Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Estim Dildo Pro 5X - Vibraattori, jossa on sähköstimulaatio

Tutustu nautinnon uusiin ulottuvuuksiin E-Stim Pro 5X:n kanssa - hyveellisesti suunniteltu dildo, joka yhdistää sähköstimulaation ja tärinän luodakseen aistillisesti sähköistävän kokemuksen. Tämä mestariteos asettaa uudet standardit eroottisen sähköstimulaation maailmassa.

Lisätietoja

3420/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu nautinnon uusiin ulottuvuuksiin E-Stim Pro 5X:n kanssa - hyveellisesti suunniteltu dildo, joka yhdistää sähköstimulaation ja tärinän luodakseen aistillisesti sähköistävän kokemuksen. Tämä mestariteos asettaa uudet standardit eroottisen sähköstimulaation maailmassa. E-Stim-dildomme ei ole vain tavallinen vibraattori, vaan se tarjoaa vallankumouksellisen kokemuksen, joka tulvii kehon sähköisillä nautinnon aalloilla.

     

    E-Stim Pro 5X: Värähtelevä dildo äärimmäiseen sähköiseen ekstaasiin!

     

    Eleganssi kohtaa sähkön: Klassista, falloksen muotoista muotoa täydentävät stimuloivat urat pitkin akselia, jotka tehostavat jokaista työntöä ja vetämistä. Erottuva kiima on mallinnettu oikean peniksen mukaan ja lupaa luonnollisen tuntuman jokaisella liikkeellä.

     

    Teho kohtaa monipuolisuuden: 3 eri nautinnon intensiteetin, 2 stimulaatiokuvion, 3 värinänopeuden ja 2 värinäkuvion ansiosta E-Stim Dildo tarjoaa vaikuttavan valikoiman yhdistelmiä, jotka on suunniteltu tyydyttämään villeimmätkin fantasiasi. Olipa kyseessä lempeä rakastelu tai intensiivinen BDSM-iloittelu, tämä dildo voidaan ohjelmoida yksilöllisesti tarjoamaan juuri oikean määrän nautintoa tai kuritusta.

     

    Ohjaus yhdellä napin painalluksella: Langaton ohjain, jossa on pieni näyttö, näyttää yhdellä silmäyksellä, mikä toiminto on parhaillaan aktiivinen. Näin hallitset aina aistillisia kokemuksiasi.

     

    Helppokäyttöinen ja tehokas: Ei työlästä kytkemistä, ei tilaa vieviä stimulaatiovirtalaitteita. Sen sijaan E-Stim Dildo tarjoaa sinulle täydellisen sähköisen nautinnon kompaktissa, langattomassa muotoilussa. Mukana tulevan USB-latauskaapelin ansiosta lataaminen on helppoa. Samettisen pehmeä silikoni on ftalaatti- ja lateksivapaata turvallisen nautinnon takaamiseksi. Ja imukuppipohja, joka on yhteensopiva useimpien strap-on-järjestelmien kanssa, avaa lukemattomia mahdollisuuksia.

     

    Seksilelu, jossa on värähtelyä ja sähköstimulaatiota, tarjoaa BDSM-kontekstissa runsaasti mahdollisuuksia tehostaa leikkiä nautinnon ja kivun, dominoinnin ja alistumisen, hallinnan ja antautumisen välillä. Seuraavassa on joitakin mahdollisia sovelluksia ja tekniikoita, joilla Estim-seksilelujen potentiaalia voidaan hyödyntää täysimääräisesti:

     

    Lisääntynyt herkkyys: Aloita lempeillä värähtelyillä alistuvan kumppanin herkkyyden lisäämiseksi. Jonkin ajan kuluttua sähköstimulaatio voimistuu, mikä lisää kiihottumisen tunnetta ja yliherkkyyttä samanaikaisesti.

     

    Hallittu nautinto: Hallitseva kumppani voi hallita värinän ja sähköstimulaation voimakkuutta ja rytmiä. Tämä mahdollistaa alistuvan kumppanin saattamisen orgasmin partaalle ja sen jälkeen pysäyttämisen uudelleen (kiusaaminen ja kieltäminen).

     

    Rangaistus ja palkkio: Käytä korkeampia sähköstimulaatiotasoja "rangaistuksena" ja värähtelyä "palkkiona". Tämä voi auttaa alistuvaa tuntemaan, että hänen on "ansaittava" nautinto.

     

    Sidonta: Alistuva kumppani sidotaan ja Estim-seksilelua käytetään luomaan avuttomuuden tunnetta. Sitomisen ja eroottisen sähköisen stimulaation yhdistelmä voi lisätä alistumisen tunnetta.

     

    Aistien riistäminen: Sido kumppanisi silmät ja käytä korvatulppia muiden aistien sammuttamiseksi. Tämä lisää keskittymistä sähköiseen stimulaatioon ja värähtelyyn, mikä lisää kokemuksen intensiteettiä.

     

    Roolileikki: Integroi Estim-seksilelu erilaisiin roolileikkeihin, esimerkiksi "lääkinnällisenä laitteena" klinikkaskenaariossa.

     

    Yhdistäminen muihin seksileluihin: Käytä Estim-seksilelua yhdessä muiden BDSM-tarvikkeiden, kuten ruoskien, nännipihtien tai vahan kanssa. Kontekstista riippuen tämä voi lisätä nautintoa tai kipua.

     

    Vinkki: Erityisen intensiivistä kokemusta varten suosittelemme yhdistämistä vesipohjaisen elektrodigeelin, kuten ESHOCK-liukuvoiteemme kanssa. Ennen käyttöä ja käytön jälkeen Estim-seksilelu kannattaa puhdistaa suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Uppoudu sähköistävän stimulaation ja syvän värinän jännittävään yhdistelmään. Tämä Estim-seksilelu on suunniteltu ylittämään rajasi ja saavuttamaan uusia korkeuksia. Oletko valmis seikkailuun?

     

    Lisää yksityiskohtia: Estim Estim on valmis käyttämään sinua, kun olet valmis käyttämään Estim Estiä:

     

    • Estim Dildo - vibraattori, jossa on sähköinen stimulaatio
    • Kaukosäätimellä
    • Mitat: Pituus 203 mm, työnnettävä pituus 152 mm, suurin työnnettävä halkaisija 41 mm
    • Materiaali: Silikoni, ABS-muovi
    • Huomautus: Paristokäyttöinen 1 paristolla CR2032, sisältyy toimitukseen.
    • Seksilelut, joissa on tärinää ja sähköistä stimulaatiota, voivat olla jännittävä lisä BDSM-istuntoon, vaikka turvallisuuden tulisi aina olla etusijalla. On tärkeää määritellä selkeät rajat ja turvalliset sanat etukäteen ja kiinnittää aina huomiota kumppanisi reaktioihin. Sähköstimulaatiota on aina käytettävä varoen ja luettuaan perusteellisesti valmistajan käyttöohjeet.
    • Koe eroottisen sähköstimulaation kiehtova maailma MEO:n kanssa - joka on yksi alan johtavista e-stimulaatiotuotteista. Vuosien kokemuksella olemme kehittäneet eksklusiivisen tuotevalikoiman, joka tekee villeimmistäkin fantasioista totta. E-Stim Dildot & Estim Anal Plugit: Tunne syvällä sisälläsi sykkivien sähköimpulssien intensiivinen ja ainutlaatuinen tunne. E-Stim-dildomme ja anaalitulppamme eivät ole ainoastaan ergonomisesti muotoiltuja, vaan tarjoavat myös turvallisen ja miellyttävän käytön henkeäsalpaavia hetkiä varten. Sähköiset penisrenkaat: Vie kiihottumisesi uudelle tasolle! Penisrenkaamme lupaavat paitsi kovemman ja pidemmän erektion, myös kutkuttavan nautinnon, joka voimistuu jokaisella kosketuksella. Sähkötyynyt ja elektrodit: Täydelliset aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille. Aseta ne sinne, missä haluat nauttia sähköisestä stimulaatiosta eniten, ja koe aivan uudenlaisia tuntemuksia. E-Stim-ohjaimet: Hellävaraisista pistelyistä voimakkaisiin aaltoihin, ohjaimillamme voit hallita sähköisiä seikkailujasi täysin. MEO edustaa laatua, turvallisuutta ja innovaatiota. Kaikki tuotteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne tarjoavat sinulle parasta eroottista sähköistä stimulaatiota. Inspiroidu Estim-tuotteidemme monipuolisuudesta ja sukella sähköisen ekstaasin maailmaan.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Arviointi 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Arviointi 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Arviointi 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Estim Dildo Pro 5X - Vibraattori, jossa on sähköstimulaatio

            Estim Dildo Pro 5X - Vibraattori, jossa on sähköstimulaatio

            Tutustu nautinnon uusiin ulottuvuuksiin E-Stim Pro 5X:n kanssa - hyveellisesti suunniteltu dildo, joka yhdistää sähköstimulaation ja tärinän luodakseen aistillisesti sähköistävän kokemuksen. Tämä mestariteos asettaa uudet standardit eroottisen sähköstimulaation maailmassa.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: