Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pain&Pleasure Stick - BDSM sähköstimulaatio

Tottele tai sinua rangaistaan! Punainen Pain&Pleasure Stick on enemmän kuin vain BDSM-lisävaruste. Se on kuin portaali maailmaan, jossa seksuaalinen nautinto ja kivun pelko yhdistyvät kiehtovalla ja intensiivisellä tavalla.

Lisätietoja

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tottele tai sinua rangaistaan! Punainen Pain&Pleasure Stick on enemmän kuin pelkkä BDSM-lisävaruste. Se on kuin portaali maailmaan, jossa seksuaalinen nautinto ja kivun pelko yhdistyvät kiehtovalla ja intensiivisellä tavalla. Vaikuttava Pain&Pleasure Stick tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän fyysistä stimulaatiota ja psykologista leikkiä, mikä tekee siitä jännittävän ja välttämättömän esineen kaikille BDSM:n ystäville.

    Dr Sadon ihana Pain&Pleasure Stick: Pakollinen hankinta BDSM-faneille!

    Ainutlaatuinen Pain&Pleasure Stick on BDSM-sextoy, joka yhdistää seksuaalisen nautinnon ja pelon rajat jännittävällä tavalla. Sen erityinen kyky yhdistää sähköinen stimulaatio ja seksuaalinen kiihottuminen tekee siitä välttämättömän lisävarusteen intensiivisten aistikokemusten ystäville.

    Tämän kiehtovan BDSM-lisävarusteen perustana on sähköinen stimulaatio. Hellävaraisista voimakkaisiin sähköimpulsseihin, meidän Pain&Pleasure Stick luo erilaisia tuntemuksia lievästä pistelystä voimakkaampaan, läpitunkevampaan stimulaatioon.

    Jokaiseen sähkökipinään liittyvä odotus, ahdistus ja epävarmuus lisäävät yleistä aistillista kokemusta. Ennakointi, kun ei tiedetä tarkalleen, milloin ja kuinka voimakas seuraava kosketus on Pain&Pleasure Stick odotus siitä, ettei tiedä tarkalleen, milloin ja kuinka voimakas seuraava kosketus on, luo ilmapiirin, joka herättää sekä ahdistusta että seksuaalista kiihottumista.

    Nerokas Pain&Pleasure Stick voidaan käyttää kehon eri osissa, mikä tekee siitä joustavan BDSM-tarvikkeen. Tuote on ihanteellinen erogeenisten vyöhykkeiden stimuloimiseen tai sitä voidaan käyttää luomaan hieman kivulias kokemus, joka lisää fyysiseen tuntemukseen toisen ulottuvuuden.

    Pelottavainen Pain&Pleasure Stick on myös tärkeä rooli dominoinnin ja alistumisen yhteydessä. Sitä voidaan käyttää rangaistuksen välineenä tai seksuaalisen kiihottumisen lisäämiseen, mikä tekee siitä dynaamisen elementin erilaisissa BDSM-skenaarioissa:

    • Tottele tai tule rangaistuksi: Kanssa.. Pain&Pleasure Stick tuo uuden ulottuvuuden nautinnon ja rangaistuksen peliin. Tässä kiehtovassa BDSM-lisävarusteessa yhdistyvät kihelmöivä sähköstimulaatio ja arvaamattomuuden pelko.
    • Jännittävä stimulaatio: Kätevä Pain&Pleasure Stick tuottaa kovaäänisen mutta vaarattoman särisevän äänen, joka saa kenet tahansa vapisemaan. Hellävaraiset sähköiskut sopivat erinomaisesti intiimimpien alueiden stimulointiin.
    • Mukava ja helppokäyttöinen: Fantastinen Pain&Pleasure Stick on varustettu pehmeällä, kumilla päällystetyllä kahvalla, joka takaa miellyttävän käsittelyn. USB-ladattavan akun ansiosta laite on paitsi ympäristöystävällinen myös mukava ja helppokäyttöinen.


    Olitpa sitten vasta aloittamassa BDSM-maailmaa tai olet edistynyt käyttäjä - meidän Pain&Pleasure Stick on kaikin puolin erinomainen lisävaruste. Meidän Pain&Pleasure Stick tarjoaa täydellisen sekoituksen hallintaa, dominointia ja aistillista sähköstimulaatiota.

    Lisätietoja:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Kokonaispituus: 34 cm - ihanteellinen tarkkaan ja kohdennettuun stimulaatioon.
    • Materiaali: Laadukas ABS-muovi ja nikkelitön metalli, taatusti ihoystävällinen ja turvallinen.
    • Ladattava: Ympäristöystävällinen ladattava USB:n kautta.
    • Käyttö: Yksinkertainen ja mutkaton käyttö painonapilla.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Pain&Pleasure Stick - BDSM sähköstimulaatio

    Pain&Pleasure Stick - BDSM sähköstimulaatio

    Tottele tai sinua rangaistaan! Punainen Pain&Pleasure Stick on enemmän kuin vain BDSM-lisävaruste. Se on kuin portaali maailmaan, jossa seksuaalinen nautinto ja kivun pelko yhdistyvät kiehtovalla ja intensiivisellä tavalla.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: