Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage vyö

Uutiskirje

Vasikannahkainen Bondage vyö - Musta/Keltainen

Tämä käsintehty bondage-vyö syvällä mustalla, keltaisella putkistolla ja kontrastiompeleilla ei ole vain ihana BDSM-lisävaruste, vaan myös viittaus perinteiseen bondageen Hanky Code.

Lisätietoja

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä käsintehty bondage-vyö syvällä mustalla, keltaisella putkistolla ja kontrastiompeleilla ei ole vain ihana BDSM-lisävaruste, vaan myös viittaus perinteiseen bondageen Hanky Code. Tämä Italiassa hienoimmasta vasikannahasta käsintehty bondage-vyö ei ainoastaan edusta korkeinta laatua ja houkuttelevaa muotoilua, vaan myös välittää hienovaraisesti tiettyjä mieltymyksiä. Tässä tapauksessa keltainen väri Hanky Code tarkoittaa perinteisesti "vesiurheilua".

     

    Bondage-vyömme on italialaisesta nahasta valmistettu kiehtova jokapäiväinen lisävaruste, joka voidaan muuttaa säädettäviksi käsiraudoiksi, joissa on soljet, hetkessä. Tämä tuote on omistettu kaikille niille, jotka pitävät äkillisten intohimojen ohjaamisesta...

     

    Tämä Italiassa käsintehty bondage-vyö edustaa korkeinta laatua ja tarkkaa käsityötaitoa. Se ilmentää italialaisen muotoilun lisäksi myös innovaatiota ja toiminnallisuutta. Jokainen yksityiskohta, työnjäljestä metalliosiin, on harkittu huolellisesti. Soljet on viimeistelty arvokkaalla ruteniumpinnoitteella, joka ei ainoastaan anna tummaa, ylellistä viimeistelyä vaan myös lisäsuojaa. Lisäksi kaikki metalliosat ovat nikkelittömiä, mikä sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja ehkäisee allergioita. Muotoilun viimeistelee paras italialainen vasikan nahka, joka on tunnettu notkeudestaan ja kestävyydestään ja takaa siten vyön mukavuuden ja kestävyyden. Tällä bondage-vyöllä investoit ylellisyyttä ja italialaista elämäntyyliä edustavaan kappaleeseen, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka.

     

    Mutta tämä vyö ei ole vain tyylikäs, se on myös toiminnallinen. Sitä voi käyttää jokapäiväisenä asusteena ja se muuntuu hetkessä helposti säädettäviksi käsi- tai nilkkahihnoiksi. Kuinka usein olet tuntenut halua sitoa kumppanisi ja estää häntä pakenemasta seksikkäitä fantasioitasi? Nyt voit tehdä juuri sen yksinkertaisesti vetämällä vyön pois housuistasi. Vyö koostuu itse asiassa kahdesta erillisestä, lyhyemmästä hihnasta, joista kumpikin on 3 cm leveä ja erikseen säädettävissä 60 cm:n pituiseksi. Soljet voidaan kiinnittää kahdella pienellä ruuvattavalla ketjukiinnikkeellä (sisältyy toimitukseen) tai MEO-lukoilla. Kaikkien näiden etujen ansiosta tämä bondage-vyö tarjoaa laadun, tyylin ja monipuolisuuden yhdistelmän, jota harvoin löytyy BDSM-tuotteissa.

     

    Lisätietoja:

     

    • Bondage-vyö varustettu kahdella lukittavalla vyönsoljella.
    • Kokeneet käsityöläiset valmistavat vyömme Italiassa suurimmalla tarkkuudella. Pehmeä vasikannahka tekee vyöstä paitsi mukavan käyttää, myös antaa sille ylellisen tuntuman.
    • Yleiskoko.
    • Vyön kokoa voidaan säätää yksilöllisesti.
    • 100 % vasikannahkaa, ruuvikiinnitteinen ketjuliitin ja vyönsoljet on päällystetty ruteniumilla, nikkelitön.
    • Mitat: pituus 2 x 60 cm (24 tuumaa) ja leveys 3 cm (1,18 tuumaa).

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Arviointi 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Kirjoita oma arvostelusi

        Vasikannahkainen Bondage vyö - Musta/Keltainen

        Vasikannahkainen Bondage vyö - Musta/Keltainen

        Tämä käsintehty bondage-vyö syvällä mustalla, keltaisella putkistolla ja kontrastiompeleilla ei ole vain ihana BDSM-lisävaruste, vaan myös viittaus perinteiseen bondageen Hanky Code.

        Kirjoita oma arvostelusi

        4 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: