Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ylellinen anaali tulpat

Uutiskirje

Kultainen anaalitulppa timantilla

Haluatko sen kimaltelevan ja kimaltelevan pakaroiden välissäsi? Mikään ei voisi olla helpompaa tämän MEO®:n kultaisen anaalitulpan kanssa. Raskas, kullanvärinen timantilla varustettu anaalitulppamme tekee vaikutuksen kristallilla, jossa on todellisen jalokiven loistokkuus.

Lisätietoja

2816/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Haluatko sen kimaltelevan ja kimaltelevan pakaroiden välissäsi? Mikään ei voisi olla helpompaa tämän MEO®:n arvokkaan kultaisen anaalitulpan kanssa. Raskas, kullanvärinen timantilla varustettu anaalitulppamme tekee vaikutuksen kristallilla, jossa on todellisen jalokiven loistokkuus.

     

    Pyöristetyn, ergonomisen muotonsa ansiosta anaalitulppamme istuu täydellisesti ja mahdollistaa ihanan stimulaation. Materiaali on erityisen raskasta, ihoystävällistä ja hypoallergeenista. Säännöllisen harjoittelun avulla voit paitsi tehdä anaaliyhdynnästä helpompaa meidän butt plug avulla, myös tehdä siitä paljon kauniimpaa.

     

    Pyöreä pohja on viimeistelty suurella, kimaltelevalla kristallilla punaisessa timanttikuvioinnissa, joka on seksikäs kohokohta ja samalla tae turvallisesta soololeikistä. Saumaton, sileä pinta on miellyttävän tuntuinen ja tekee puhdistamisesta helppoa.

     

    Leveämpi jalokivipää toimii tulppana, joka estää anaalitulpan liukumisen kokonaan sisään. Käytä butt plug niin kauan kuin haluat - joko juuri ennen anaaliyhdyntää rentouttaaksesi ja venyttääksesi peräaukkoa tai pidempään treenataksesi sulkijalihaksia pitkällä aikavälillä.

     

    Miehille ja naisille! Kun nainen käyttää anaalikoruamme seksin aikana, emätin supistuu, mikä tekee tuntemuksesta miellyttävämmän molemmille osapuolille. Lisäksi Anaalipistoke timantilla stimuloi kaikkia erogeenisiä vyöhykkeitä käytön aikana. Jos mies käyttää Anaalipistokettamme, eturauhanen stimuloituu ja tarjoaa näin entistäkin voimakkaamman tunteen seksin aikana ja voimakkaamman orgasmin. Anaalitulppamme timantilla voidaan käyttää sekä anaalisesti että vaginaalisesti.

     

    Tämän anaalitulpan materiaali on kiinteää ja tuntuu ihanalta kädessä. Metalli on raskaampaa kuin muut anaalilelut ja luo erityisen kokemuksen yhdessä viileän tuntuman kanssa. Materiaalia voidaan jäähdyttää tai hieman lämmittää etukäteen ja se stimuloi siten eri tasolla kuin pepputulpat, joita ei ole valmistettu metallista.

     

    Timanttisen anaalitulpan käyttö ja puhdistus:

     

    Oikealla anaalitulpille tarkoitetulla liukuvoiteella se on vielä hauskempaa! Käytä siksi anaalitulppaa vain vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten Aquameo ® tai Alphamale ® kanssa. Sinun tulee puhdistaa anaalitulppa ennen ja jälkeen käytön suihkeellamme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Anaalikorut
    • Anaalitulppa kimaltelevalla kristallilla MEO Saksasta.
    • Täydellinen myös poikkeukselliseksi lahjaksi hyvin erityiselle henkilölle
    • Metalli imee välittömästi kehon lämmön ja on erittäin mukava käyttää.
    • Voidaan käyttää sekä anaalisesti että vaginaalisesti
    • Sopii pysyvään käyttöön (24/7)
    • Materiaali: alumiini, pintakäsitelty, akryylilasi
    • Mitat: 7 cm pitkä, 5 cm työnnettävä pituus, 2,5 cm halkaisija

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Arviointi 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Kultainen anaalitulppa timantilla

      Kultainen anaalitulppa timantilla

      Haluatko sen kimaltelevan ja kimaltelevan pakaroiden välissäsi? Mikään ei voisi olla helpompaa tämän MEO®:n kultaisen anaalitulpan kanssa. Raskas, kullanvärinen timantilla varustettu anaalitulppamme tekee vaikutuksen kristallilla, jossa on todellisen jalokiven loistokkuus.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      13 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: