Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Poliisin käsiraudat

Uutiskirje

Clejuso - Raskaat poliisikäsiraudat - nro 13

Erityisen raskaat ja vaikuttavat poliisin käsiraudat nro 13, valmistaja Clejuso, Solingen. Noin 1 kg:n painosta huolimatta nämä käsiraudat ovat suhteellisen mukavat, koska niissä on leveät kosketuspinnat. Näin käsirautojen paino jakautuu erityisen hyvin eivätkä ne leikkaa sisään.

Lisätietoja

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Erityisen painavat ja vaikuttavat poliisin käsiraudat nro 13, valmistaja Clejuso, Solingen. Noin 1 kg:n painosta huolimatta nämä käsiraudat ovat suhteellisen mukavat, koska niissä on leveät kosketuspinnat. Näin käsirautojen paino jakautuu erityisen hyvin eivätkä ne leikkaa sisään. Monilukitettavat, kapeille ja leveille ranteille sopivat poliisin käsiraudat ovat ensimmäinen valinta BDSM-sessioon.

    Näyttävän painon ja suuren leveyden lisäksi näillä saksalaisilla käsiraudoilla on myös muita etuja.

    Poliisin käsiraudat on varustettu pikalukituksella, joka takaa nopean ja turvallisen kiinnityksen pelkällä sormen kosketuksella. Kun käsiraudat on kiinnitetty tukevasti kumppanisi ranteiden ympärille, vankka kaksilenkkinen ketju rajoittaa hänen liikkumisvapauttaan niin voimakkaasti, että hän on armoillasi. Koska pienet, kontrolloidut liikkeet ovat edelleen mahdollisia, kumppanisi on edelleen käytettävissä kaikenlaisiin "luoviin tehtäviin" orjuuden aikana. Käsirautojen erityisen raskas paino muistuttaa Sub aina tilanteesta, jossa hän on.

    Käsiraudat voidaan säätää erittäin tarkasti 16 lukitusasennon ja 155-225 millimetrin vaihtelevan sisähalkaisijan ansiosta, ja niiden avulla voidaan sitoa myös subit, joilla on vahvemmat ranteet. Toisin kuin muissa suurissa käsiraudoissa, Clejuson käsiraudat nro 13 mahdollistavat myös keskikokoisten ranteiden sitomisen.

    Lisätietoja:

    • Poliisin käsiraudat Saksasta
    • Valmistaja: Clejuso
    • Käsiraudat, joissa on liitäntäketju
    • Materiaali: teräs, nikkelöity
    • Paino: 1.000 grammaa
    • Pienin sisäkehä: 155 mm
    • Suurin sisäkehä: 225 mm
    • Käsirautojen ja säärenrautojen tuotemerkki Clejuso edustaa Clemen & Jungia, saksalaista yritystä, joka on erikoistunut korkealaatuisten turvatuotteiden valmistukseen. Yrityksen kotipaikka on Solingen, Nordrhein-Westfalenissa sijaitseva kaupunki, joka on aina ollut tunnettu korkealaatuisista ruokailuvälineistä ja metallituotteista. Clejuso tunnetaan korkealaatuisista käsiraudoista ja jalkaraudoista, joita poliisi, turvallisuuspalvelut ja lainvalvontaviranomaiset käyttävät maailmanlaajuisesti. Clejuson tuotteille on ominaista kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus. Lisäksi Clejuso on suosittu myös BDSM:n ja bondagen ystävien keskuudessa, sillä tuotteet täyttävät tämän alan korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Arviointi 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Clejuso - Raskaat poliisikäsiraudat - nro 13

      Clejuso - Raskaat poliisikäsiraudat - nro 13

      Erityisen raskaat ja vaikuttavat poliisin käsiraudat nro 13, valmistaja Clejuso, Solingen. Noin 1 kg:n painosta huolimatta nämä käsiraudat ovat suhteellisen mukavat, koska niissä on leveät kosketuspinnat. Näin käsirautojen paino jakautuu erityisen hyvin eivätkä ne leikkaa sisään.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      5 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: