Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Pakotettu orgasmi CUMELOT

Uutiskirje

CUMELOT ALPHA PRO, jossa on lypsytoiminto pakkokylvöä varten

Pakotettu orgasmi ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja intensiivistä samanaikaisesti. CUMELOT ALPHA PRO MILKER -stimulaattorilla voit stimuloida eturauhasta intensiivisesti ja varmistaa näin äärimmäisen pakkoorgasmin.

Lisätietoja

2150/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Pakotettu orgasmi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja intensiivistä samaan aikaan. CUMELOT ALPHA PRO MILKER -stimulaattorilla voit stimuloida eturauhasta intensiivisesti ja tarjota näin äärimmäisen pakkoorgasmin.


    Eturauhasen lypsäminen kaukosäätimellä! Mikä parasta, voit käyttää CUMELOT ALPHA PRO MILKERiä kumppanin kanssa tai ilman.

     

    Uraauurtava teknologiamme tuottaa värähtelevän eturauhashierontalaitteen, jonka avulla voit myös kohdistaa P-pisteesi. CUMELOTin silikonipinnan alla oleva pallo liikkuu nopeasti ylös ja alas hieroen eturauhastasi saadaksesi sinut eturauhasorgasmin. Halusitpa tai et, sinut voidaan jopa saada orgasmiin ilman erektiota (tätä kutsutaan miehen lypsämiseksi, eturauhasen lypsämiseksi tai pakotetuksi miehistöksi).

     

    Täydellinen alistuvien miesten pakotettuun masennukseen. CUMELOT ALPHA PRO:n avulla eturauhasta stimuloidaan erityisesti, kunnes sperma puristuu ulos, ilman, että tarvitaan nautintoa tai kiihottumista.

     

    Miehen anatomiaan mukautetun ergonomisen muotonsa ansiosta CUMELOT ALPHA PRO MILKER tavoittaa eturauhasen ja hieroo sitä, kunnes sperma puristuu ulos. CUMELOT stimuloi eturauhasta jopa 7 eri värähtelytilalla, kun eturauhanen vaivataan voimakkaasti ja se saa käyttäjän äärimmäiseen eturauhasen orgasmiin. CUMELOTin toinen tärinäyksikkö stimuloi samanaikaisesti välilihaa (peräaukon ja kivespussin välistä aluetta). Et tule koskaan elämässäsi unohtamaan CUMELOT ALPHA PRO:n kanssa saatua pakotettua orgasmia.

     

    ALPHA PRO -sarjaan kuuluu kolme erilaista pakko-orgasmin mahdollistavaa laitetta, jotka eroavat toisistaan suuresti muodoltaan ja tuotetun stimulaation tyypiltään. Seuraavassa animaatiossa selitämme erityyppiset stimulaatiot, jotka johtavat voimakkaaseen eturauhasen orgasmiin pakotetun siemensyöksyn aikana:

     

     

    CUMELOT ALPHA PRO -laitetta voidaan käyttää erinomaisesti myös ilman kumppania, esim. bondage- tai itsesidonnan aikana.

     

    CUMELOT-laitteemme, jota kutsutaan myös "pakotetuksi emaskulaattoriksi", on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joten se on huokoseton ja ftalaatiton, mutta ei ole yhteensopiva silikonivoiteluaineiden kanssa. Suosittelemme vesipohjaisia liukuvoiteitamme Alpha Male ja AQUAMEO. Käytön jälkeen eturauhastimulaattori voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai suihkeellamme VERYCLEAN. Pieni määrä EXTREMEO-suihketta helpottaa asettamista kokemattomalle miehelle.

     

    Lisätietoja:

     

    • MEO - Me rakastamme lypsää sinua
    • Eturauhasen stimulaattori pakkoorgasmin ja pakko-erityksen aikaansaamiseksi
    • Stimuloimalla eturauhasta CUMELOTilla miehen sperma voidaan "pumpata ulos" ilman, että miehen tarvitsee tuntea nautintoa tai kiihottumista. Täydellinen kaikkiin BDSM-skenaarioihin!
    • Mitat: 12 cm kokonaispituus, 9,3 cm työnnettävä pituus, 1,9-3,3 cm halkaisija.
    • Materiaali: silikoni, ABS
    • Ei ole yhteensopiva silikonivoiteluaineiden kanssa. Käytä vain Aquameo-vesipohjaista liukuvoidetta.
    • 7 värinätilaa (nopea eturauhaslypsy tai hidas eturauhaslypsy)
    • Huomautus: Lataus tapahtuu USB:n kautta. Kaukosäädin vaatii 1 CR2032-pariston, sisältyy toimitukseen.
    • CUMELOT® on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when o

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when one of them starts to caress your prostate! The CUMELOT ALPHA PRO can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, a bead beneath the surface of the tip will move up and down, milking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    CUMELOT ALPHA PRO, jossa on lypsytoiminto pakkokylvöä varten

    CUMELOT ALPHA PRO, jossa on lypsytoiminto pakkokylvöä varten

    Pakotettu orgasmi ei ole koskaan ollut yhtä helppoa ja intensiivistä samanaikaisesti. CUMELOT ALPHA PRO MILKER -stimulaattorilla voit stimuloida eturauhasta intensiivisesti ja varmistaa näin äärimmäisen pakkoorgasmin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    24 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: