen räätälöitävissä oleva muotoilu takaa, että jokainen vartalokosketus on ainutlaatuinen, tyydyttävä ja jännittävä. Anna voiman DOXY Cast Massagerin viedä sinut vertaansa vailla olevan nautinnon matkalle.

   

  Lisätietoja:

   

  • DOXY Cast Massager
  • Mitat: Rungon pituus 37 cm, pään halkaisija 6 cm, ympärysmitta 16 cm.
  • Paino: 690 grammaa
  • Virransyöttö: Virtalähde: Tasavirta ja matalajännite
  • Mukana toimitetaan sovitin - UK, EU, US ja AU
  • Kaapelin pituus: 3 metriä.
  • Yhdistä DOXY Massager vesipohjaisen Aquameo-voiteluaineemme kanssa sujuvaan ja turvalliseen leikkiin ja pidä se tahrattomana VERYCLEAN Sprayllä, nopealla ja helpolla seksilelujen puhdistusaineellamme. Täydellinen nautinto, yksinkertaista.
  • Tutustu äärimmäiseen nautintoon! Uppoudu maailmaan, jossa laatu kohtaa nautinnon lyömättömillä hierontalaitteilla, jotka ovat peräisin DOXY Wand ja MEO:n laajaan mallistoon. Valitse paras, sillä et ansaitse vähempää. DOXY & MEO - Missä laatu kohtaa sensaation!
  • DOXY ja MEO ovat kaksi tunnettua tuotemerkkiä erotiikka-alalla. Molemmat yritykset ovat tehneet itselleen mainetta tuotteilla, joissa laatu, suorituskyky ja asiakastyytyväisyys ovat etusijalla. Kummallakin tuotemerkillä on omat vahvuutensa: Vaikka DOXY tunnetaan tehokkaista hierontalaitteistaan, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuntemuksia, MEO:lle on ominaista sen monipuolinen tuotevalikoima, joka palvelee erilaisia makuja ja mieltymyksiä. Tärkeintä on, että molemmat tuotemerkit käyttävät tuotteissaan korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat kestävyyden ja turvallisuuden käyttäjilleen.
  • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Fiable correspond à la description

  Simple d'utilisation et correspond à la description

   Arviointi 

   Legendäres Produkt

   Anspruchsvolle Größe, gutes Gewicht, sehr gute Verarbeitung.
   Wird in einem schweren Metallzylinder mit Schraubverschluss geliefert.
   Britisch Heavy-Duty!
   EXTREM starke Vibrationen. Wirklich etwas für KennerInnen.
   Danke MEO!

    Kirjoita oma arvostelusi

    DOXY Die Cast Wand Massager - Hopea

    DOXY Die Cast Wand Massager - Hopea

    Nauti voimasta DOXY Metallisesta hierontalaitteesta tyylikkäässä hopeisessa värissä. Alumiini-titaaniseoksesta valmistettu vibraattori on raskaampi ja 20 % intensiivisempi kuin edeltäjänsä DOXY Alkuperäinen. The DOXY Original on poikkeuksellisen monipuolinen ja ihanteellinen vibraattori sekä omaan nautintoon että yhteisiin hetkiin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: