Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Asslock

Uutiskirje

Slingshot Asslock

Kaksinkertainen stimulaatio, kaksinkertainen nautinto: Tutustu Slingshot Asslockjoka muuttaa seksielämäsi! The Slingshot Asslock on läpimurto seksilelu, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan sinua KAIKILLA herkimmillä alueilla samanaikaisesti.

Lisätietoja

3384/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kaksinkertainen stimulaatio, kaksinkertainen nautinto: Tutustu Slingshot Asslockjoka muuttaa seksielämäsi! The Slingshot Asslock on läpimurto seksilelu, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan sinua KAIKISTA herkimmistä kohdistasi kerralla.

     

    The Slingshot Asslock kiihottaa miehiä kaikkialla maailmassa!

     

    Miksi tyytyä vain yhteen stimulaatiotyyppiin, kun voit saada sen kaiken kerralla? The Slingshot Asslock on läpimurtoseksilelu, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan sinua kaikilla herkimmillä alueilla... yhtä aikaa! Ainutlaatuisen kaksoistoiminnon ansiosta Slingshot Asslock tarjoaa intensiivistä stimulaatiota eturauhaselle, penikselle ja kiveksille, mikä takaa sinulle unohtumattomat orgasmit. 27 värähtelytilaa ja 3 nopeusasetusta, joita voidaan ohjata kätevästi kaukosäätimellä, joten voit räätälöidä nautintosi mieleiseksesi. Ja mikä parasta? The Slingshot Asslock on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, on ladattava ja jopa vedenpitävä, joten voit siirtää nautintosi kylpyammeeseen tai saunaan. Tutustu jo tänään siihen, miten tämä voi Slingshot Asslock Mullistaa rakkauselämäsi!

     

    The Slingshot Asslock voi ohjata etänä kumppanisi toimesta, mikä tarjoaa jännittävän ja jännittävän tavan käyttää seksilelua julkisesti ja luopua hallinnasta. Tämä tarjoaa yllätyksen ja jännittävän odotuksen hetkiä, kun kumppanisi voi täysin hallita värähtelyjen voimakkuutta ja mallia - kunnes saavutat orgasmin!

     

    The Slingshot Asslock tarjoaa useita merkittäviä etuja, jotka antavat miehille ainutlaatuisen anaalin ja peniksen stimulaatiokokemuksen:

     

    Kaksitoiminen: The Slingshot Asslock on suunniteltu stimuloimaan sekä eturauhasta että penistä ja kiveksiä. Tämä kaksoistoiminto tarjoaa intensiivistä ja laaja-alaista stimulaatiota, joka johtaa miehille intensiiviseen ja monimutkaiseen orgasmiin.

     

    Kaukosäädin: Kaukosäätimen ansiosta Slingshot Asslock erittäin helppo ja mukava käyttää. Tämä avaa monenlaisia mahdollisuuksia soolosessioihin, mutta voi myös tarjota yllättäviä hetkiä kumppanileikin aikana.

     

    Laadukkaat materiaalitSlingshot Asslock on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista. Nämä materiaalit eivät ole ainoastaan turvallisia keholle, vaan ne myös tuntuvat miellyttäviltä iholla ja ovat helppoja puhdistaa.

     

    Ladattava ja vedenpitävä: The Slingshot Asslock on ladattava, mikä tekee siitä helpon ja kätevän käyttää. Se on myös vedenpitävä, joten sitä voi käyttää kylpyammeessa tai suihkussa ilman ongelmia.

     

    Useita värinätiloja: 27 värinätilan ja 3 nopeustasoa ansiosta voit mukauttaa nautinnon mieltymystesi mukaan. Erilaiset vaihtoehdot varmistavat, ettei se koskaan käy tylsäksi ja tarjoavat erilaisia kokemuksia.

     

    Miten puhdistan Slingshot Asslockin?

     

    Puhdista Slingshot Asslock yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla. Käytä desinfioivaa puhdistusta varten yksinkertaisesti VERYCLEAN -suihkettamme.

     

    Mitä minun on pidettävä mielessä, kun käytän Slingshot Asslock huomioon?

     

    Käytä Slingshot Asslock käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai AnalPush mEO:lta. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat hyökätä korkealaatuiseen pintaan.

     

    Lisätietoja:

     

    • Slingshot Asslock
    • Mitat: 1,5 mm: Halkaisija 3,3 cm
    • 27 erilaista värähtelymoodia
    • 3 nopeustasoa
    • IPX6 vedenpitävä
    • Materiaali: silikoni, ABS
    • Ladattava
    • Paristot:
    • Latausaika 120 minuuttia
    • Toiminta-aika 70 minuuttia

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Semplicemente fantastico!

    Intensità perfetta, controllo a distanza, puro piacere. Straconsigliato!

      Arviointi 

      C'est une expérience à ne pas manquer !

      Ce Asslock a propulsé mes moments de plaisir à des sommets inédits. La fonction de télécommande rend incroyablement facile la navigation entre les différents modes de vibration, chacun plus excitant que le précédent. La conception est ingénieuse, se verrouillant parfaitement en place pour une utilisation sûre et confortable. Les vibrations elles-mêmes sont puissantes et silencieuses, offrant une stimulation interne intense sans distraction. C'est comme un secret intime que toi seul connaîtras. Ce jouet ne se limite pas au plaisir, il s'agit également de l'excitation que tu ressens à chaque fois que tu changes les réglages. Pouvoir jouer sans les mains ou donner le contrôle à un partenaire ajoute une dimension supplémentaire de plaisir. Le nettoyer est simple et la qualité est excellente. Il est devenu une partie essentielle de ma collection. Si tu envisages d'en acheter un, n'hésite pas.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Wow, just wow!

      This Vibrating Ass Lock has taken my playtime to new heights. The remote control feature makes it incredibly easy to switch between the various vibration modes, each one more exciting than the last. The design is ingenious, locking in place perfectly for secure and comfortable use. The vibrations themselves are powerful yet quiet, providing intense internal stimulation without any distraction. It’s like an intimate secret that only you are privy to. This toy isn't just about pleasure, it’s also about the thrilling anticipation you feel every time you change the settings. Being able to play hands-free or give control to a partner adds an extra layer of fun. Cleaning it is simple and the quality is top-notch. It’s become a vital part of my collection. If you’re considering getting one, don’t hesitate. It’s an experience you don’t want to miss!"

        Arviointi 

        Asslock

        Ich bin total begeistert von diesem Asslock! Es ist sehr gut verarbeitet und bietet so viele verschiedene Funktionen. Es sorgt immer für erstaunliche Höhepunkte!

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Slingshot Asslock

        Slingshot Asslock

        Kaksinkertainen stimulaatio, kaksinkertainen nautinto: Tutustu Slingshot Asslockjoka muuttaa seksielämäsi! The Slingshot Asslock on läpimurto seksilelu, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan sinua KAIKILLA herkimmillä alueilla samanaikaisesti.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        22 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: