Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

BDSM ketju kaulakoru - Rutenium

Tyylikkään ruteniumviimeistelyn ansiosta tämä ketjukoru ei ole vain fetissiasuste, vaan myös vahva kannanotto. Italiassa suunniteltu 50 cm pitkä BDSM-kaulakorumme, niin sanottu Genovalainen ketju, tekee vaikutuksen teollisella ulkonäöllään.

Lisätietoja

3522/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tyylikkään ruteniumviimeistelyn ansiosta tämä ketjukoru ei ole vain fetissiasuste, vaan voimakas kannanotto. Italiassa suunniteltu 50 cm pitkä BDSM-kaulakorumme, niin sanottu Genovalainen ketju, tekee vaikutuksen teollisella ulkonäöllään. Jokainen yksittäinen ketjun lenkki on päällystetty ruteniumilla ja symboloi voimaa ja hallitsevuutta. Kokonaisuudessaan kaulapanta ilmentää BDSM-suhteen syvää sidettä.

     

    Tämän pannan erityinen kohokohta on ruuvattava ketjun liitin. Se mahdollistaa ketjun pituuden joustavan säätämisen. Haluatko lisätä intensiteettiä? Käytä tätä ketjuliitintä tai pientä riippulukkoa kiristääksesi panta ja lisätäksesi alistumisen ja hallinnan tunnetta.

     

    Emme ole säästelleet kustannuksia tai vaivaa tuodaksemme sinulle valikoiman ylellisiä viimeistelyjä. Hohtava kultainen viimeistely, joka on saatu aikaan useilla huolellisesti levitetyillä kerroksilla, ei ainoastaan välitä eleganssia vaan myös tiettyä mahtavuutta ja loistaa kaikissa valaistustilanteissa. Rutenium, harvinainen siirtymämetalli, antaa tälle BDSM-lisävarusteelle salaperäisen mutta vankan ulkonäön tummalla, lähes antrasiitin värisellä ulkonäöllään. Rutenium on tunnettu korroosionkestävyydestään ja antaa ketjulle syvyyttä ja luonnetta. Palladium, kiiltävä hopeanvalkoinen metalli, ei ole ainoastaan korroosionkestävä, vaan se tekee vaikutuksen myös kiiltävällä pinnallaan, josta välittyy ylellisyyden ja kestävyyden tunne. Jokainen näistä viimeistelyistä on valittu huolellisesti, jotta BDSM-lisävarusteelle saadaan erityinen kosketus, ei ainoastaan visuaalisesti vaan myös kestävyyden ja laadun osalta.

     

    Valitusta viimeistelystä riippumatta BDSM-kaulapantamme ei ole vain vaikuttava koru, vaan myös osoitus omistautumisesta, luottamuksesta ja syvästä siteestä hallitsevan ja alistuvan kumppanin välillä.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-panta
    • Ketjupanta (genovalainen ketju)
    • Mitat: Pituus n. 50 cm.
    • Materiaali: Teräs, nikkelitön, pintapinnoitettu
    • Hyvä tietää: Tunnusomainen Genovese-ketju on saanut nimensä genovalaisilta merimiehiltä, jotka tarvitsivat vahvaa mutta kevyttä ketjua.
    • Vastuuvapauslauseke. Tuotteet voivat luonteensa ja toimintansa vuoksi altistua voimakkaalle kulutukselle ja joutua kosketuksiin aineiden kanssa, jotka voivat muuttaa niiden ulkonäköä. Siksi käyttäjä on yksin vastuussa ostamiensa tuotteiden käytöstä ja hoidosta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

      Arviointi 

      Hochwertiges Produkt mit sofortiger Wirkung

      Vor kurzem habe ich diese wunderschöne Halskette gekauft. Ich bin wirklich begeistert. Die ersten Komplimente sind nicht lange ausgeblieben, und ich kann verstehen, warum. Die Halskette sieht nicht nur sehr schön aus, sondern sie ist auch von sehr guter Qualität.

      Die Verarbeitung ist wirklich beeindruckend. Jedes Detail hat den Anschein von Durchdachtheit und Präzision in der Ausführung. Die Materialien fühlen sich hochwertig an und die gesamte Kette strahlt eine gewisse Eleganz aus. Die Liebe zum Detail gefällt mir besonders gut.

        Arviointi 

        Bin begeistert

        Die Kette ist einwandfrei und hält jetzt schon ewig und es gibt nix daran auszusetzen

          Arviointi 

          Sehr gut

          Sitz super, hält jetzt schon lange und die Kette färbt nicht ab. Super Qualität

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM ketju kaulakoru - Rutenium

            BDSM ketju kaulakoru - Rutenium

            Tyylikkään ruteniumviimeistelyn ansiosta tämä ketjukoru ei ole vain fetissiasuste, vaan myös vahva kannanotto. Italiassa suunniteltu 50 cm pitkä BDSM-kaulakorumme, niin sanottu Genovalainen ketju, tekee vaikutuksen teollisella ulkonäöllään.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: