Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anturit ja dilataattorit

Uutiskirje

Pakotettu sisälmysten poisto BDSM - Penis vibraattori

Pakotettu orgasmi ja pakotettu vapautuminen useiden orgasmien avulla! Tämä tyylikäs seksilelu on kauniisti suunniteltu pakkoorgasmi BDSM-penisvibraattori, jonka avulla voit stimuloida tarkasti kaikkia erogeenisiä vyöhykkeitäsi. Siinä on 12 pakko-orgasmin värähtelyasetusta, joita voidaan säätää helposti kahvassa olevalla painikkeella.

Lisätietoja

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä tyylikäs seksilelu on kauniisti suunniteltu pakotettu orgasmi BDSM-penisvibraattori, jonka avulla voit stimuloida tarkasti kaikkia erogeenisiä vyöhykkeitäsi. Siinä on 12 värähtelyasetusta pakko-orgasmin aikaansaamiseksi, joita voidaan helposti säätää kahvassa olevalla painikkeella.

     

    Penisvibraattori on täydellinen lelu peniksen stimulointiin! Vibraattorissamme on pyöreä kärki, jolla voit stimuloida herkkää peniksen aukkoa ja glansin reunaa. MEO:n penisvibraattorissa on 12 värinänopeutta ja se voidaan ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla. Penisvibraattori on roiskevesitiivis, joten voit käyttää sitä myös suihkussa.

     

    Vibraattori toimitetaan ylellisessä säilytyskotelossa, joten voit säilyttää seksileluasi huomaamattomasti.

     

    Puhdista vibraattori ennen ja jälkeen käytön Sextoy Cleaner VERYCLEAN -puhdistusaineellamme tai miedolla, antibakteerisella saippualla hyvän hygienian takaamiseksi. Erityisesti kehitetty VERYDEEP-liukuvoiteemme helpottaa vibraattorin asettamista penikseen.

     

    Pakotettu orgasmi ja pakotettu sukupuolittuminen useiden orgasmien avulla

     

    "Tätä penisvibraattorilla pakotetun orgasmin muotoa käytetään monissa eri tilanteissa ja sitä käytetään myös BDSM:ssä. Useimmissa tapauksissa mies sidotaan tällaista käsittelyä varten, jotta hän ei voi paeta käsittelyä. Nyt mies voidaan saada pakotettuun orgasmiin 12 tärinäasetuksen avulla.

     

    Pakkoorgasmin vaikeus ei kuitenkaan ole antaa passiivisen miehen levätä orgasmin jälkeen, vaan jatkaa hänen seksuaalista stimulaatiotaan ja kiihottamistaan, jotta hän voi laukaista uuden kliimaksin. Tässä ennen kaikkea mahdollisuuksien vaihteluilla on tärkeä rooli. Ensinnäkin miehen halut on herätettävä, mutta miehen penistä on stimuloitava alussa mahdollisimman monella tavalla, jotta ei saavuteta mitään ylistimulaatiota. Saavutettavien kliimaksien määrä vaihtelee kuitenkin miehittäin ja riippuu monista eri tekijöistä. Jos saavutetaan piste, jossa mies ei enää pysty saavuttamaan kliimaksia, vaikka ponnistelisi kovasti, on kaksi vaihtoehtoa.

     

    Helpossa vaihtoehdossa on saavutettu tavoite, joka on väkisin tapahtuva masennuksen poistaminen. Alistuvaa miestä "lypsettiin", kunnes häntä ei enää voitu saada orgasmiin. Toisessa vaihtoehdossa mies saatetaan viimein pakkoorgasmin pariin viimeisen kerran eturauhashieronnalla CUMELOT ® -stimulaattorillamme, jotta kaikki siemennesteen jäänteet saadaan todella poistettua ja mies saatetaan kauas yli hänen luonnollisten rajojensa.

     

    Kun tämä viimeinen kliimaksi on saavutettu, mies ei enää lähitulevaisuudessa pysty saavuttamaan kliimaksia lainkaan. On kuitenkin muistettava, että tämä toimenpide voi olla miehelle hyvin rasittava ja vaativa, ja sen jälkeen on pidettävä riittävästi lepojaksoja."

     

    Lisätietoja:

     

    • Pakkokeskeytys BDSM penisvibraattori peniksen lypsämiseen
    • Materiaali: silikoni, ABS - ftalaatiton
    • Paino: 170 grammaa
    • Säädettävä tärinä / moninopeus
    • Käyntiaika: 60 min
    • Asetukset: 12
    • Leveys: 2,50 cm
    • Minimihalkaisija: 0,50 cm
    • Pituus: 14,70 cm
    • Penisvibraattori on ladattavissa mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Arviointi 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Pakotettu sisälmysten poisto BDSM - Penis vibraattori

      Pakotettu sisälmysten poisto BDSM - Penis vibraattori

      Pakotettu orgasmi ja pakotettu vapautuminen useiden orgasmien avulla! Tämä tyylikäs seksilelu on kauniisti suunniteltu pakkoorgasmi BDSM-penisvibraattori, jonka avulla voit stimuloida tarkasti kaikkia erogeenisiä vyöhykkeitäsi. Siinä on 12 pakko-orgasmin värähtelyasetusta, joita voidaan säätää helposti kahvassa olevalla painikkeella.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: