Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Peniksen hihat ja peniksen suojukset

Uutiskirje

BALLDO: Seksiä varten pallien kanssa

Seksiä kivesten kanssa kysyt itseltäsi!?? KYLLÄ! Juuri se on mahdollista BALLDOn avulla. Keksijäkaksikko valloittaa eroottisen maailman tällä epätavallisella seksilelulla, sillä BALLDO, innovatiivinen seksilelu, muuttaa kivekset toiseksi penikseksi. Tämän nerokkaan keksinnön ansiosta kivekset voidaan työntää sisään anaalisesti tai vaginaalisesti ja se tarjoaa aivan uusia

Lisätietoja

2833/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Anna LISÄÄ. Antakaa, sanan varsinaisessa merkityksessä, antakaa kaikki! BALLDO antaa kumppanisi tunkeutua ja venyttää sinua anaalisesti tai vaginaalisesti aivan erityisellä tavalla ja nauttia täysin uusista tuntemuksista.

     

    Balls-Deep-In: Kaikki työnnetään sisään pysäkkiä myöten!

     

    Kiveksiä on pitkään sivuutettu stimuloivana sukupuolielimenä - BALLDO muuttaa sen lopullisesti.

     

    BALLDOa käytettäessä kivekset ovat täydellisesti suljetut pehmeään, ihoystävälliseen silikonituppeen penistä muistuttavan, kartiomaisen kärjen takana, joten ne on helppo työntää kumppaniin. Miltä tuntuu harrastaa seksiä BALLDOn kanssa? Tunne on vertaansa vailla - kaikille osapuolille. HENGITYS!

     

    Kivesten orgasmi - niin sanottu BALLGASM!

     

    BALLDO:n avulla palloja ei voi vain työntää anaalisesti tai vaginaalisesti, vaan käyttäjä voi myös työntää niillä, melkein kuin peniksellä tai dildolla. Toisin kuin strap-onissa, aktiivinen käyttäjä saa kuitenkin stimulaatiota kiveksissään olevista tuhansista hermopäätteistä ja voi todella kokea kivesten orgasmin - niin sanotun "pallogasmin".

     

    Miten BALLDO toimii?

     

    BALLDO:sta tehdään riittävän jäykkä penetraatiota varten patentoidun sisäisen ytimen avulla ja lisäämällä yksi tai kaksi mukana toimitettua BALLDO-välirengasta, jotka sopivat täydellisesti käyttäjälle. Näitä renkaita voidaan lisätä ja käyttää tarpeen mukaan riippuen siitä, kuinka paljon ihoa kivespussin päällä on.

     

    Kaksinkertainen tunkeutuminen: BALLDO on kuin toinen penis, joka toimii aina!

     

    BALLDO tarjoaa käyttäjälle toisen peniksen, joka ei koskaan veltostu, joten nautinto on käytännössä loputon ja molemmat kumppanit voivat saavuttaa voimakkaita kliimakseja. Niille, joilla on hyvin pieni penis tai jotka kärsivät erektiohäiriöistä tai ennenaikaisesta siemensyöksystä, BALLDO tarjoaa toisen mahdollisuuden tyydyttää ja olla tyydytetty ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, että penis on liian löysä.

     

    BALLDO: Penetraatioihme miehille!

     

    Tutustu aivan uuteen penetraatiomenetelmään BALLDOn avulla! Tämän aloitussetin ansiosta on mahdollista tunkeutua kumppaniin kiveksillä. Tämän tuotemerkin luoja Jerry Davis on tutkinut laajasti tämän alan eri mahdollisuuksia: loppujen lopuksi suurin osa ihmisistä ei itse asiassa käytä kivespussia penetraation aikana, ja se kuulostaa aluksi loogiselta. Mutta kuvittele, jos se olisi mahdollista, ja vieläpä innovatiivisella tavalla? Olkaamme rehellisiä, jokainen mies haluaisi kokea sen, eikö niin?

     

    Miten käytän BALLDOa?

     

    Aloitussarja koostuu 3 osasta: 1 BALLDO ja 2 rengasta. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta silikonista, joka takaa miellyttävän istuvuuden. Aloita ajamalla kivespussin parta ja levitä runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. Venytä BALLDOa niin pitkälle kuin on tarpeen ja liu'uta se varovasti kivespussin (ei siis peniksen) päälle. 2 lisärenkaalla SINÄ annat lisää vakautta: tämä voi olla tarpeen, jos kivespussisi on hieman pidempi. Venytä rengasta ja liu'uta se BALLDOn päälle.


    Balldo how it works Balldo how it works Balldo how it works


    BALLDO:n yläosa on luja ja tarjoaa kohdennettua liikettä ja hallintaa tunkeutumisen aikana. Näin SINÄ pidät täyden hallinnan ja sinä tai kumppanisi voit stimuloida penistäsi tai muuta erogeenistä aluetta samanaikaisesti.

     

    BALLDO-setti antaa aivan uuden merkityksen yhteiselle tutkimiselle ja kokeilulle! Harkitun muotoilun ansiosta BALLDO-setti on helppokäyttöinen, etkä voi mennä pitkälle vikaan.

     

    Lisätietoja:

    • BALLDO - Put your (b)ALL into it!
    • Täydellinen, jos haluat asettaa kivekset anaalisesti tai vaginaalisesti seksin aikana.
    • Mitat: BALLDOn kokonaispituus on 110 mm. Suurin ulkohalkaisija on 50 mm. Renkaan ulkohalkaisija on 50 mm ja sisähalkaisija 30 mm. Renkaan leveys on 10 mm.
    • Puhdista kaikki osat käytön jälkeen suihkeellamme VERYCLEAN tai miedolla, antibakteerisella saippualla ja haalealla vedellä. Säilytä BALLDO pölyttömässä paikassa.
    • Käytä vain vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo.
    • Varo ylittämästä fyysisiä rajojasi. Älä käytä BALLDOa liian pitkään, jos tunnet kipua. Kipu on kehosi varoitusmerkki. Jos kiveksesi muuttuvat sinisiksi tai tuntuvat kylmiltä, suosittelemme, että otat BALLDOn välittömästi pois päältä.
    • Materiaali: silikoni

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr tolle Erfahrung

    Der BALLDO liegt gut an und hat alles "im Griff". Er lässt sich sehr gut und unkompliziert anlegen. Auch nach längerer Zeit wird es nicht unangenehm und meiner Frau und mir hat es sehr gut gefallen!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Nicht ganz einfach aber unglaublich geil

    Der Balldo ist wirklich klasse. Eins sollte man aber wissen. Es ist wirklich schwierig seine Eier da reinzufummeln. Eigentlich kein Problem, das Teil ist unglaublich elastisch. Aber Übungssache ... wenn es denn einmal funktioniert ist das Teil einfach genial. Fühlt sich mächtig gut an. Außerdem ist es wirklich schön, dass das Teil die richtige Spannung hat, da flutscht nichts zurück und das Gefühl das sich von den Eiern überträgt ist wirklich der Hammer.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Sehr geil

    Sie fand es sehr geil und mir ist dabei höllisch einer abgegangen!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Schwer zu handhaben

    Das Dehnen der Ringe sowie des Balldo ging nur mit einer Spreizvorrichtung. Der Balldo scheint für Männer gemacht zu sein, die kleine Hoden und einen kurzen Hodensack haben. Selbst mit viel Gleitmittel war nichts zu machen, bekam die Hoden einfach nicht ohne die Spreizvorrichtung in die Ringe.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Hoden im A.... ziemlich geil!!!!

    Mit diesem Sextoy kannst du Hoden in einen Dildo verwandeln!!! Können Hoden ein zweiter Penis sein? Dieses Sexspielzeug macht es möglich! Ich habe mir schon oft vorgestellt, dass mein Partner seine Hoden mit in mich hinein schiebt. Und mit dem Balldo funktioniert das ziemlich gut! Es verwandelt Hoden in einen Dildo, der vor allem bei meinem Mann zu einem intensiveren Orgasmus geführt hat. Aber auch für mich war das gefühl ziemlich sehr geil!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Deep ballgasm

    "I could tell we’d finally succeeded by the loud gasping sound my husband made. And then again, two thrusts later, when he came all over my stomach. According to him, it felt like the device “squeezed” the climax out of him. [next time]he lasted way longer—about 15 whole seconds—before experiencing another deep ballgasm that sent me running to the shower and researching how to get semen out of couch upholstery....

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Wow

    The first time my partner and I used the Balldo together, they came literally the moment their balls slid inside me. That is not an exaggeration.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BALLDO: Seksiä varten pallien kanssa

    BALLDO: Seksiä varten pallien kanssa

    Seksiä kivesten kanssa kysyt itseltäsi!?? KYLLÄ! Juuri se on mahdollista BALLDOn avulla. Keksijäkaksikko valloittaa eroottisen maailman tällä epätavallisella seksilelulla, sillä BALLDO, innovatiivinen seksilelu, muuttaa kivekset toiseksi penikseksi. Tämän nerokkaan keksinnön ansiosta kivekset voidaan työntää sisään anaalisesti tai vaginaalisesti ja se tarjoaa aivan uusia

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: