Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Mystim - Sähköstimulaatio

Uutiskirje

Mystim Hop Hop Bob - Estim vibraattori

Kuvittele, että voisit kokea intensiivisimmän ja syvimmän seksuaalisen tyydytyksen, joka saa sinut leijumaan pilvessä yhdeksän ja vahvistamaan samalla lantionpohjan lihaksia. Ladattavan Rabbit-värähtelijän "Hop Hop Bob" E-Stimillä Mystim avulla tämä kokemus tulee todellisuudeksi!

Lisätietoja

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Kuvittele, että voisit kokea intensiivisimmän ja syvimmän seksuaalisen tyydytyksen, joka saa sinut leijumaan pilvessä yhdeksän ja vahvistamaan samalla lantionpohjan lihaksia. Ladattavan Rabbit-värähtelijän "Hop Hop Bob" E-Stimillä Mystim avulla tämä kokemus tulee todellisuudeksi!

     

    Kohokohdat:

     

    • Ladattava kani-vibraattori, jossa on e-stim.
    • E-stim ja vibraattori: Kaikki yhdessä seksilelu - ei tarvita ylimääräistä stimulaatiolaitetta.
    • Ihanteellisesti muotoiltu: Stimuloi intensiivisesti emättimen G-vyöhykettä ja klitorista samanaikaisesti.
    • Joustava: Tavoittaa juuri oikeat kohdat.
    • 8 värinätilaa: Paljon vaihtelua.
    • Sähköstimulaatio 5 moodissa: Syvää, miellyttävää sykkivää pistelyä emättimessä.
    • Tehokas lantionpohjan harjoittelu: Vahvistaa ja kiinteyttää intiimilihaksia.
    • Helppokäyttöinen: Kaikkea voi ohjata kätevästi suoraan E-Stim-värähtelijällä napin painalluksella.
    • Silkkisen pehmeä silikoni: Helppo asettaminen ja maksimaalinen hemmottelumukavuus.
    • Vedenpitävä: Leikkimiseen/hemmotteluun kylpyammeessa/altaassa tai suihkussa.

     

    Tämä tyylikäs musta seksilelu on täydellisesti kaareva stimuloimaan sekä G-pistettä että klitorista. Sen joustavat ominaisuudet varmistavat, että se osuu erogeenisiin kuumiin kohtiin täsmällisesti. 8 värähtelytilan ja 5 e-stimulointitilan ansiosta "Hop Hop Bob" tarjoaa erilaisia aistillisia kokemuksia. Piditpä sitten syvästä, miellyttävästi sykkivästä pistelystä syvällä sisälläsi tai rakastat vaihtelua, tämä seksilelu osoitteesta Mystim täyttää kaikki toiveesi!

     

    Eikä siinä vielä kaikki: "Hop Hop Bob" tarjoaa myös tehokasta lantionpohjan harjoittelua! Samalla kun jahtaat aistillisia mielikuvituslentoja, "Hop Hop Bob" vahvistaa ja kiinteyttää lantionpohjan lihaksia. Tämä ei ainoastaan anna sinulle enemmän kontrollia, vaan lisää myös orgasmin voimakkuutta!

     

    Se on erittäin helppokäyttöinen, kaikkia toimintoja voidaan ohjata kätevästi yhdellä napin painalluksella suoraan E-Stim-vibraattorissa. "Hop Hop Bob" on valmistettu silkkisen pehmeästä silikonista, joka takaa helpon asettamisen ja maksimaalisen hemmottelumukavuuden. Ja mikä parasta? Se on vedenpitävä! Joten se on suoraan suihkuun tai kylpyammeeseen kutkuttavaa nautintoa varten.

     

    "Hop Hop Bobin" puhdistaminen on niin helppoa kuin vain voi olla. VERYCLEAN-suihkeemme takaa perusteellisen puhtauden ja hoidon. Varmista vain, että käytät vain vesipohjaisia voiteluaineita, jotta silkkinen pinta ei vahingoitu.

     

    Kuvittele: 16 cm pitkä tekniikan ihme, joka on valmis viemään sinut nautintosi kiihottavimpiin syvyyksiin. Sinun Hop Hop Bob odottaa sinua! Valmistaudu kokemuksiin, joita et koskaan pitänyt mahdollisina.

     

    Puhdistus ja hoito:

     

    E-Stim Sextoy on valmistettu lääketieteellisestä platinasilikonista. Tämän ansiosta se on erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Säännöllisin väliajoin kannattaa käyttää myös ihoystävällistä desinfiointiainetta, kuten VERYCLEAN (noudata käyttöohjeita). Ennen kuin käytät tai lataat vibraattoria, anna sen kuivua kokonaan. Varmista, että käytät vibraattoria vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, kuten ESHOCK-geelimme, joka on kehitetty erityisesti sähköstimulaatiota varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Mystim Hop Hop Bob" -vibraattori, jossa on E-Stimulaatio
    • Vibraatio ja sähköstimulaatio vain yhdessä laitteessa
    • Erityisen hiljainen kahdesta tehokkaasta moottorista huolimatta
    • 8 tärinäohjelmaa
    • 5 E-Stim-ohjelmaa 10 intensiteetillä
    • 1 verenkiertoa stimuloiva ohjelma
    • Litium-ioniakku
    • Mitat: 1,5 mm: Pituus (kahvan kanssa) 16 cm, pituus (ilman kahvaa) 11 cm, halkaisija 3,6-6,6 cm.
    • Vesitiivis: Seksiin suihkussa tai kylpyammeessa.
    • Toimituksen sisältö: 1 x Ladattava Rabbit Vibrator Hop Hop Bob E-Stimillä Mystim. Sisältää magneettisen USB-latauskaapelin.
    • Materiaali: 100 % lääketieteellistä platinaa sisältävä silikoni
    • 12 kuukauden takuu
    • Käyttöohjeet saksaksi, englanniksi, ranskaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi ja venäjäksi.
    • E-stimulaatiosta eli sähköisestä stimulaatiosta on tullut viime vuosina yhä suositumpaa. Ei ihme: sukupuolielinten alueella on paljon hermoja - paljon enemmän kuin muissa paikoissa. Oikein säädetyllä stimulaatiovirtalaitteella ja oikeilla lisävarusteilla voit stimuloida jokaista näistä hermoista ekstaasiin asti. Tämä stimulaatio on vaaratonta, kun se tehdään MEO:n laadukkailla tuotteilla eikä mielettömästi.

    • Ohjelmat: Mystim E-Stim-värähtelijässä on 8 värähtelyohjelmaa, 5 sähköstimulaatio-ohjelmaa ja erityinen ohjelma lantionpohjan harjoitteluun. Voit itse päättää, haluatko stimuloida itseäsi jatkuvalla tärinällä vai mieluummin voimakkailla jaksoilla. Alla on lyhyt katsaus ohjelmiin. Mutta kuten niin usein elämässä, sama pätee tässäkin: Todiste vanukkaasta on syömisessä! Lantionpohjan lihaksilla on monia tärkeitä tehtäviä: Ne pitävät elimet paikoillaan, stabiloivat vatsaa ja selkää, ehkäisevät epämukavuuksia, kuten virtsarakon heikkoutta tai kohdunlaskeumaa, ja edistävät parempaa ryhtiä. Lisäksi hyvin treenatun lantionpohjan muut hyödyt: kudosten parempi verenkierto ja tietenkin kyky "supistaa" peräaukkoa tai emätintä jännittämällä hyvin treenattu lantionpohja tekee sinusta herkemmän intiimille kosketukselle, ja sen on todistettu lisäävän orgasmikykyä!!!!

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Mystim Hop Hop Bob - Estim vibraattori

      Mystim Hop Hop Bob - Estim vibraattori

      Kuvittele, että voisit kokea intensiivisimmän ja syvimmän seksuaalisen tyydytyksen, joka saa sinut leijumaan pilvessä yhdeksän ja vahvistamaan samalla lantionpohjan lihaksia. Ladattavan Rabbit-värähtelijän "Hop Hop Bob" E-Stimillä Mystim avulla tämä kokemus tulee todellisuudeksi!

      Kirjoita oma arvostelusi

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: