Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BUBBLE-tulpat

Uutiskirje

BUBBLE-tulpat 

Äärimmäiset muodot, täydellisesti yhteensovitetut koot aloittelijoille, edistyneille ja ammattilaisille sekä stimuloivat nupit pinnalla. Ja ihana materiaali, joka on riittävän vakaa ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea Bubble Sextoysi juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi!

Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8
Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8

Mikä Bubble Sextoysissa on niin erityistä?

 

Anaalinen ekstaasi taattu: Se on sinusta kiinni: Pop your Ass - Ride your Ass - Smother your Ass! Äärimmäiset muodot, täydellisesti yhteensovitetut koot aloittelijoille, edistyneille ja ammattilaisille sekä stimuloivat nupit. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea Bubble Sextoysi juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi! Meidän Bubble Sextoy täyttää sinut täysin anaalisesti ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen. Ei vain tämän seksilelun muoto vakuuta sinua, vaan erityisesti sen pinta, jossa on monia stimuloivia pallonystyröitä! Aloittelijan "Buttboy"-koosta "Butt Hungry"-kokoon löydät MEO:lta laajan valikoiman pepputulppia ja dildoja Bubble Toys -sarjasta. Muuten, koko MEO ®:n kuplaseksilelujen sarja valmistetaan EU:ssa tiukkojen ohjeiden mukaisesti ja se koostuu sertifioiduista kehon kanssa yhteensopivista materiaaleista. Lupauksemme: Tulet olemaan 100-prosenttisesti innostunut.

 

Miten käytän Bubble Sextoys -sextoleluja?

 

Käytät Bubble Sextoyta yksinkertaisesti intuitiivisesti! Aseta se anaalisesti ja nauti siitä, kun korostuneet pallonupit hierovat kaikkia nautintohermojasi muutaman ensimmäisen senttimetrin jälkeen. Bubble Sextoy pysyy melko hyvin kiinni sileillä pinnoilla, kuten laatoilla, ja mahdollistaa sinulle hands free -ajelun. Hyvän liukumisen takaamiseksi suosittelemme silikonipohjaista liukuvoidetta, kuten FuckSlutia tai Hybrid Gel ManCuntia. Pieni Extremeo-suihke rentouttaa peräaukkoasi ja helpottaa kuplaseksilelun asettamista.

 

Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää Bubble Sextoysille?

 

Jos aiot käyttää Bubble Sextoys -sarjanbutt plug tai dildoa, suosittelemme anaaliseksiin tarkoitettua liukuvoidettamme FuckSlutia. Se on hyvin erityinen silikonipohjainen liukuvoide, joka ei tunnu miltään muulta liukuvoiteelta. FuckSlut tekee Bubble Sextoysin käytöstä kivuttoman mutta henkeäsalpaavan nautinnon. Bubble Sextoylle on parasta levittää riittävästi liukuvoidetta ja työntää sitä peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme (klikkaa tästä). Suosittelemme myös käyttämään Extremeo Spray -suihkettamme. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että kokeneelle isojen dildojen ystävälle. Extremeon erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua pitämään hillitöntä hauskaa Bubble Sextoytemme kanssa.

 

Tärkeitä vinkkejä Bubble Sextoysin käyttöön ja puhdistukseen!

 

Tämä Bubble Toys -sarjan nupuinen anaaliseksilelu on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta PVC:stä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten Bubble Sextoys -tuotteesi kestää pitkään. Ennen kuin käytät Bubble Sextoys -sarjamme dildoa tai butt plug -osaa, puhdista seksilelu huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua yleensä riittävät. Perusteelliseen puhdistukseen voit käyttää suihkeemme VERYCLEAN. Kuplaseksileluissamme on huokoinen pinta, joten bakteerit ja likapartikkelit eivät pääse tarttumaan niihin liian voimakkaasti. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua puhdistaaksesi suolistosi ennen Bubble Sextoy -lelun käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" löydät laajan valikoiman.

 

Hyvä tietää:

 

  • Anaaliseksilelu, jossa on kuplanupit
  • Bubble-seksilelut on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä, joka ei sisällä ftalaatteja.
  • Bubble-sextoyt täyttävät tiukat EU-vaatimukset EN71-3 ja EN71-11!
  • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN Suihkeella hygieenisesti puhdistettavaksi.
  • Tärkeää: Säilytä Bubble Sextoys erillään eikä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
  • Bubble Sextoyt sopivatkoosta riippuen sekäanaalialan ammattilaisille että aloittelijoille
  • Materiaalin ansiosta tämä Bubble Toy -sarjan seksilelu mukautuu sisäiseen anatomiaasi, täyttää sinut ja hieroo paksujen pallonuppiensa avulla syvällä sisimmässäsi paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.
  • Voiteluaineet: Kupla-seksilelujen asettamiseen suosittelemme silikonipohjaista liukuvoidettamme FuckSlut tai hybridigeeliämme ManCunt. Extremeo-suihkeemme ja liukugeelimme AnalPush helpottavat tarvittaessa kivutonta käyttöönottoa.
  • Suuri valikoima osoitteessa Bubble Toys: Meidän butt plug ja Dildo Shopista löydät kaikki Bubble Sextoy -sarjan mallit eri malleissa, muodoissa, väreissä ja pituuksissa, kuten Bubble Sextoy PokPok mustana Extra Large, Bubble Toys PokPok mustana Medium, Bubble Toys PokPok mustana Small, Bubble Toys BooBoo mustana Large, Bubble Toys Pimpy mustana Large, Bubble Toys Pimpy mustana Medium, Bubble Toys Mousse mustana Extra Large, Bubble Toys Mousse mustana Medium, Bubble Toys Mousse mustana Small sekä monia muita dildoja ja pyllypistokkeita.