Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Extreme Cock & Ball lelut

Uutiskirje

Extreme Cock & Ball lelut 

Erittäin erityisiä tunteita ja unohtumattomia orgasmeja varten! Pidätkö kovasta ja hurjasta tai jopa erittäin kovasta? Silloin metallista valmistetut Cock & Ball Toys -lelumme ovat juuri oikea valinta sinulle!

Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8
Näytä 1 - 8 8 kohdetta 1 - 8

Metalliset penis- ja kiveksilelut (cock & ball toys) ovat eräänlainen miesten seksilelu, joka koostuu metallisista renkaista, häkeistä, painoista ja muista lisävarusteista, jotka voidaan kiinnittää penikseen ja kiveksiin.


Joitakin yleisimpiä penikseen ja kiveksiin tarkoitettuja seksileluja ovat:

  • Kyrpäsrenkaat: Nämä ovat peniksen tyven ympärillä käytettäviä metallirenkaita, jotka ylläpitävät erektiota ja lisäävät herkkyyttä.
  • Pallonvenyttäjät: Nämä ovat kivespussin ympärillä käytettäviä metallirenkaita, jotka venyttävät kivespussia ja vetävät kivekset irti kehosta.
  • Penishäkit: Nämä ovat metallisia häkkejä, jotka sulkevat peniksen sisäänsä ja jotka on suunniteltu estämään erektioita. Niitä käytetään usein BDSM-skenaarioissa.
  • Sukupuolipainot: Nämä ovat penikseen tai kiveksiin kiinnitettäviä painoja, jotka luovat venytystuntemuksen.


Miehet käyttävät metallisia penis- ja kivisleluja monista eri syistä, kuten seksuaalisen nautinnon lisäämiseksi, uusien tuntemusten löytämiseksi ja osana BDSM-istuntoja tai valtapelejä. Jotkut miehet käyttävät näitä leluja myös peniksen tai kivespussin venyttämiseen, mikä voi johtaa tilapäiseen laajentumiseen tai voimakkaampaan orgasmiin.

On tärkeää tietää, että seksilelujen käytössä on noudatettava varovaisuutta ja huolellisuutta. Käyttäjien on aina noudatettava valmistajan ohjeita ja käytettävä asianmukaisia hygieniatoimenpiteitä.