Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Virtsaputken vibraattorit

Uutiskirje

Virtsaputken vibraattorit 

Etsitkö uudenlaista stimulaatiota? Virtsaputkivärähtelijä tarjoaa aivan uudenlaisia tuntemuksia ja mielettömiä orgasmeja. Eri malleissamme on täydelliset pituudet ja ne saavuttavat nautintopisteen vaivattomasti.

Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8
Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8

Virtsaputkivärähtelijät ovat eräänlainen BDSM-seksilelu, joka on suunniteltu käytettäväksi virtsaputkessa. Ne ovat samanlaisia kuin peniksen koettimet ja laajentimet siinä mielessä, että ne myös työnnetään virtsaputkeen, mutta niiden lisäetuna on värähtely. BDSM-virtsaputkivärähtelijöitä on saatavana eri muotoisina, kokoisina ja erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, metallista ja kumista.

Virtsaputkivärähtelijöitä käytetään monista eri syistä, kuten seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi, uusien tuntemusten tutkimiseksi tai BDSM-istuntoja varten. Jotkut käyttäjät raportoivat, että tärinä tehostaa virtsaputken stimulaation tuntemusta ja tuottaa voimakkaamman orgasmin. Kuten kaikkien virtsaputkessa käytettävien seksilelujen kohdalla, virtsaputkivärähtelijöiden kohdalla on kuitenkin tärkeää, että niitä käytetään varoen ja huolellisesti ja että ohjeita noudatetaan.