Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

Orjapanta renkaalla ja niiteillä - musta/punainen

Etsitkö laadukasta mutta halpaa nahkaista bondage-kaulusta? Laadukkaasta, pehmeästä nahasta valmistettu hoikka orjapanta on täydellinen bondage-lisävaruste eroottisiin roolileikkeihin. O-renkaaseen voidaan kiinnittää myös hihna tai ketju alistavan kumppanisi täydellistä alistamista varten.

Lisätietoja

2568/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Näytä alistuva puolesi! Paras tapa tehdä tämä on rajoittava bondage-kaulapantamme, joka on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Etuosan O-renkaaseen voidaan kiinnittää erilaisia muita sidontatarvikkeita, kuten leveät köydet, ketjut tai orjapanta.

     

    Etsitkö laadukasta mutta edullista nahkaista bondage-pantaa? Laadukkaasta, pehmeästä nahasta valmistettu kapea orjapanta on täydellinen bondage-lisävaruste eroottisiin roolipeleihin. O-renkaaseen voidaan kiinnittää myös hihna tai ketju alistavan kumppanisi täydellistä alistamista varten.

     

    Tyylikkäästi muotoiltu kapea kaulapanta kiinnitetään selästä soljella ja sitä voidaan säätää joustavasti. Edessä oleva O-rengas tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet monenlaisiin alistumiskohtauksiin orjuuden aikana. Nahkapantaamme voidaan käyttää myös muotiasusteena.

     

    Nahkainen kaulapanta on miellyttävästi pehmustettu, mikä takaa korkean mukavuuden. Solkikiinnitys takaa räätälöidyn istuvuuden, myös isommille kaulakoolle.

     

    Miten nahkaista orjapantaa käytetään?

     

    Aseta orjapanta kumppanisi päälle. Voit kiinnittää O-renkaaseen hihnan tai köyden sen mukaan, miltä sinusta tuntuu. Bondage-hauskuus voi alkaa! Anna mielikuvituksesi valloilleen!

     

    Mikä nahkaorjapannassa on niin erityistä?

     

    Nahkaorjapanta sopii kaikille bondage-aloittelijoille. Sen pehmeä pehmuste takaa maksimaalisen mukavuuden ja antaa sinulle mahdollisuuden päästä alkuun bondagessa. Pannassa on myös koristenastat, ja sitä voi käyttää myös muotiasusteena.

     

    Vinkkejä ja niksejä nahkaiseen orjapantaan:

     

    Ennen sitomista auttaa luomaan ns Safeword kaulapanta. Tämä estää henkilökohtaisten rajojen tahattoman ylittämisen niin nopeasti. Tämä Safeword on BDSM-käytännöissä käytetty merkkisana, jolla sidottu, alistuva kumppani voi osoittaa, ettei hän halua jatkaa toimintaa. Yhteisymmärryksessä toteutettujen käytäntöjen yhteydessä korostettu Safeword on ehdoton velvoite lopettaa välittömästi. Safewordien tehokas ja luotettava käyttö on yksi BDSM:n ehdottoman välttämättömistä edellytyksistä.

     

    Voinko yhdistää nahkaisen orjapannan muihin bondage-varusteisiin?

     

    Kyllä, ehdottomasti. Voit yhdistää BDSM-kaulahihnan ihanasti orjahihnaan, BDSM-käsi- tai nilkkahihnoihimme ja levitystankoon. Voit tietysti käyttää myös suukapulaa ja silmäsidettä orjuusistunnon aikana.

     

    Miten hoidan ja puhdistan nahkaisen orjapannan?

     

    Nahkaisten orjuusrauhojen hoitoon käytetään joskus hyvää nahkarasvaa sileälle nahalle. Luonnollinen nahkarasva koostuu monista luonnollisista aineista, kuten mehiläisvahasta, risiiniöljystä, rypsiöljystä ja kookosöljystä. Nämä luonnolliset rasvat imeytyvät hitaasti nahkaan. Tämä pitää nahan joustavana. Ainoastaan silloin, kun nahkaisia sidontatuotteita hoidetaan asianmukaisesti, ne pysyvät hyvässä kunnossa ja ovat vastaavasti kestäviä ja sitkeitä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Nahkainen orjapanta nastoilla
    • Kohokuvioidut niitit ja soljet MEO ® -tavaramerkillä
    • Säädettävä koko, O-rengas
    • Made in Germany -malli
    • Mitat: n. 3,5 cm leveä, n. 55 cm pitkä
    • Materiaali: nahka, metalli

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Arviointi 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Arviointi 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Kirjoita oma arvostelusi

          Orjapanta renkaalla ja niiteillä - musta/punainen

          Orjapanta renkaalla ja niiteillä - musta/punainen

          Etsitkö laadukasta mutta halpaa nahkaista bondage-kaulusta? Laadukkaasta, pehmeästä nahasta valmistettu hoikka orjapanta on täydellinen bondage-lisävaruste eroottisiin roolileikkeihin. O-renkaaseen voidaan kiinnittää myös hihna tai ketju alistavan kumppanisi täydellistä alistamista varten.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: