Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaasunaamarit

Uutiskirje

BDSM kaasunaamari - kinky

Tarjous

Tämä BDSM-kaasunaamari on äärimmäinen fetissiasuste! Vie nautintosi uudelle tasolle tällä jännittävällä lisäyksellä BDSM-tarvikekokoelmaasi. Tämä kaasunaamari on suunniteltu aivan erityisille nautinnon ystäville, sillä siinä yhdistyvät BDSM:n kiehtovuus ja ainutlaatuinen teollinen ulkonäkö.

Lisätietoja

9173/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä BDSM-kaasunaamari on äärimmäinen fetissiasuste! Vie nautintosi uudelle tasolle tällä jännittävällä lisäyksellä BDSM-tarvikekokoelmaasi. Tämä kaasunaamari on suunniteltu aivan erityisille nautinnon tuntijoille, sillä siinä yhdistyvät BDSM:n kiehtovuus ja ainutlaatuinen teollinen ulkonäkö.

    Koe aistillinen seikkailu, jollaista ei ole ennen koettu, kun puet päällesi tämän upeasti muotoillun kaasunaamarin. Uppoudu maailmaan, joka on täynnä voimakkaita tuntemuksia ja uusia, jännittäviä tunteita. Säädettävät päähihnat takaavat täydellisen istuvuuden, jotta voit luopua hallinnasta helposti.

    Päästä sisäinen halusi valloilleen ja sytytä intohimon palo jokaisella hengenvedolla. Laadukkaat materiaalit, joista kaasunaamari on valmistettu, tarjoavat sekä mukavuutta että kestävyyttä ja takaavat turvallisuuden, kun hemmottelet himokkaimpia fantasioitasi. Olitpa sitten kokenut BDSM-fani tai kiinnostunut aloittelija, tämä kaasunaamari on avain nautinnon ja löytämisen valtakuntaan.

    Uskalla rikkoa rajoja ja ota vastaan jännittävä tuntematon. BDSM-kaasunaamari vie sinut valtakuntaan, jossa kaikki estot katoavat ja jäljelle jäävät vain puhdas nautinto ja seksuaalinen ekstaasi. On aika päästää mielikuvituksesi valloilleen ja astua hillittömän ekstaasin maailmaan.

    Lisätietoja:

    • BDSM-kaasunaamari
    • Suuret, pyöreät silmät ja sileät, hoikat kasvot luovat hienon anonymiteetin tunteen, aivan kuten suosikkisi lateksinaamari.
    • Nämä vankat kumiset kaasunaamarit eivät ole ihanteellisia ainoastaan kumifetisisteille, vaan myös sotilaallisiin roolipeleihin. Kaasunaamarit soveltuvat jopa hengityksen hallintaan. Kaasunaamarimme on varustettu erittäin suurella katseluikkunalla, jotta käyttäjän kasvot ovat aina näkyvissä. Kaasunaamarissamme on myös 5-pisteinen päähihna yksilöllistä koon säätöä varten.
    • Huomautus: Tämä tuote on tarkoitettu aikuisten väliseen yhteisymmärrykseen perustuvaan BDSM-toimintaan. Turvallisuus ja viestintä ovat tärkeitä. Aseta aina rajat, käytä turvallisia sanoja ja aseta etusijalle kaikkien osapuolten hyvinvointi!
    • Tutustu autenttisiin sotilaskaasunaamareihimme - jokainen kappale on ainutlaatuinen ja sillä on oma tarinansa! Suoraan armeijan varastoista peräisin olevat alkuperäiset naamarit tuovat seuraavaan BDSM-istuntoon ripauksen aitoutta ja luonnetta. Täydellinen tavallista suurempien BDSM-tarvikkeiden ystäville. Nauti MEO:n kanssa ainutlaatuisista, luonteenomaisista kaasunaamareista, jotka heijastavat intohimoasi poikkeuksellista kohtaan. Huomaa kuitenkin, että joissakin kaasunaamareissa voi olla pieniä kulumisen merkkejä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Eine tolle Gasmaske

    Wenn die Gasmaske meine Sinne "ausschaltet", verschwindet die Außenwelt. Ich bin gefangen zwischen Verlangen und Unterwerfung, während meine Partnerin die Kontrolle übernimmt. Das gedämpfte Atmen und die eingeschränkte Sicht verstärken meine Empfindungen, jede Berührung wird zum elektrisierenden Kribbeln auf meiner Haut. Der diskrete Versand und die schnelle Lieferung haben mich angenehm überrascht. Die Verpackung war unauffällig und der Versand blitzschnell.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Perfect

    Was looking to add one of these gas-masks to my ensemble for quite a while and this was perfect. Fits beautifully, even for my larger head. Good seal around edges and nicely adjustable. Highly recommend.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Amazing mask

    Whether for a cosplay or bedroom fun this mask is incredible. The quality is top notch and without the filter the mask is very breathable. the material is easy to clean and the adjustment straps don't snag on my very curly hair. wonderful product.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM kaasunaamari - kinky

    BDSM kaasunaamari - kinky

    Tämä BDSM-kaasunaamari on äärimmäinen fetissiasuste! Vie nautintosi uudelle tasolle tällä jännittävällä lisäyksellä BDSM-tarvikekokoelmaasi. Tämä kaasunaamari on suunniteltu aivan erityisille nautinnon ystäville, sillä siinä yhdistyvät BDSM:n kiehtovuus ja ainutlaatuinen teollinen ulkonäkö.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    21 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: