Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi anaaliseksileluista: Anaalitulppa ElectraStim x Mr S Leather asettaa uudet standardit! Uraauurtava kumppanuus ElectraStim yhdistyneestä kuningaskunnasta ja yhdysvaltalaisen Mr S Leatherin välinen yhteistyö on tuottanut sähköistävän version Mr S Leatherin suunnittelusta, joka tunnetaan nimellä "maailman mukavin pepputulppa".

Lisätietoja

3893/00

$109.53


-$21.92

$87.61

plus toimituskulut

Toimitusaika noin 3 päivää

  Lisätietoja

  Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi anaaliseksileluista: Anaalitulppa ElectraStim x Mr S Leather asettaa uudet standardit! Uraauurtava kumppanuus ElectraStim englannista ja yhdysvaltalaisen Mr S Leatherin välinen yhteistyö on johtanut sähköistävään versioon Mr S Leatherin suunnittelusta, joka tunnetaan nimellä "maailman mukavin pepputulppa". Tämä korkealaatuinen pepputulppa yhdistää molempien tuotemerkkien asiantuntemuksen ja tuo yhteen molempien maailmojen parhaat puolet: ensiluokkaisen muotoilun ja henkeäsalpaavan anaalisen sähköstimulaation.

  Anaalinen sähköstimulaatio:

  Anaalinen sähköstimulaatio on yhä suositumpi, eikä vähiten sen tarjoamien syvien ja intensiivisten tuntemusten vuoksi. Tässä stimulaatiomuodossa käytetään hellävaraisia sähköimpulsseja, jotka stimuloivat suoraan peräaukon alueen lukuisia hermopäätteitä, mikä aiheuttaa ainutlaatuisia ja usein erityisen voimakkaiksi kuvailtuja tuntemuksia. Toisin kuin perinteiset pepputulpat tai dildot, sähköstimulaatio mahdollistaa syvät ja tunkeutuvat tuntemukset ja voi johtaa poikkeuksellisen voimakkaisiin, käsittämättömiin orgasmeihin. Tämä hallinnan näkökulma ja kyky mukauttaa sähköstimulaation voimakkuutta henkilökohtaisten mieltymysten mukaan tekevät anaalisesta sähköstimulaatiosta kiehtovan löydön kaikille, jotka haluavat laajentaa seksuaalista repertuaariaan ja pidentää perinteisen nautinnon rajoja.

  ElectraStim x Mr S Leather - Maailman mukavin silikoni-sähköpyllypistoke:

  Tämä klassinen muotoilu on ollut Mr S Leatherin peppuleluarsenaalin peruskamaa vuodesta 1997 lähtien. Modernisoitu versiomme on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, joka on pehmeää, joustavaa ja täysin ftalaatiton. Tämä pepputulppa tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta. Painotettu teräsydin pyllistulpan sisällä lisää stimulaatioon lisäulottuvuutta ja tuottaa voimakkaita peräaukon lihassupistuksia, mikä luo tehokkaamman sähkönjohtavuuden.

  ElectraStimin patentoidun johtavan silikonin ja innovatiivisen "stealth entry" -kaapelijärjestelmän avulla, joka suojaa liitäntäkaapeleita istumisen aikana, tämä pyllistulppa on suojattu sisäisen kaapelin katkeamiselta tai vahingoittumiselta. Joustava silikonikaula takaa myös korkean käyttömukavuuden pidemmän aikaa tai 24/7-käytössä.

  Yhteensopiva useimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa:

  The World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug on yhteensopiva kaikkien seuraavien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa ElectraStim yhteensopiva. Vaikka anaalipistoke on kehitetty suoraan liitettäväksi ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteisiin, se voidaan liittää myös muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin tarjoamiemme sovittimien avulla.

  Hygienialla ja liukuvoiteen oikealla käytöllä on ratkaiseva merkitys käytön aikana:

  Optimaalisen hoidon ja turvallisen käytön varmistamiseksi suosittelemme desinfiointisuihkettamme INSTACLEAN, joka on kehitetty erityisesti anaalipistokkeen tehokkaaseen puhdistamiseen ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Lisäksi sähköä johtava voiteluaineemme ESHOCK on välttämätön, jotta varmistetaan sujuva työntö peräaukkoon ja optimaalinen johtavuus, mikä tekee sähköstimulaatiokokemuksesta entistäkin intensiivisemmän. Näiden kahden tuotteen yhdistelmä tekee sähköstimulaatiosta erityisen nautinnollista, mutta myös turvallista ja hygieenistä.

  Lisätietoja:

  • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
  • Työnnettävä pituus: 76 mm
  • Suurin ympärysmitta: 121 mm
  • Halkaisija: noin 38,5 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Paino: 240 grammaa
  • Materiaali: Korkealaatuinen, sähköä johtava silikoni (ftalaatiton)
  • Napojen lukumäärä: 2 (kaksinapainen)
  • Toimituksen sisältö: 1x "Maailman mukavin silikoninen elektropyllypistoke", 1x monikielinen käyttöohje.
  • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rintojen tai kaulan päällä. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys panostaa paljon laatuun ja innovointiin, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa - osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelusta. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Finally

  I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

   Arviointi 

   perfectly awesome

   if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

    Arviointi 

    Super Comfortable

    This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

     Kirjoita oma arvostelusi

     ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

     ElectraStim x Mr S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

     Unohda kaikki, mitä luulit tietäväsi anaaliseksileluista: Anaalitulppa ElectraStim x Mr S Leather asettaa uudet standardit! Uraauurtava kumppanuus ElectraStim yhdistyneestä kuningaskunnasta ja yhdysvaltalaisen Mr S Leatherin välinen yhteistyö on tuottanut sähköistävän version Mr S Leatherin suunnittelusta, joka tunnetaan nimellä "maailman mukavin pepputulppa".

     Kirjoita oma arvostelusi

     Muut asiakkaat ostivat myös:

     26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: