Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage levityspalkki

Uutiskirje

BDSM levityspalkki nahkahihansuilla

Tutustu jännittävään bondage-lajikkeeseen säädettävällä levityspalkillamme, jossa on pehmustetut nahkahihnat. Tämän MEO:n laadukkaan BDSM-tuotteen avulla pidät kumppanisi jalat tai kädet levällään ja hänen peräaukkonsa tai suunsa valmiina intensiiviseen toimintaan.

Lisätietoja

3251/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tutustu jännittävään bondage-lajikkeeseen säädettävällä levityspalkillamme, jossa on pehmustetut hihansuut. Tämän MEO:n BDSM-laatutuotteen avulla pidät kumppanisi jalat tai kädet levällään ja hänen peräaukkonsa tai suunsa valmiina intensiiviseen toimintaan.

     

    Kohokohdat:

     

    • Pitää jalat (tai kädet) levällään ja valmiina toimintaan.
    • Säädettävä leveys.
    • Nahkamansetit ovat tarpeeksi leveät nilkoille ja tarpeeksi tiukat ranteille.
    • Pehmustetut nahkamansetit ovat erityisen mukavat, täydelliset pitkiin sessioihin.
    • Integroidulla teräksisellä D-renkaalla köysien, ketjujen tai muiden BDSM-välineiden kiinnittämiseksi levitystankoon.

     

    BDSM-levitystangon leveys voidaan säätää ja kiinnittää hetkessä. Kiinteästi kiinnitetyt nahkahihnat ovat tarpeeksi leveät, jotta ne sulkevat nilkat turvallisesti sisäänsä, ja samalla tarpeeksi tiukat, jotta ne sulkevat ranteet tiukasti sisäänsä. Säädettävän levitystangon käsille ja jaloille, joissa on pehmustetut nahkahihnat, avulla sinulla on rajattomat mahdollisuudet viedä bondage-istuntosi uudelle tasolle. Uskaltaudu nautinnon ja alistumisen uusiin ulottuvuuksiin ja koe unohtumattomia hetkiä kumppanisi kanssa.

     

    Paksusti pehmustetun nahan ansiosta käsiraudat tarjoavat korkean mukavuustason myös pitkien istuntojen aikana. Voit siis keskittyä täysin edessä olevaan seikkailuun ilman huolta niveliin kohdistuvista epämiellyttävistä painepisteistä. Käsi- ja nilkkahihnoja voi käyttää käsi- tai nilkkahihnoina, ja niiden kokoa voi säätää yksilöllisesti, ja ne ovat jopa lukittavissa. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä olemme varustaneet BDSM-levitystangon käytännöllisellä D-renkaalla köysien, ketjujen tai muiden sidontatarvikkeiden kiinnittämistä varten.

     

    Mitä erityistä BDSM-levitystangossa on?

     

    Levitystangot ovat hyvin suosittuja BDSM-skenessä hyvästä syystä. Niitä käytetään kumppanin jalkojen tai käsien levittämiseen laajalle toisistaan. Tämä mahdollistaa monenlaisia jännittäviä asentoja ja avaa uusia mahdollisuuksia dominointi- ja alistumisskenaarioille. Levitystanko takaa turvallisen ja vakaan asennon, jotta hallitsevalla kumppanilla on aina täysi kontrolli alistuvaan kumppaniin. Levitystankojamme voidaan käyttää kiinnittämään ja pitämään kumppani tietyssä asennossa, mikä lisää armoilla olemisen tunnetta ja edistää intensiivistä alistumista. Lisäksi MEO-levitystangot tarjoavat esteettömän näkyvyyden ja helpon pääsyn kaikkiin kehon aukkoihin, mikä avaa lisää mahdollisuuksia stimulaatioon ja rankaisemiseen. Levitystangot voidaan myös yhdistää muihin sidontatarvikkeisiin entistäkin intensiivisemmän kokemuksen luomiseksi.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-levitystanko, jossa on nahkahihnat
    • Levitystangon pituus säädettävissä
    • Materiaali: teräs, nahka
    • Väri: musta
    • Varustettu parilla nahkahihnalla, joita voidaan käyttää käsi- tai nilkkahihnoina.
    • Levitystankomme sopii sekä aloittelijoille että kokeneille BDSM:n ystäville.
    • Pituus (ilman nahkamansetteja): vähimmäisleveys 37 cm, enimmäisleveys 62 cm. Levitystangon leveyttä voidaan säätää 2,5 cm:n askelin.
    • BDSM-verkkokauppa: Tervetuloa MEO:n kiehtovaan maailmaan! Olemme ylpeitä korkealaatuisten bondage- ja BDSM-tuotteiden tuottamisesta, jotka tekevät kaikista fantasioista totta. Kun on kyse parhaista BDSM-levitystangoista, olemme kiistaton ykkönen! Levityspalkkimme ovat käsityön mestariteoksia, jotka on suunniteltu laajentamaan nautinnon rajoja. Levityspalkkimme, käsi- ja nilkkahihnamme ovat äärimmäisiä lisävarusteita, jotka korostavat alistumistasi ja tekevät eroottisimmista unelmistasi totta. Jokainen levitystanko on valmistettu äärimmäisen huolellisesti, jotta se istuu varmasti ja mukavasti, kun annat itsesi täysin hallitsevan kumppanisi haltuun. MEO:lla ei ole kyse vain korkealaatuisista tuotteista, vaan myös turvallisuudestasi ja tyytyväisyydestäsi. Siksi käytämme vain parhaita materiaaleja ja kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Luota tuotteidemme laatuun ja MEO:n tietotaitoon, jota BDSM:n ystävät ympäri maailmaa arvostavat. Koe orjuuden jännittävä maailma MEO:n kanssa ja sukella universumiin, joka on täynnä viettelyä, voimaa ja omistautumista.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Der Schlüssel zu intensiver Unterwerfung

    In meinem etablierten BDSM-Studio im Herzen von Wien sehe ich es als meine Aufgabe, meinen Klienten ein Höchstmaß an Dominanz und Kontrolle zu bieten. Die verstellbare Spreizstange mit ledernen Fesseln hat sich dabei als absolut unverzichtbares Werkzeug in meiner Sammlung erwiesen.

    Von der Optik bis zur Funktionalität ist diese Spreizstange tadellos. Die Manschetten sind aus hochwertigem Leder gefertigt und gepolstert, so dass der Sklave auch bei längeren Sessions nicht aus der Position gerät. Aufgrund ihrer Größe können die Manschetten sowohl an den Fuß- als auch an den Handgelenken befestigt werden, was einen vielseitigen Einsatz ermöglicht. Selbst Suspensionsbondage ist hiermit möglich, was allerdings vom Gewicht des Klienten abhängt.

    Die Verstellbarkeit der Spreizstange ist ein großer Vorteil, da ich meine Klienten so positionieren kann, wie ich es für richtig halte und ihre Bewegungsfreiheit kontrollieren kann. Der integrierte D-Ring aus Stahl ist ein weiterer Pluspunkt, er erweitert die Möglichkeiten, meine Kunden zu fixieren und zu dominieren.

    Das Alleinstellungsmerkmal dieser Spreizstange sind jedoch die abschließbaren Manschetten. Sie erlauben mir, die Kontrolle zu verstärken und die Gefühle der Unterwerfung und Hingabe meiner Kunden zu vertiefen. Nichts ist befriedigender als der Anblick eines Sklaven, der sich völlig hingibt und durch das Schloss an den Manschetten gesichert ist.

    Ich empfehle diese Spreizstange jeder professionellen Domina oder jedem BDSM-Studio, das sein Spektrum an Erfahrungen und Spielmöglichkeiten erweitern möchte. Die Kombination aus Komfort und Kontrolle macht diese Spreizstange zu einem unverzichtbaren Instrument, das die Intensität jeder Sitzung steigert. Glauben Sie mir, es ist eine Investition, die sich lohnt.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Absolute Topqualität

    Ich bin von diesem Produkt absolut begeistert. Die Qualität ist wirklich herausragend und der Schiebe-Mechanismus zum verstellen der Weite der Stange ist genial. Zudem sind die Fußfesseln toll verarbeitet.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Amazing

    The spreader bar is amazing quality The bar is amazing quality strong and durable and the wife is in love with it and the delivery of my order was on time

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM levityspalkki nahkahihansuilla

    BDSM levityspalkki nahkahihansuilla

    Tutustu jännittävään bondage-lajikkeeseen säädettävällä levityspalkillamme, jossa on pehmustetut nahkahihnat. Tämän MEO:n laadukkaan BDSM-tuotteen avulla pidät kumppanisi jalat tai kädet levällään ja hänen peräaukkonsa tai suunsa valmiina intensiiviseen toimintaan.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    10 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: