Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

Komodo Silicone Fusion Dildo - Sähköstimulaatio

Se ei olisi MEO electrosex-lelu, jos Komodo Estim dildo ei olisi niin monipuolinen! Komodoa voidaan käyttää tavallisena dildona, se voidaan asettaa tasaiselle pinnalle ratsastusta varten sen jalan ansiosta ja voit jopa käyttää sitä strap-onina.

Lisätietoja

2337/00

112,90 €


-10,00 €

102,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Se ei olisi MEO electrosex-lelu, jos Komodo Estim dildo ei olisi niin monipuolinen! Komodoa voidaan käyttää tavallisena dildona, se voidaan asettaa tasaiselle pinnalle ratsastamaan sen jalan ansiosta ja voit jopa käyttää sitä strap-onina.

     

    Kun tähän lisätään sähköstimulaation räätälöitävät tuntemukset, saat seksilelun, joka ei ainoastaan tarjoa sinulle monenlaisia leikkivaihtoehtoja, vaan on myös loistava johdatus sähköseksin henkeäsalpaavaan maailmaan.

     

    Komodo on MEO-malliston ensimmäinen silikoninen strap-on-dildo, ja sitä voidaan käyttää sekä emättimen että anaalin sähköseksissä. Komodo-dildo on valmistettu sileästä ja notkeasta lääketieteellisestä silikonista, jonka väri on elinvoimainen punainen. Silmäänpistävä, uurrettu muotoilu korostaa johtavia alueita varren varrella, jotta eroottinen sähköstimulaatio olisi paremmin havaittavissa.

     

    Monipuolisuus oli tavoitteemme Komodoa suunnitellessamme, joten Komodoa voidaan käyttää tavallisena dildona, strap-onina tai ratsastukseen; kaikki tietysti sähköseksin ainutlaatuisten tuntemusten kanssa! Tulet olemaan innostunut!

     

    Yhteensopiva minkä tahansa strap-onin kanssa (myydään erikseen), jossa on halkaisijaltaan noin 40 mm:n O-rengas, Komodossa on myös erityisesti suunniteltu imukuppijärjestelmä, jonka avulla voit käyttää dildoa kädet vapaana, kun se on kiinnitetty sileään pintaan.

     

    Komodon pohjassa on käytännöllisesti katsoen näkymätön kaapelin sisääntulojärjestelmä, joka peittää ja suojaa kaapelit, jotka yhdistävät dildon stimulaatiolaitteeseesi (myydään erikseen). Se tarjoaa myös vakautta, kun se kiinnitetään hihnalla tai kun käytät imukuppia.

     

    Komodo on yhteensopiva lähes minkä tahansa stimulaatiovirtalaitteen kanssa, täysin ftalaatiton ja sopii sekä miehille että naisille.

     

    Miten Komodo Estim Dildo -dildoa käytetään:

     

    Liitä dildo stimulaatiovirtalaitteeseen (myydään erikseen) asettamalla kaksi 2 mm:n pistoketta Komodon piilotettuun pohjaan ja toinen pää stimulaatiovirtalaitteeseen. Hyvä voitelu vesipohjaisella liukuvoiteella, kuten ESHOCK by MEO, parantaa tuntemuksiasi huomattavasti sähköseksin aikana.

     

     

    Aseta Komodo-dildo AINA kokonaan sisään ennen sähköstimulaation käynnistämistä. Työntö sähköstimulaattorin ollessa jo päällä voi tuntua epämukavalta.

     

    Komodo EI sovellu käytettäväksi suihkussa, kylpyammeessa tai missään muussa paikassa, jossa on vettä stimulaatiovirtalaitteen ollessa kytkettynä. Komodoa voidaan käyttää suihkussa, kun sähköstimulaattoria ei ole kytketty.

     

    Lisätietoja:

     

    • Sähköinen seksidildo (Estim anaalidildo)
    • Mitat: Kokonaispituus 162 mm, pituus 139 mm työnnettävissä, halkaisija leveimmästä kohdasta 36 mm, ympärysmitta leveimmästä kohdasta 113 mm, pistoke 2 mm (adapteri saatavilla)
    • Materiaali: Lääketieteellistä platinaa sisältävä silikoni
    • Toimituksen sisältö: Komodo silikoninen sähköinen seksidildo, ABS-muovista valmistettu imukuppiteline, 2 x kirkkaat imukupit, säilytyspussi
    • Puhdista käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja VERYCLEAN suihkeella MEO.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    heiße Empfehlung

    Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
    Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Sähköstimulaatio

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Sähköstimulaatio

    Se ei olisi MEO electrosex-lelu, jos Komodo Estim dildo ei olisi niin monipuolinen! Komodoa voidaan käyttää tavallisena dildona, se voidaan asettaa tasaiselle pinnalle ratsastusta varten sen jalan ansiosta ja voit jopa käyttää sitä strap-onina.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: