Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Tartarus Quadripolar butt plug - Vallankumouksellinen tuote ElectraStim

Anaalisen sähköstimulaation 3D-kokemus! Tutustu Tartarus Quadripolar butt plug of ElectraStim tutustu anaaliorgasmin aivan uuteen ulottuvuuteen ja nauti intensiivisestä kolmiulotteisesta sähköstimulaatiosta kuin koskaan ennen. The Tartarus Quadripolar butt plug on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja johtavasta silikonista, ja se mukautuu täydellisesti kehon ääriviivoihin.

Lisätietoja

3941/00

$187.88


-$44.24

$143.64

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Tartarus Quadripolar butt plug - Vallankumouksellinen tuote ElectraStim

  Anaalisen sähköstimulaation 3D-kokemus! Tutustu Tartarus Quadripolar butt plug osoitteesta ElectraStim tutustu anaaliorgasmin aivan uuteen ulottuvuuteen ja nauti intensiivisestä kolmiulotteisesta sähköstimulaatiosta ennennäkemättömällä tavalla. The Tartarus Quadripolar butt plug on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja johtavasta silikonista, ja se mukautuu täydellisesti kehon ääriviivoihin.

  Nelipolaarinen muotoilu mahdollistaa 360 asteen stimulaation peräaukossa!

  The Tartarus Quadripolar butt plug tarjoaa ainutlaatuisen nelipolaarisen muotoilun, joka tarjoaa henkeäsalpaavia ja ennennäkemättömiä tuntemuksia. Rungon runko Tartarus Quadripolar butt plug on jaettu neljään erilliseen johtavaan osaan, jotka voidaan aktivoida toisistaan riippumatta. Tämä kokoonpano tarjoaa 360 asteen stimulaation peräaukossa ja luo voimakkaan täyteläisyyden tunteen ylittämättä vähemmän kokeneiden käyttäjien fyysisiä rajoja.

  Yksi asia on taattu: Henkeäsalpaavat anaaliorgasmit!

  Jokainen neljästä johtavasta vyöhykkeestä Tartarus Quadripolar butt plug voidaan ohjata erikseen erilaisten sähköaistimusten luomiseksi. Yhdistämällä sähköstimulaatiolaitteeseen, jossa on 2 ulostuloa, sähkövirta voi virrata ympyränmuotoisesti yhdestä johtavasta pisteestä toiseen, mikä tarjoaa täysin uudenlaisen anaalisen sähköstimulaation tunteen. Jatkuva aalto- tai pulssikuvio luo voimakkaita aistimuksia ja tehostetun tunteen peräaukon täyttymisestä. Vielä mielenkiintoisemmaksi se muuttuu vuorottelevilla aalto- tai pulssikuvioilla, jotka stimuloivat peräaukon eri alueita eri aikoina Tartarus Quadripolar butt plug eri aikoina. Nelipolaarinen peräaukon sähköstimulaatio vaatii kaksikanavaisen sähköstimulaatiolaitteen, kuten MEO:n SexBoxin, Flick Duon, Fluxin, SensaVoxin tai AXISin, ja neljä kaapeliliitäntää samanaikaisesti.

  Anaalisen sähköstimulaation erityispiirre:

  Anaalinen sähköstimulaatio tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, joka ylittää perinteiset stimulaatiomenetelmät. Anaalialueen hermopäätteitä stimuloidaan suoraan ja intensiivisesti kohdennettujen sähköimpulssien avulla. Tämä johtaa syviin, aaltoileviin tuntemuksiin, joita kuvataan erittäin miellyttäviksi ja kiihottaviksi. Anaalinen sähköstimulaatio voi olla joko hellävaraista ja rentouttavaa tai intensiivistä ja voimakasta, riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja sähköstimulaatiolaitteen asetuksista. Laite mahdollistaa stimulaation voimakkuuden ja tyypin tarkan hallinnan, mikä luo yksilöllisen kokemuksen.

  Mukavuus ja laatu:

  Tartarus Quadripolar butt plug laitteessa on pyöristetty pohja, jonka ansiosta voit istua mukavasti, kun peräaukkopistoke on asetettu paikalleen. Liitäntäpistokkeet on upotettu kaapeleiden vaurioitumisen estämiseksi. Vaikka kaikki ElectraStim-kaapelit ovat teknisesti yhteensopivia, pohja on kehitetty erityisesti 90 asteen kaapeleita varten, jotka ovat tasan, kun käytetään Tartarus Quadripolar butt plug tasaisesti käytön aikana.

  Mukana tulevat tarvikkeet:

  Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone -laitteen mukana toimitetaan mikrokuituinen säilytyspussi ja monikielinen käyttöohje (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

  Helppo puhdistus ja hoito:

  VERYCLEAN Elektrodi voidaan helposti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai suihkeella. Elektrodin vahingoittumisen välttämiseksi ei saa käyttää voimakkaita puhdistusaineita.

  Tämä tekee peräaukon tai emättimen sähköstimulaatiosta entistäkin miellyttävämpää:

  Optimaalisen kokemuksen saamiseksi tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidettamme ESHOCK. Tämä erityinen voiteluaine takaa helpon anaalisen/vaginaalisen käyttöönoton ja hyvän sähkönjohtavuuden.

  Vältä ehdottomasti silikonipohjaisia tai hybridivoiteluaineita.Lisätietoja:

  • Tartarus nelinapainen anaalitulppa
  • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
  • Kokonaispituus: 11,2 cm
  • Työnnettävä pituus: 9 cm
  • Halkaisija: 3,8 cm
  • Kaulan halkaisija: 1,6 cm
  • Liitäntäkoko: 2 mm (x4)
  • Liitäntäkaapelit eivät sisälly toimitukseen. Ne on tilattava erikseen.
  • Sovellushuomautukset: Tartarus Quadripolar butt plug soveltuu monenlaiseen anaaliseen sähköstimulaatioon. Se tarjoaa täydellisen koon edistyneille käyttäjille, kun taas nelipolaarinen asettelu luo täyteläisyyden tunteen, joka tyydyttää kokeneimmatkin asiakkaamme. The Tartarus Quadripolar butt plug on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja johtavasta silikonista, ja se muotoutuu täydellisesti kehon ääriviivoihin varmistaen mukavan ja intensiivisen kokemuksen. The Tartarus Quadripolar butt plug ei sovellu ainoastaan anaaliseen, vaan myös emättimen sähköstimulaatioon.
  • Turvallisuushuomautus: Oikeiden sähköstimulaatiolaitteiden ja -kaapeleiden käyttö on tärkeää turvallisen ja miellyttävän kokemuksen kannalta. Kaikki ElectraStim-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.
  • Ne on kehitetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
  • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (E-Stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääkkeellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
  • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki. Kaikki muut tavaramerkit ja logot ovat omistajiensa omaisuutta.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Whole new level of pleasure

  I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Game-changer

  The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Extrem geil

  Extrem geil, kann ich nur empfehlen

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Tartarus Quadripolar butt plug - Vallankumouksellinen tuote ElectraStim

  Tartarus Quadripolar butt plug - Vallankumouksellinen tuote ElectraStim

  Anaalisen sähköstimulaation 3D-kokemus! Tutustu Tartarus Quadripolar butt plug of ElectraStim tutustu anaaliorgasmin aivan uuteen ulottuvuuteen ja nauti intensiivisestä kolmiulotteisesta sähköstimulaatiosta kuin koskaan ennen. The Tartarus Quadripolar butt plug on valmistettu pehmeästä, joustavasta ja johtavasta silikonista, ja se mukautuu täydellisesti kehon ääriviivoihin.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: