Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Seksihuonekalut - sohva - kinky BDSM sohva

Tämän MEO:n mukavan, kauniin ja kompaktin seksisohvan avulla villeimmät fantasiasi toteutuvat! Seksikalusteemme eivät ole ainoastaan erityisen mukavia lähes kaikissa seksiasennoissa, vaan ne myös parantavat jokaista huonetta laadukkaan ulkonäkönsä ja estetiikkansa ansiosta.

Lisätietoja

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämän MEO:n mukavan, kauniin ja kompaktin seksisohvan avulla villeimmät fantasiasi toteutuvat! Seksisohvamme ei ole ainoastaan erityisen mukava lähes kaikkiin seksiasentoihin, vaan se myös parantaa jokaista huonetta laadukkaan ulkonäkönsä ja estetiikkansa ansiosta.

     

    Seksikaluste, joka vakuuttaa kaikki, sillä anatomisesti täydellisesti muotoillussa seksisohvassa on jopa irrotettavat ja säädettävät kiinnikkeet, joten se sopii täydellisesti bondage-sessioon. Lisäksi kaksi asentotyynyä mahdollistavat mukavan makuuasennon ja tukevat sinua vihdoin nauttimaan lähes mahdottomista asennoista seksin aikana täysin rennosti. Hemmottelette toisianne tällä seksikkäällä huonekalulla, joka varmasti vie rakkauselämänne uusiin korkeuksiin - tulette rakastamaan sitä!

     

    Kohokohdat:

     

    • Elegantti, seksikäs muotoilu: Sex chaise longue -makuualustassa on tukeva metalli- ja puinen alusrakenne, se on ihanan pehmustettu ja päällystetty sileällä, seksikkäällä PU-nahalla, joka on erityisen helppo puhdistaa ja jonka päällä on hauska liukua ja harrastaa seksiä.
    • Kestävä ja täydellinen kolmestaan, Sex Chaise Longue on rakennettu niin, että useampi kuin kaksi ihmistä voi nauttia siitä eri asennoissa.
    • Ainutlaatuinen muotoilu sopii jopa kovaan seksiin.
    • Mukavat seksityynyt: Mukana on kaksi tyynyä, toinen pehmeä ja toinen kiinteä, joita voit käyttää polvillesi, ranteillesi, kyynärpäillesi tai pakaroille. Näin voit nauttia kaikista asennoista entistäkin mukavammin. Tyynyt muuttavat tarvittaessa myös seksisohvan muotoa ja poistavat pullistuman, jos haluat tietyssä asennossa mieluummin tasaisen alustan.
    • Valmistautunut bondageen: Toimitukseen sisältyy hihnat sekä käsi- ja jalkahihnat, joilla voit sitoa kumppanisi!
    • Seksikaluste, jossa on 1000 mahdollisuutta! Löydät pienen yleiskatsauksen mahdollisista asennoista seksin aikana täältä MEO:sta.

     

    Mitä erityistä seksisohvassa on?

     

    Moderni ja houkutteleva seksisohva antaa seksielämällesi aivan uuden ulottuvuuden! Seksisohvan alusrakenne on valmistettu puusta ja metallista, ja se on varustettu pehmeällä sisävuorella, joka tarjoaa sinulle erityisen korkean mukavuuden ja tekee siitä vankan seksikalusteen. Pinta on verhoiltu sileällä, helposti puhdistettavalla PU-nahalla kiiltonahka-lookissa, joka tuntuu ehdottoman miellyttävältä iholla ja kestää lähes kaiken nesteen, jolle se altistuu. Mukana toimitettavien kahden tyynyn avulla voit muuttaa ja laajentaa lepotuolin muotoa tasoittamalla lepotuolin pinnan kaarevuutta tyynyllä, jotta voit nauttia entistä useammista asennoista. Käytä tyynyjä seksin apuvälineenä ja tukena tai vaimentamaan hänen nautinnonhuutonsa, kun olet kova häntä kohtaan ja painat hänen päänsä tyynyyn jokaisen voimakkaan työnnön yhteydessä! Sido itsesi sohvan mukana tulevilla tukevilla hihnoilla ja käsiraudoilla ja anna Top käyttää niitä, kun sinä kiemurtelet ekstaasissa seksisohvalla. Nauti anaaliseksistä, rimming ja suihinotosta aivan uudella tavalla! Erilaiset vaihtoehdot, joita tämä seksisohva tarjoaa sinulle, antavat sinulle todella mahdollisuuden elää kaikki fantasioitasi täysin mukavasti. Seksisohvamme on seksuaalinen leikkikenttä, jossa voit päästää irti ilman rajoituksia!

     

    Miten voin puhdistaa lepotuolin?

     

    Käytön jälkeen voit yksinkertaisesti pyyhkiä seksisohvan kostealla liinalla.

     

    Lisätietoja:

     

    • Ylellinen seksisohva pitkätuoli käsiraudoilla ja 2 yhteensopivalla asentotyynyllä
    • Todellinen katseenvangitsija - parantaa minkä tahansa huoneen ilmettä
    • Loputtomat mahdollisuudet - ihanteellinen erilaisiin seksiasentoihin!
    • Kuormitettavissa jopa 199 kg:n painoon asti
    • Vankka, kestävä ja monipuolinen
    • Bondage-valmius - täydellinen BDSM-istuntoon
    • Pehmustettu ja erityisen mukava
    • Säädettävät turvajärjestelmät
    • Mukana kaksi asentotyynyä
    • Tukeva runko ja ylellinen viimeistely
    • Vegaanista nahkaa
    • Helppo puhdistaa
    • Materiaali: puu, metalli, polyesteri, polyuretaani
    • Mitat: Pituus 1655 mm, korkeus 745 mm, leveys 495 mm, pituus 1655 mm
    • Tyynyn mitat: 47 x 30 x 10 cm ja 47 x 50 x 17 cm
    • Paino: noin 32 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Arviointi 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Arviointi 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Seksihuonekalut - sohva - kinky BDSM sohva

          Seksihuonekalut - sohva - kinky BDSM sohva

          Tämän MEO:n mukavan, kauniin ja kompaktin seksisohvan avulla villeimmät fantasiasi toteutuvat! Seksikalusteemme eivät ole ainoastaan erityisen mukavia lähes kaikissa seksiasennoissa, vaan ne myös parantavat jokaista huonetta laadukkaan ulkonäkönsä ja estetiikkansa ansiosta.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: