Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

WAVE ™ Estim Dildo hihnavaljaisiin hihnavaljaisiin

ElectraStim esittelee vallankumouksellisen uudelleenkeksinnön myydyimmästä kaksisuuntaisesta dildostaan: WAVE™ Estim Dildo. Tätä erityisesti suunniteltua Estim-dildoa voidaan käyttää hihnavaljaiden kanssa, ja se on suunniteltu tehostamaan seksuaalista kokemusta sekä perinteisen seksin että peggingin aikana sähköstimulaation avulla.

Lisätietoja

3890/00

saatavilla

Lisätietoja

ElectraStim esittelee vallankumouksellisen uudelleenkeksinnön myydyimmästä bipolaarisesta dildostaan: WAVE™ Estim Dildo. Tätä erityisesti suunniteltua Estim-dildoa voidaan käyttää hihnavaljaiden kanssa, ja se on kehitetty tehostamaan seksuaalista kokemusta sekä perinteisen seksin että peggingin aikana sähköstimulaation avulla.

Yhdessä laadukkaiden nahkaisten hihnavaljaidemme (myydään erikseen) kanssa tämä kaksinapainen dildo avaa seksin aivan uuden ulottuvuuden. Sähköstimulaatio strap-on-seksin lisänä soveltuu sekä emätin- että anaalikäyttöön ja laajentaa merkittävästi seksuaalisten tuntemusten kirjoa.

Teknisesti täydellinen, tämä sähköstimulaatiodildo tekee vaikutuksen sekä miehiin että naisiin!

WAVE™ Estim -dildo on varustettu leveällä, eristetyllä pohjalla, joten vain passiivinen kumppani tuntee sähköstimulaation seksin aikana. Dildon sisään työnnettävän pituuden pituus on 145 mm ja enimmäisympärysmitta 89 mm. Kauniisti muotoillussa dildossa yhdistyvät aaltoilevat urat ja sähköstimulaation aistillinen kihelmöinti ja supistukset. Tämä avaa aivan uusia mahdollisuuksia kumppanisi tyydyttämiseen. Mahdollisuus kokea peräaukon ja emättimen sähköstimulaatio WAVE™ Estim -dildon avulla lupaa intensiivistä nautintoa ja syviä, tunkeutuvia tuntemuksia, jotka ovat voimakkaita ja äärimmäisen tyydyttäviä.

Yhteensopiva useimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa:

Dildo on yhteensopiva kaikkien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa alkaen ElectraStim yhteensopivia. Vaikka dildo on kehitetty suoraan liitettäväksi ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteisiin, se voidaan liittää myös muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin tarjoamiemme sovittimien avulla.

Hygienialla ja liukuvoiteen oikealla käytöllä on ratkaiseva merkitys käytön aikana:

Optimaalista hoitoa ja turvallista käyttöä varten suosittelemme desinfiointisuihkettamme INSTACLEAN, joka on kehitetty nimenomaan dildon tehokkaaseen puhdistamiseen ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Lisäksi sähköä johtava voiteluaineemme ESHOCK on välttämätön, jotta varmistetaan sujuva työntö peräaukkoon ja optimaalinen johtavuus, mikä tekee sähköstimulaatiokokemuksesta entistäkin intensiivisemmän. Näiden kahden tuotteen yhdistelmä tekee sähköstimulaatiosta paitsi erityisen miellyttävää, myös turvallista ja hygieenistä.

Lisätietoja:

  • WAVE™ Estim dildo strap-on valjaisiin
  • Työnnettävä pituus: 145 mm
  • Suurin halkaisija: 28,3 mm
  • Suurin ympärysmitta: 88,9 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Paino: 280 grammaa
  • Materiaali: Valmistettu merivedenkestävästä alumiinista, jossa on akryylieristysnauhat.
  • Napojen lukumäärä: 2 (kaksinapainen)
  • Toimituksen sisältö: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x mikrokuitupussi, 1x käyttöohje (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovi henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.ElectraStim x MEO

ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys painottaa suuresti laatua ja innovaatiota, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa, joka on osoitus sen sitoumuksesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelusta. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

WAVE ™ Estim Dildo hihnavaljaisiin hihnavaljaisiin

WAVE ™ Estim Dildo hihnavaljaisiin hihnavaljaisiin

ElectraStim esittelee vallankumouksellisen uudelleenkeksinnön myydyimmästä kaksisuuntaisesta dildostaan: WAVE™ Estim Dildo. Tätä erityisesti suunniteltua Estim-dildoa voidaan käyttää hihnavaljaiden kanssa, ja se on suunniteltu tehostamaan seksuaalista kokemusta sekä perinteisen seksin että peggingin aikana sähköstimulaation avulla.

Kirjoita oma arvostelusi

26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: