Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasvibraattori, jossa on shokkitoiminto

Et ole varmasti koskaan ennen kokenut mitään tällaista: syvää anaalihierontaa! Tämä eturauhasvibraattori stimuloi sykkivillä ja hierovilla värähtelyillä ja tarjoaa siten useita superlatiivisia orgasmeja! Henkeäsalpaava seksilelu miehille, jotka haluavat täyden tehon!

Lisätietoja

2923/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Et ole varmasti koskaan kokenut mitään vastaavaa: tämä eturauhasvibraattori stimuloi sykkivillä ja hierovilla värähtelyillä ja tarjoaa useita erinomaisia orgasmeja! Tämä miesten seksilelu on työntävä ja sykkivä eturauhasvibraattori, jossa on tehokas moottori. Siinä on 7 erilaista sykkivää tilaa ja 3 värähtelynopeutta. Jokainen tila tarjoaa erittäin voimakkaita ja syviä värähtelyjä ja henkeäsalpaavia sykkiviä liikkeitä, jotka muistuttavat syvähierontaa! Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan pistokkeesta tai kaukosäätimellä.

     

    Mitä me rakastamme:

     

    Kaukosäätimellä eri värähtelytasot voidaan aktivoida/vaihtelevat napin painalluksella yksilöllisen stimulaation aikaansaamiseksi. Kaukosäädin on niin pieni ja huomaamaton, että voit käyttää anaalipistoketta huomaamatta liikkeellä, klubilla, töissä tai kuntosalilla.

     

    Mitä eturauhasvibraattori tekee?

     

    Eturauhasvibraattorit on muotoiltu erityisesti stimuloimaan eturauhasta ja P-pistettä. Eturauhanen on äärimmäisen herkkä kohta miehillä ja se on samanlainen kuin G-piste naisilla. Sen stimuloiminen seksin tai itsetyydytyksen aikana lisää nautinnon tunnetta ja orgasmia. P-piste on "miehen G-piste", joka sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon suuaukon takana ja aiheuttaa voimakkaita anaaliorgasmeja, kun sitä stimuloidaan eturauhasvibraattorillamme. Jopa "hands-free-orgasmit" ovat mahdollisia.

     

    Miten eturauhasvibraattoria käytetään?

     

    Tämän eturauhasvibraattorin käsittely on erittäin helppoa verrattuna moniin muihin eturauhasstimulaattoreihin! Käytä hieman Aquameo-vesipohjaista liukuvoidetta ja aseta se anaalisesti. Sen jälkeen voit ohjata pulssia, värähtelymuotoja ja värähtelytasoja yksinkertaisesti painamalla eturauhasvibraattorin alapuolella sijaitsevassa ohjauspaneelissa olevaa painiketta tai vaihtoehtoisesti kaukosäätimellä.

     

    Mikä tässä eturauhasvibraattorissa on niin erityistä?

     

    Eturauhasvibraattorissa on ihanan silkkisen pehmeä silikonipinta, joka tuntuu erittäin miellyttävältä iholla ja kehossa. Eturauhasvibraattorin leveä pohja takaa, että voit istua alas ja nauttia, koska se estää liian syvälle tunkeutumisen. Tämä eturauhasvibraattori kohdistuu nautintopisteeseesi, eturauhaseen! Se stimuloi sinua sisältäpäin ja tökkii suoraan eturauhaseen.

     

    Miten puhdistan eturauhasvibraattorin?

     

    Puhdista eturauhasvibraattori yksinkertaisesti hieman lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, suosittelemme käyttämään suihkettamme VERYCLEAN.

     

    Mitä muuta minun on huomioitava?

     

    Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameoa. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa eturauhastulpan pintaa. Suosittu Analforte -suihkeemme rentouttaa peräaukkoa ja helpottaa asettamista.

     

    Lisätietoja:

     

    • USB-kaapelilla ladattava eturauhasvibraattori, jossa on shokkitoiminto.
    • Kaukosäätimellä
    • 7 sykkivää moodia: Valvot ääneen ekstaasissa!
    • 3 tärinän voimakkuutta hellävaraisesta voimakkaaseen
    • Leveällä alustalla: Estää liian syvälle tunkeutumisen.
    • Materiaali: Silikoni ja ABS
    • Dimensions: Kokonaispituus 14,5 cm, halkaisija 3,7 cm.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Incroyable pour le prix

    Très bon produit pour femme et moi même , emballage excellent, produit de qualité. Je recommande cette marque MEO est super!

      Arviointi 

      Mai pensato che…

      Mai pensato che mi sarei divertita così tanto a far vibrare mio marito! Gliel'ho regalato per il suo compleanno e l'abbiamo usato la sera stessa: eccitantissimo e fenomenale.

        Arviointi 

        Ein perfektes Toy

        Liegt gut in der Hand und macht einen soliden Eindruck. Fühlt sich gut an und die unterschiedlichen Vibrationen sind allesamt leise. Die Stoßfunktion ist allerdings das Beste und natürlich die Tatsache, dass man ihn auch tagsüber diskret tragen und benutzen kann. Da ist die Fernbedienung natürlich hilfreich.

          Arviointi 

          If you like being fucked ...

          Nice size slips in easily. Remote control makes it great to use and choice of settings and intensity makes for an awesome experience. By shifting your body you can get some real amazing pleasure through the whole groin and beyond

            Arviointi 

            Hi quality product,

            Hi quality product,- you pay for it - the vibe is serious on your delicate parts gentlemen, so go easy. Reaches the parts others don't :-)

              Arviointi 

              Tolle Größe

              Für mich als Mann muss ich sagen das mir dieses Toy sehr gut gefällt und genau die richtige Größe hat. Nicht so groß und nicht so klein, zustoßen kann er auch gut und die Vibration ist auch nicht ohne. Besonders schön finde ich wenn meine Freundin die Kontrolle übernimmt und die Fernbedienung nutzt im Alltag.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Eturauhasvibraattori, jossa on shokkitoiminto

                Eturauhasvibraattori, jossa on shokkitoiminto

                Et ole varmasti koskaan ennen kokenut mitään tällaista: syvää anaalihierontaa! Tämä eturauhasvibraattori stimuloi sykkivillä ja hierovilla värähtelyillä ja tarjoaa siten useita superlatiivisia orgasmeja! Henkeäsalpaava seksilelu miehille, jotka haluavat täyden tehon!

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: