Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

TPE penis rengas - 3D spiraali

Leveällä kalurirenkaalla sinulla on runsaasti voimaa seksin aikana. Kun tämä poikkeuksellinen kalurirengas vedetään ei-erektoituneen peniksen päälle, se antaa sinulle pullistuvan seisokin ja täysin pitkän kestävyyden siitä johtuvan veren pysäyttävän vaikutuksen ansiosta.

Lisätietoja

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Leveällä kalurirenkaalla sinulla on runsaasti voimaa seksin aikana. Kun tämä poikkeuksellinen kalurirengas vedetään ei-erektoituneen peniksen päälle, se antaa sinulle pullistuvan erektion ja täysin pitkän kestävyyden siitä johtuvan veren pysäyttävän vaikutuksen ansiosta.

     

    Koska kyrpärengas on venyvä, se mukautuu joustavasti useimpiin peniskokoihin. Ihoystävällinen TPE on erityisen pehmeä ja mahdollistaa optimaalisen istuvuuden ja mukavan istuvuuden.

     

    Mikä tekee TPE-kukkarenkaasta niin erityisen ja mitä etuja se tarjoaa minulle?

     

    Voit nauttia henkeäsalpaavista orgasmeista MEO®:n leveän ja joustavan penisrenkaan avulla. Kukkarengas vakuuttaa sinut seksin tai sooloseksin aikana niin henkeäsalpaavalla tavalla, ettet pian halua tehdä ilman sitä. Tämä TPE:stä valmistettu kyrpärengas istuu täydellisesti ja tarjoaa kovan erektion verenpysäytysvaikutuksensa ansiosta, josta on syytä olla ylpeä! Silikoniseen kyrpäsormukseen verrattuna TPE-kyrpäsormuksemme tarjoaa sinulle toisen suuren edun: voit käyttää sitä kaikkien vesi- tai silikonipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

     

    TPE-penisrenkaan materiaali ja hoito:

     

    Tämän penisrenkaan ihoystävälliselle TPE:lle on ominaista sen huokoinen pinta. Tämä ominaisuus tekee penisrenkaasta erittäin hygieenisen. Penisrengas imee ja varastoi nopeasti kehosi lämmön. Liukuvoiteiden käyttöön TPE-penisrenkaiden kanssa suosittelemme hybridiliukuvoidetta, kuten STROKE by MEO ®. Tämä on hellävarainen materiaalille ja varmistaa, että saat uudesta penisrenkaastasi jotain pitkään. Penisrenkaamme on nopea ja helppo puhdistaa suihkeella VERYCLEAN.

     

    Voinko satuttaa penikseni penisrenkaan kanssa?

     

    Ruostumattomasta teräksestä valmistetut penisrenkaat ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, koska ne ovat visuaalisesti näyttävämpiä ja tarjoavat etuja hygieenisestä ja toiminnallisesta näkökulmasta. Jos käytät liian pieniä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja penisrenkaita, on kuitenkin olemassa vaara, että penisrengasta ei pysty poistamaan. Venyvästä materiaalista valmistetun penisrenkaan kohdalla vaara on paljon pienempi, sillä rengas voidaan helposti leikata ja poistaa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Joustava penisrengas
    • Materiaali: TPE
    • Sisähalkaisija 20 mm, ulkohalkaisija 40 mm, korkeus 10 mm (erittäin venyvä materiaali).
    • Voidaan käyttää kaikkien silikoni- tai vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa
    • Penisrengas aloittelijoille ja edistyneille. Jos haluat ostaa penisrenkaan, meidän Cock Ring on täydellinen valinta. Löydät lisää malleja, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetun penisrenkaan, silikonisen penisrenkaan tai metallisen kyrpärenkaan penisrenkaiden verkkokaupastamme.

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    TPE penis rengas - 3D spiraali

    TPE penis rengas - 3D spiraali

    Leveällä kalurirenkaalla sinulla on runsaasti voimaa seksin aikana. Kun tämä poikkeuksellinen kalurirengas vedetään ei-erektoituneen peniksen päälle, se antaa sinulle pullistuvan seisokin ja täysin pitkän kestävyyden siitä johtuvan veren pysäyttävän vaikutuksen ansiosta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: