Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

DEEP'R - Anaalinen syväkoulutus

Uutiskirje

DEEP'R Dildo Mega Power Fist

Tämä musta nyrkkidildo tekee vaikutuksen paitsi jokaiseen faniin fisting Fani. Monien yksityiskohtiensa, joustavan rakenteensa ja lihaksikkaan ulkonäön ja tuntuman ansiosta tämä DEEP'R Dildo Mega Power Fist henkeäsalpaaviin kokemuksiin. Pituus 68 cm ja halkaisija 6,5-13 cm ovat mitat, jotka vakuuttavat kenet tahansa!

Lisätietoja

2436/00

189,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä musta nyrkkidildo tekee vaikutuksen enemmän kuin vain fisting Fani. Monien yksityiskohtien, joustavan rakenteen ja lihaksikkaan ulkonäön ansiosta DEEP'R Dildo Mega Power Fist tarjoaa henkeäsalpaavia kokemuksia. Pituus 68 cm ja halkaisija 6,5-13 cm ovat mitat, jotka tekevät vaikutuksen kaikkiin!

     

    Erittäin lihaksikas nyrkkinyrkki on täydellinen kaikille, jotka haluavat vihdoin ottaa viimeisen askeleen "anaalimatkallaan", sillä DEEP'R Dildo Mega Power Fist pystyy kaikkeen, mihin aktiivinen nyrkkeilijä pystyy!

     

    DEEP'R Dildo Mega Power Fist on pitkä dildo edistyneille käyttäjille! Elämänkokoinen nyrkki ja kyynärvarsi eivät ole vain äärimmäistä anaalista venyttelyä varten; sitä voidaan käyttää myös luomaan realistinen tunne kuin oikeassa nyrkkivittuilussa. DEEP'R Dildo Mega Power Fist jokainen yksityiskohta hieroo sisäseinämiä ja vie käyttäjän uudelle tasolle absoluuttiseen anaalihurmioon. Tarvitset paljon FUCKSLUT-liukuvoidetta, jotta voit vihdoin toteuttaa nämä fantasiat, mutta se on sen arvoista!

     

    Mitä erityistä on suuressa DEEP'R-dildossa syvään anaaliharjoitteluun?

     

    DEEP'R: Äärimmäinen pituus, suuret halkaisijat, epätavalliset tekstuurit ja vakuuttava materiaali, joka on riittävän luja ja joustava samaan aikaan, jotta voit tuntea sen syvällä sisälläsi juuri oikeissa paikoissa! Tämä erityisen pitkä DEEP'R-dildo täyttää sinut täysin ja takaa sinulle intensiivisen tyydytyksen. Tämän dildon koko ei tee sinuun pelkästään vaikutusta, vaan myös sen hyvin erityinen muotoilu tarjoaa sinulle unohtumattomia hetkiä. Kokeile DEEP'R-dildoa, jos uskallat!

     

    Miten käytän suurta DEEP'R-dildoa anaaliseen syvyysharjoitteluun tai anaaliseen syvyysleikkiin?

     

    Suuren DEEP'R-dildon asettaminen voi olla aluksi vaikeaa sen pituuden ja ympärysmitan vuoksi. Ota aikaa, etene hitaasti ja valitse asento, jossa voit venyttää kehoasi. Makaa selälläsi ASS UP -tyynymme takapuolesi alla ja nosta jalkasi ylös ja levitä ne erilleen. ASS UP -tyyny tukee vartaloasi vakaasti ja mukavasti myös rasittavissa asennoissa. Kiinteä ASS UP -tyyny estää myös vajoamasta sänkyyn ja helpottaa lukuisia muita asentoja seksin ja sooloseksin aikana. Suosittelemme ehdottomasti, että "lämmittelet" pienemmällä dildolla ja etenet sitten isoon DEEP'R-dildoon.

     

    Anal Depth Play ja anaalinen syväkoulutus: Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää tämän suuren DEEP'R-dildon kanssa?

     

    Käytä runsaasti liukuvoidetta! Emme koskaan väsy toistamaan tätä kohtaa. Peräaukko ei ole ainoastaan herkempi kuin emätin, vaan se myös muuttuu herkemmäksi mitä pidemmälle menet. Siksi sinun on ehdottomasti käytettävä paljon ja paljon voiteluainetta, jotta et satuta itseäsi. Jos aiot käyttää suurta DEEP'R-dildoa syvään anaaliharjoitteluun, suosittelemme anaaliseksilubeamme FUCKSLUT Se on silikonipohjainen liukuvoide Anal Depth Play ja se tuntuu kuin mikään muu liukuvoide. FUCKSLUT tekee suuren DEEP'R-dildon käyttämisestä anaalin syvään tunkeutumiseen kivuttoman mutta henkeäsalpaavan nautinnon. Joka tapauksessa suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijalle että kokeneelle suurten dildojen ystävälle. EXTREMEO on erikoistuote anaaliseksiin ja anaalin venyttelyyn. Erityisen aktiivisten ainesosien yhdistelmän ansiosta tämä suihke varmistaa, että jopa erittäin suuret DEEP'R-dildot voidaan työntää helpommin sisään. EXTREMEOn erityisvaikutus edistää helppoa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Se on anaalisuihke, joka hoitaa ihoa ja rentouttaa peräaukon lyhyessä ajassa. Suihke toimii ilman tuntoaistin menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan estotonta anaaliseksiä!

     

    Suuren DEEP'R-dildon materiaali ja hoito syvään anaaliharjoitteluun:

     

    Tämä suuri XL-dildo DEEP'R-sarjasta on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Käyttämämme materiaali on myös erittäin tukevaa, joten DEEP'R-dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa erittäin pitkän DEEP'R-dildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteellista hygieniaa varten suosittelemme myös suihkeemme säännöllistä käyttöä VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

     

    • DEEP'R | Mega Power Fist | suuri XL-dildo | 68,00 cm. Ø 6,50 cm. - 13 cm.

    • DEEP'R-dildot sopivat vain anaalialan ammattilaisille ja edistyneille persepelaajille

    • DEEP'R-dildo on paksusuolen dildo syvyysleikkiin & syvään anaalipenetraatioon / syvään anaaliharjoitteluun tarkoitettu dildo
    • Mitä on anaalinen syvyysharjoittelu? Anaalinen syvyysharjoittelu on seksuaalinen harjoittelu, jossa esineitä työnnetään anaalisesti mahdollisimman syvälle. Tavoitteena on saavuttaa ja sitten voittaa sigmasuolen kaarevuus. Toisin kuin venyttelyssä tai nyrkkeilyssä, anaalisessa syväleikissä on kyse vain työnnettävien esineiden pituudesta eikä halkaisijasta.
    • Oikeat anaalilelut anaalisen syvyyden harjoitteluun & anaaliseen syvyysleikkiin! Vaikka markkinoilla on monia tuotteita anaaliseen syvyysharjoitteluun, DEEP'R:n pitkät dildot ovat ylivoimaisesti paras valinta. Nyrkkisääntönä on, että tarvitset seksilelun, joka on pitkä, ohut ja joustava!
    • Täydellisen materiaalin ansiosta DEEP'R-dildo mukautuu jokaiseen mutkaan ja yltää paikkoihin, joiden olemassaolosta et edes tiennyt.
    • DEEP'R-dildoja voi käyttää yksin tai pareittain!
    • Materiaali: PVC, ei sisällä ftalaatteja
    • Oikea voiteluaine syvään anaaliharjoitteluun: Suosittelemme silikonipohjaista FUCKSLUT-liukuvoidettamme tai MANCUNT-hybridigeeliämme DEEP'R-dildojen asettamiseen. Voit saavuttaa vielä voimakkaampia tuntemuksia RUSHTIME (lämmittävä) -voiteluaineella. EXTREMEO-suihke ja geelimme AnalPush helpottavat tarvittaessa kivutonta asettamista.
    • Vinkkejä ja niksejä syvään anaaliharjoitteluun: Voit asettaa DEEP'R-dildon erityisen syvälle ASS UP -tyynyn avulla
    • Puhdistaminen: Lämmin vesi, mieto saippua ja lelunpuhdistusaineemme VERYCLEAN.
    • Suuri valikoima DEEP'R-dildoja! Dildokaupastamme löydät kaikki DEEP'R-sarjan mallit eri malleissa, muodoissa ja pituuksissa. Täydellinen Anal Depth Play ja anaaliseen syväkoulutukseen.



     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    5 stars

    As someone who has always been adventurous and eager to explore new dimensions of pleasure, the MEO Power Fist dildo has exceeded all my expectations. This black fist dildo is not just for hardcore fisting fans, but a treat for anyone looking to elevate their sensations.

    With an impressive length of 68cm and a diameter ranging from 6.5cm to a whopping 13cm, the dimensions of the Mega Power Fist are nothing short of mind-blowing. Its detailed, muscular design, combined with its flexible nature, is perfectly crafted to mimic a real hand and forearm.

    The lifelike fist and forearm of this dildo provide an experience that goes beyond mere anal stretching. It evokes a realistic feeling similar to an actual fist fuck. Every detail of the MEO Dildo Power Fist massages the inner walls in the most tantalizing way, leading its user into a realm of pure anal ecstasy. I must stress that you'll need a generous amount of lube to enjoy this toy to its full potential. But let me assure you, every moment spent with this toy is absolutely worth it.

    To sum it up, if you're someone who wants to take that bold step in your anal journey, look no further than the DEEP'R Dildo Mega Power Fist. It captures all the intensity of an active fist for an unforgettable experience.

      Arviointi 

      Passt hervorragend.

      Durchmesser, Form und Länge sind Perfekt.
      Ergo... Topp Dildo für Profis.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      DEEP'R Dildo Mega Power Fist

      Tämä musta nyrkkidildo tekee vaikutuksen paitsi jokaiseen faniin fisting Fani. Monien yksityiskohtiensa, joustavan rakenteensa ja lihaksikkaan ulkonäön ja tuntuman ansiosta tämä DEEP'R Dildo Mega Power Fist henkeäsalpaaviin kokemuksiin. Pituus 68 cm ja halkaisija 6,5-13 cm ovat mitat, jotka vakuuttavat kenet tahansa!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      13 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: