Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BUBBLE-tulpat

Uutiskirje

Bubble Toys Mousse - anaali dildo

Päätökset, päätökset! Kun tarjolla on niin laaja valikoima dildoja, meillä on varmasti täydellinen ratkaisu kaikkiin dildodilemmoihisi: Bubble Toysin fantastinen Mousse Anal Dildo! Korostettu glanssi ja napakka akseli lupaavat sinulle myös stimulaatiota, jollaista et ole koskaan ennen kokenut.

Lisätietoja

2446/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Päätökset, päätökset! Kun tarjolla on niin laaja valikoima dildoja, meillä on varmasti täydellinen ratkaisu kaikkiin dildodilemmoihisi: Bubble Toysin fantastinen Mousse Anal Dildo! Korostettu glanssi ja nupukas akseli lupaavat sinulle myös stimulaatiota, jollaista et ole koskaan ennen kokenut.

     

    Paksu glanssi ja akseli monine pallonuppineen tarjoavat henkeäsalpaavia tuntemuksia jo käyttöönoton aikana. Erityisen muotonsa ja kokonsa ansiosta Mousse Anal Dildo saavuttaa nautintopisteesi, eturauhasen, ja tarjoaa siellä lisästimulaatiota! Tukevan pohjan ansiosta joustavaa Mousse Anal Dildo -dildoa voi käyttää myös kädet vapaina monilla sileillä pinnoilla. Hyvä tietää: Mousse Dildo osoitteesta Bubble Toys on saatavana myös kahdessa suuremmassa koossa!

     

    Mikä Bubble Toysissa on niin erikoista?

     

    Anaalinen ekstaasi taattu: Se on sinusta kiinni: Pop your Ass - Ride your Ass - Smother your Ass! Upeat muodot, täydellisesti yhteensovitetut koot aloittelijoille, edistyneille ja ammattilaisille sekä stimuloivat nupit. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea Bubble Toy -lelun juuri oikeissa paikoissa, syvällä sisälläsi! Bubble Toy -lelumme täyttää sinut täysin anaalisesti ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen. Ei vain tämän lelun muoto vakuuta sinua, vaan erityisesti sen pinta, jossa on monia stimuloivia pallonystyröitä! Aloittelijan "Buttboy"-koosta "Butt Hungry"-kokoon löydät MEO:lta laajan valikoiman pepputulppia ja dildoja Bubble Toys -sarjasta. Muuten, koko MEO ®:n Bubble Toys -sarja valmistetaan EU:ssa tiukkojen ohjeiden mukaisesti ja se koostuu sertifioiduista kehon kanssa yhteensopivista materiaaleista. Lupauksemme: Tulet olemaan 100-prosenttisesti innostunut.

     

    Miten käytän kuplaleluja?

     

    Käytät Bubble Toy -leluasi yksinkertaisesti intuitiivisesti! Aseta se anaalisesti ja nauti siitä, kun korostuneet pallonupit hierovat kaikkia nautintohermojasi muutaman ensimmäisen senttimetrin jälkeen. Bubble Toys pitää melko hyvin kiinni sileillä pinnoilla, kuten kaakeleissa, ja mahdollistaa sinulle kädet vapaan kyydin. Hyvän liukuvuuden takaamiseksi suosittelemme silikonipohjaista liukuvoidetta, kuten FuckSlutia tai Hybrid Gel ManCuntia. Pieni Extremeo-suihke rentouttaa peräaukkoasi ja helpottaa Bubble Toys asettamista.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää Bubble Toys?

     

    Jos aiot käyttää butt plug tai dildoa Bubble Toys -sarjasta, suosittelemme anaaliseksiin tarkoitettua FuckSlut-öljyämme. Se on hyvin erityinen silikonipohjainen liukuvoide, joka ei tunnu miltään muulta liukuvoiteelta. FuckSlut tekee Bubble Toys käytöstä kivuttoman mutta henkeäsalpaavan nautinnon. Parasta on levittää tarpeeksi liukuvoidetta kuplalelulle ja työntää hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme (klikkaa tästä). Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta anaaliseksin aloittelijalle sekä kokeneelle isojen dildojen ystävälle. Extremeon erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tunteen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua pitämään hillitöntä hauskaa Bubble Toys-palvelumme kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä Bubble Toysin käyttöön ja puhdistukseen!

    Tämä Bubble Toys -sarjan nupuinen anaaliseksilelu on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta PVC:stä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten tuotteesi osoitteesta Bubble Toys kestää pitkään. Ennen kuin käytät Bubble Toys -sarjamme dildoa tai butt plug, puhdista lelu huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua riittävät yleensä. Voit puhdistaa perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Bubble Toys -sarjassamme on huokoinen pinta, joten bakteerit ja likapartikkelit eivät pääse tarttumaan siihen liian voimakkaasti. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua suolen puhdistamiseksi ennen Bubble Toy -lelun käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" löydät laajan valikoiman.

     

    Lisätietoja:

     

    • Bubble Toys Mousse - Anaalidildo - pieni
    • Dimensions: Ø max. 6,5 cm
    • Anaaliseksilelu pallonapeilla
    • Bubble Toys on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Bubble Toys täyttävät tiukat EU:n vaatimukset EN71-3 ja EN71-11!
    • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN Suihkeella hygieenisesti puhdistaaksesi.
    • Tärkeää: Bubble Toys Säilytä erillään äläkä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Bubble Toys sopivat koosta riippuen sekäanaalialan ammattilaisille että aloittelijoille
    • Materiaalin ansiosta tämä Bubble Toy -sarjan seksilelu mukautuu sisäiseen anatomiaasi, täyttää sinut ja hieroo paksujen pallonuppiensa avulla syvällä sisimmässäsi paikkoja, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.
    • Voiteluaineet: Bubble Toys käyttöön suositellaan silikonipohjaista liukuvoidettamme FuckSlut tai hybridigeeliämme ManCunt. Extremeo-suihkeemme ja liukugeelimme AnalPush helpottavat tarvittaessa kivutonta käyttöönottoa.
    • Suuri valikoima osoitteessa Bubble Toys: Meidän butt plug ja Dildo Shopista löydät kaikki Bubble Toys sarjan mallit eri malleissa, muodoissa, väreissä ja pituuksissa, kuten Bubble Toys PokPok mustana Extra Large, Bubble Toys PokPok mustana Medium, Bubble Toys PokPok mustana Small, Bubble Toys BooBoo mustana Large, Bubble Toys Pimpy mustana Large, Bubble Toys Pimpy mustana Medium, Bubble Toys Mousse mustana Extra Large, Bubble Toys Mousse mustana Medium, Bubble Toys Mousse mustana Small sekä monia muita dildoja ja pyllypistokkeita.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Per le prime esperienze non vi lascerà insoddisfatti.

    Per le prime esperienze non vi lascerà insoddisfatti. Date le dimensioni abbastanza ridotte non risulta fastidioso e sicuramente amplia il piacere durante un rapporto normale.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Bubble Toys Mousse - anaali dildo

      Bubble Toys Mousse - anaali dildo

      Päätökset, päätökset! Kun tarjolla on niin laaja valikoima dildoja, meillä on varmasti täydellinen ratkaisu kaikkiin dildodilemmoihisi: Bubble Toysin fantastinen Mousse Anal Dildo! Korostettu glanssi ja napakka akseli lupaavat sinulle myös stimulaatiota, jollaista et ole koskaan ennen kokenut.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: