Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

Kultainen siveysvyö miehille - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire on puhdasta ylellisyyttä, jonka ansaitset, jopa alistuvana miehenä! Miesten kultaista siveysvyötä käytetään ylellisesti estämään käyttäjää saamasta erektiota tai suorittamasta seksuaalisia tekoja. Nauti tästä ainutlaatuisesta tiukan siveyden kokemuksesta maailman ensimmäisellä 18 karaatin kullalla päällystetyllä siveysvyöllä!

Lisätietoja

3329/00

249,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä on puhdasta ylellisyyttä, jonka ansaitset, jopa alistuvana miehenä! Miesten kultaista siveysvyötä, joka tunnetaan myös nimellä kultainen penishäkki, käytetään ylellisesti estämään käyttäjää saamasta erektiota tai suorittamasta seksuaalisia tekoja. Nauti tästä ainutlaatuisesta tiukan siveyden kokemuksesta maailman ensimmäisellä 18 karaatin kullalla päällystetyllä siveysvyöllä!

     

    NoPacha Billionaire Chastity Belt koostuu 18 karaatin kullattua ruostumatonta terästä olevasta penishäkistä, johon sukupuolielimet on suljettu ja kiinnitetty lukolla, joka estää käyttäjää poistamasta siveysvyötä itse.

     

    Mitä erityistä kultaisessa siveysvyössä on?

     

    Jos aiot hankkia siveysvyön, hanki kultainen! Tämä kullattu, lukittava siveysvyö on valmistettu korkealaatuisesta, nikkelittömästä ruostumattomasta teräksestä ja päällystetty 18 karaatin kullalla. Siveysvyön mukana tulee kaksi erikokoista rengasta, jotka sopivat peniksen ja kivesten ympärille, sekä kaksi samanlaista avainta lukitsemiseen ja lukituksen avaamiseen. Siveysvyön yläosassa olevan pienen aukon ansiosta sitä voidaan käyttää pitkäkestoiseen siveydenpitoon, jolloin alistuva mies voi virtsata tarvittaessa ja varmistaa hygienian.

     

    Kohokohdat:

     

    • Kullattu penishäkki: Tämä kultainen siveysvyö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka on päällystetty 18 karaatin kullalla, ja se on täysin nikkelitön.
    • Kaksi erikokoista penisrengasta: Valitse 52 mm:n tai 54 mm:n rengas, joka sopii peniksen varren ympärille ja kivesten ympärille.
    • Aukolla: Pieni aukko sopii täydellisesti pitkiin siveysjaksoihin ja mahdollistaa virtsaamisen.
    • Kaksi lukitusavainta: Mukana on kaksi samanlaista avainta siveysvyön lukitsemiseen.

     

    Miten käytän siveysvyötä?

     

    Pyydä dominoivaa kumppaniasi, nimeltään keyholder, liu'uttaa penishäkki ei-erektoituneen peniksesi päälle. Jos peniksen työntäminen häkkiin on hankalaa, voit kietoa narun kiimakalvon ympärille ja viedä sen aukon läpi, jolloin voit vetää peniksen penishäkkiin sen sijaan, että työntäisit sen sisään. Pieni määrä PLOWBOY-liukuvoidetta helpottaa peniksen asettamista. Varmista, että olet valinnut oikean kokoisen renkaan, laita se paikoilleen, työnnä sisään yksi kives, sitten seuraava kives ja lopuksi penis, aivan kuin laittaisit tavallisen kalurirenkaan. Laita sitten penishäkki ja kiinnitä se renkaaseen.

     

    Hygienia:

     

    Käytä kultaista siveysvyötä suihkussa ja pese se miedolla saippualla ja vedellä. Kultaista siveysvyötä voidaan käyttää minkä tahansa liukuvoiteen kanssa, ja se on huokoinen. Poistamisen jälkeen siveysvyö voidaan desinfioida suihkeellamme INSTACLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Kultainen siveysvyö miehille - NoPacha Billionaire
    • Mitat: Penishäkki on noin 86 mm pitkä. Penishäkin aukko on 33 mm x 30 mm. Renkaan halkaisija: 52 ja 54 mm.
    • NoPacha on MEO:n rekisteröity tavaramerkki, Saksa.
    • Materiaali: Kullattu ruostumaton teräs
    • Väri: Kulta
    • Huomautus: Avaimia ei saa hukata.
    • Jotta penis voi liukua siveysvyössä vapaasti ja hankaamatta, suosittelemme käyttämään ravitsevaa geeliämme PLOWBOY, jossa on aloe veraa ja E-vitamiinia.
    • Siveysvyö tulee puhdistaa ennen käyttöä ja käytön jälkeen INSTACLEAN -suihkeella.
    • Siveysvöihimme suosittelemme CUMELOT ® -sarjan stimulaattoreitamme alistuvan miehen satunnaiseen pakotettuun masennukseen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Kultainen siveysvyö miehille - NoPacha Billionaire

    Kultainen siveysvyö miehille - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire on puhdasta ylellisyyttä, jonka ansaitset, jopa alistuvana miehenä! Miesten kultaista siveysvyötä käytetään ylellisesti estämään käyttäjää saamasta erektiota tai suorittamasta seksuaalisia tekoja. Nauti tästä ainutlaatuisesta tiukan siveyden kokemuksesta maailman ensimmäisellä 18 karaatin kullalla päällystetyllä siveysvyöllä!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: