Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa - Anal Wonder

Tämä anaalitulppa on puhdasta nautintoa ja sitä pidetään oikeutetusti yhtenä maailman parhaista anaalitulpista. Anaalitulppa sopii sekä miehille että naisille. Se on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja sen anatomisen muodon ansiosta voit käyttää butt plug huomaamattomasti, mukavasti ja turvallisesti sisälläsi koko päivän. Anaalitulppa on saatavana 4 kokoa.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä anaalitulppa on puhdasta nautintoa ja sitä pidetään oikeutetusti yhtenä maailman parhaista anaalitulpista. Anaalitulppa sopii sekä miehille että naisille. Se on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja sen anatomisen muodon ansiosta voit käyttää butt plug huomaamattomasti, mukavasti ja turvallisesti sisälläsi koko päivän. Anaalitulppa on saatavana 4 kokoa, aloittelijoille ja anaalin ammattilaisille.

     

    Mikä tässä anaalitulpassa on niin erityistä?

     

    Tämä anaalitulppa on pakollinen anaalilelu! Se tarjoaa sinulle monia teknisiä etuja muihin anaalitulppiin verrattuna. Erityisen pohjan ansiosta anaalitulppa imee itsensä pakaroiden väliin. Voit siis käyttää anaalitulppaa huomaamattomasti 24/7 ja nauttia anaalisesta nautinnosta joka käänteessä. Sen kaunis, erittäin pehmeä ja saumaton pinta, joka on valmistettu ensiluokkaisesta silikonista, tuntuu yksinkertaisesti upealta. Kaikkien näiden etujen ansiosta peräaukkotulppa liukuu sinuun kuin itsestään muutaman liukuvoidepisaran avulla. Pieni EXTREMEO-suihke, joka rentouttaa peräaukkoa, helpottaa myös työntöä.

     

    Onnistunut ja suosittu: MEO ®:n anaalinen ihme

     

    Monien testien ja asiakkaidemme kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen pystyimme optimoimaan erittäin menestyksekkäitä anaalitulppia entisestään! Tuloksena on anatomisesti täydellinen anaalitulppa, jota tarjoamme 4 kokoa.

     

    Paras silikonista valmistettu anaalitulppa

     

    Anaalitulppa on niin täydellisesti muotoiltu, että sitä kutsutaan myös anaaliseksi ihmeeksi. Neljän eri koon ansiosta Anal Plug sopii aloittelijoille, edistyneille ja ammattilaisille sekä butt plug miehille ja naisille. Anaalipistoketta voi käyttää erityisen mukavasti myös pitkään. Anaaliseksileluistamme tämä butt plug on seksin verkkokaupan bestseller.

     

    Erityisen muotoilunsa ansiosta anaalitulppa harjoittaa painetta juuri sinne, missä se tuntuu todella hyvältä. Anaalitulpan erikoismuoto tekee sen asettamisesta helppoa, joten aloittelijakaan ei ole häkeltynyt. Täydellisesti muotoiltu anatominen jalka takaa turvallisuuden ja mukavuuden.

     

    Anaalitulpan materiaalin suhteen ei pidä tehdä kompromisseja.

     

    Anaalitulppa on valmistettu erityisen korkealaatuisesta silikonista, jossa on samettisen pehmeä pinta. Se on riittävän kova ja silti ihanan joustava, jotta se on helppo työntää sisään. Se takaa erittäin korkean käyttömukavuuden ja pysyy tukevasti sisälläsi liukumatta ulos.

     

    Anaalitulppa 4 kokoa kaikille! Olipa kyseessä sitten aloittelija, edistynyt tai ammattilainen!

     

    Muihin pepputulppiin verrattuna Anal Plug on täydellinen kaikille, jotka rakastavat anaalierotiikkaa. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai edistynyt, tämä anaalitulppa todella tekee jokaisen onnelliseksi ja tarjoaa erityisen kauniita, voimakkaita tunteita. Anaalitulppa on saatavana 4 kokoa:

     

    Pieni - Pieni anaalitulppa aloittelijoille: jalan leveys 105 mm, työnnettävä pituus 100 mm, halkaisija 25 mm - 48 mm.

    Medium - anaalitulppa kokeneille käyttäjille: jalan leveys 130 mm, työnnettävä pituus 120 mm, halkaisija 32 mm:stä 58 mm:iin.

    Large - Suuri peräaukkotulppa edistyneille ja ammattikäyttäjille: jalan leveys 150 mm, työnnettävä pituus 150 mm, halkaisija 38 mm:stä 70 mm:iin.

    XL - Anaalipistoke anaaliammattilaisille: jalan leveys 180 mm, työnnettävä pituus 165 mm, halkaisija 43 mm:stä 80 mm:iin.

     

    Anaalitulpan käyttö ja puhdistus:

     

    Oikealla anaalitulpille tarkoitetulla liukuvoiteella on vielä hauskempaa! Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameo ® tai Alphamale ® kanssa. Sinun tulee puhdistaa anaalitulppa suihkeellamme VERYCLEAN ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Voit myös käyttää anaalisuihkua puhdistaaksesi itsesi sisältäpäin ennen anaalitulpan käyttöä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Anal Plug - Anal Miracle
    • Saatavana mustana ja keltaisena.
    • Saatavana 4 kokoa
    • Anal Plug on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, on turvallinen keholle, myrkytön, ftalaatiton ja yhteensopiva vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Mitat: katso kuva
    • Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ftalaatiton
    • Anaaliseksilelu kaikille; joko butt plug miehille tai anaalitulppana naisille
    • Kohokohta seksin verkkokaupassamme ja valittu parhaaksi anaalitulpaksi korkeimmalla asiakastyytyväisyydellä.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale tai AQUAMEO ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme tuotetta EXTREMEO: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua harrastamaan estotonta anaaliseksiä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top Teil - so gut dass ich sie auf Vorrat gekauft habe

    lässt sich endlos tragen, sehr komfortabel. Der beste Plug den ich je hatte

    Wenn ich mir was wünschen dürfte, den M in der Breite des L. Der L ist mir zu lange auch wenn ich die Größe mag.

      Arviointi 

      Ottimo plug

      Ottimo plug, facile da inserire e togliere

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      stringzest

      Als versierter „Analerotiker“ kann ich nur noch sagen: WOW!!! Ob beim Biken, Fitness oder einfach nur so unter der Jeans: Einsame Klasse… Mit dem ANALWUNDER z. B. auch beim Baden und in der Sonne: OBERGEIL !! Und beim sportlichen Schwimmen oder in der Fitness-Gym: MEGAGEIL !!! (Den Anusabschluss meiner bisherigen Buttplungs musste ich z. B. immer modifizieren, damit sie auch unter einem z. B. G-String gut und unsichtbar zu tragen sind). Der ANALWUNDER sitzt „out-of-the-box“ perfekt in der Ritze. Mit seinem elastischen Silikon und der assymetrischen Form stimuliert er auch besonders lustvoll die Prostata. Bei WAS und WIE auch immer – macht stets geile Laune...!!!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      WoW

      J’ai le plus grand chez moi et juste wow, je trouve la base un peu épaisse qui parait légèrement dans les vêtements.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Meraviglia

      Acquistato nelle misura XL , questo plug si inserisce facilmente grazie anche alla sua forma leggermente schiacciata. Riempie in modo meraviglioso andando a stimolare in modo molto intenso e particolare .... Da provare !!

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Super matière

      Très agréable, assez souple,
      format XL pour personnes expérimentées.
      Bonnes sensations

      • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      What a great way to start the day!

      Perfect size and length. Very comfortable, talk about morning missile, so far it's my favorite 24/7 butt plug.

      • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Whoa

      Whoa. This takes time to stretch and get it to fit. The feeling of a full fit

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied

      • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Sensazione fantastica

      Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Total ausfüllend geil

      Die Butt Plugs sind so weich, so angenehm und total ausfüllend im A.... Das Silikon scheint sehr hochwertig zu sein. Ebenso die Vearbeitung. Wir hatten schon ähnliche Butt Plugs da kam uns das Material aber nicht so gut vor. Wir freuen uns tierisch auf die größeren Größen ausprobieren.

      • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anaalitulppa - Anal Wonder

      Anaalitulppa - Anal Wonder

      Tämä anaalitulppa on puhdasta nautintoa ja sitä pidetään oikeutetusti yhtenä maailman parhaista anaalitulpista. Anaalitulppa sopii sekä miehille että naisille. Se on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista ja sen anatomisen muodon ansiosta voit käyttää butt plug huomaamattomasti, mukavasti ja turvallisesti sisälläsi koko päivän. Anaalitulppa on saatavana 4 kokoa.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: