Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalihelmet

Uutiskirje

Puhallettavat XL-anaalihelmet, joissa on paino ja kalurengas

Puhallettavilla anaalipalloilla, joissa on kyrpärengas, on sinulle kiimainen yllätys: sisälle on kätketty raskaita painoja, jotka antavat sinulle fantastisen täyteläisyyden ja stimulaation tunteen. Aseta anaalipallot sisään, paisuta ne täyteen, laita kyrpärengas päälle ja nauti siitä, kun anaalipallot tekevät itsensä sisääsi ja ajavat sinut orgasmin hulluuteen!

Lisätietoja

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Puhallettavilla anaalipalloilla, joissa on kyrpärengas, on varattuna sinulle kiimainen yllätys: kaksi integroitua raskasta painoa on piilotettu sisälle, jotka antavat sinulle fantastisen täyteläisyyden ja stimulaation tunteen. Aseta anaalipallot sisään, pumppaa ne täyteen, laita kyrpärengas päälle ja nauti siitä, kun anaalipallot tekevät itsensä sisääsi ja ajavat sinut orgasmihulluuteen!

     

    Et ole koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa: jokainen askel, jokainen liike johtaa peniksen ja kivesten voimakkaaseen stimulaatioon samalla kun puhallettavat anaalikuulat täyttävät sinut täysin, venyttävät sinua ja stimuloivat eturauhastasi samanaikaisesti!

     

    Soveltuvatko puhallettavat anaalipallot 24/7 käyttöön?

     

    Erittäin selkeä KYLLÄ! Puhallettavia anaalihelmiä, joissa on paino ja kalurengas, voi käyttää huomaamattomasti vaatteiden alla. Ne vakuuttavat yhdistämällä kiinteän erektion takaavan kalurirenkaan edut ja suurten puhallettujen anaalihelmien lisästimulaation. Siisti etu: pumppu on irrotettavissa!

     

    Mikä tekee puhallettavista anaalihelmistä, joissa on paino ja kalurengas, niin erityisiä?

     

    Perinteiset anaalilelut varmistavat, että olet venytetty ja täytetty. Anaalihelmiemme avulla, jotka voit kuitenkin asettaa sisään tavallisten anaalihelmien tavoin, laajennat stimulaation satakertaiseksi. Kun olet asettanut ne sisään, voit puhaltaa ne 10 cm:n pituisiksi eli moninkertaisiksi alkuperäiseen kokoonsa nähden. Parasta siinä on se, että heti kun anaalihelmemme on täytetty, voit poistaa käsipumpun ja nauttia anaalihelmistä ilman ärsyttäviä lisävarusteita ja mennä klubille tai kuntosalille niiden kanssa.

     

    Sopivatko nämä pumpattavat anaalihelmet paremmin ammattilaisille vai aloittelijoille?

     

    Molemmille! Ammattilaiset tulevat hämmästymään anaalihelmien ainutlaatuisesta vaikutuksesta, mutta myös aloittelijat voivat nauttia anaalihelmien voimakkaista tuntemuksista, koska anaalihelmet voidaan asettaa pieninä ja ilman täyttöä ja sitten täyttää haluttuun kokoon.

     

    Mikä tekee näistä puhallettavista anaalihelmistä niin erityisiä?

     

    Joustavan, saumattoman silikonipinnan alla on raskaita teräspalloja, jotka antavat anaalihelmille erittäin suuren painon hengästyttävää stimulaatiota varten. Anaalihelmemme tarjoavat myös korkeaa mukavuutta, joten niitä voi käyttää useita tunteja ilman ongelmia - ja huomaamattomasti, koska pumppu, jolla anaalihelmet voidaan täyttää, on irrotettava! Olitpa sitten toimistossa, ostoksilla tai harrastamassa seksiä kumppanisi kanssa - MEO ®:n anaalihelmet hemmottelevat sinua koko ajan!

     

    Miten asetan anaalihelmet paikalleen? Miten käytän puhallettavia anaalihelmiä kalurirenkaan kanssa?

     

    Jos olet valinnut anaalihelmemme, levitä hieman liukuvoidetta Alphamale Aqua ennen käyttöä, jotta ne on helpompi asettaa. On myös hyvä idea puhdistaa itsesi anaalihuuhtelulla etukäteen. Levitä sitten sormeesi hieman liukuvoidetta tai Extremeo-suihketta ja hiero varovasti omaa tai kumppanisi peräaukkoa rentouttaaksesi lihakset ja saadaksesi sen valmiiksi anaalihelmiä varten. Suosittelemme myös liukuvoiteen ruiskuttamista peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme.

     

    Kivekset työnnetään sitten yksi kerrallaan renkaan läpi ja sen jälkeen ei-erektoitunut penis. Rengas työnnetään mahdollisimman pitkälle peniksen tyvelle niin, että kalurengas ympäröi peniksen ja kivekset samanaikaisesti. Levitä hieman liukuvoidetta (suosittelemme vesipohjaista liukuvoidettamme Alphamale Aqua) kalurengasrenkaaseen liitettyihin anaalihelmiin ja työnnä sitten anaalihelmet varovasti peräaukkoon yksi toisensa jälkeen.

     

    Vasta kun anaalihelmet on työnnetty kokonaan sisään, ne täytetään varovasti ilmalla ilmapallopumpun avulla. Ne liukuvat itsestään oikeaan asentoon, täyttävät vähitellen suolen ja venyttävät sitä. Peräsuolen hermoja stimuloidaan, ja miehillä voimakas paine kohdistuu myös eturauhaseen.

     

    Lantiota on nyt liikutettava edestä taakse ja takaisin. Anaalipallomme kehittävät oman elämänsä tämän liikkeen kautta, minkä tietää vain erittäin taitava seksikumppani tai hyvä panokone. Raskaat teräspallot liikkuvat puhallettujen anaalipallojen sisällä ja siirtävät energiansa (kutsumme tätä "panoenergiaksi") ilman, että anaalipallojen tarvitsee liikkua. Kiinteät iskut, jotka voimistuvat ja voimistuvat, välittyvät suoraan ja syvälle kehon ytimeen. Uskomaton kokemus jokaisella liikkeellä ja askeleella.

     

    Monia etuja, jotka vakuuttavat koko linjan:

     

    Valmistettu parhaasta ftalaatittomasta silikonista - vartalolle turvallinen, huokoseton ja samettisen pehmeä, joka tarjoaa ainutlaatuisen, äärimmäisen tyydyttävän anaalituntuman.

     

    Mitä liukuvoidetta minun pitäisi käyttää anaalihelmien kanssa?

     

    Pieni EXTREMEO-suihke, joka rentouttaa peräaukkoa, helpottaa asettamista! Käytä anaalihelmiämme vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon tai Alphamale Aqua by MEO ® kanssa pidentääksesi uuden seksilelusi käyttöikää!

     

    Miten puhdistan puhallettavat anaalihelmet?

     

    Käytön jälkeen anaalihelmemme voidaan niiden sileän pinnan ansiosta puhdistaa lämpimällä vedellä ja Toy Cleaner VERYCLEAN -puhdistusaineellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Puhallettavat anaalihelmet
    • Anaalihelmemme ovat täydellisiä sekä aloittelijoille että kokeneille nautiskelijoille. Suuren joustavuutensa, sileän silikonipintansa ja käytännöllisen palautussilmukan ansiosta anaalipallomme takaavat jännittävän ja intohimoisen rakastelun.
    • sopii 24/7
    • Erittäin mukavat käyttää, täysin täyttävät anaalipallot stimuloivilla sisäpainoilla.
    • Puhallettava irrotettavalla pumpulla
    • Integroidulla, joustavalla kalurirenkaalla
    • Mitat: - Pallo, joka on varustettu yhdellä tai useammalla pallolla: Sisään työnnettävä pituus n. 17 cm, halkaisija 32-35 mm (voidaan puhaltaa halkaisijaltaan 10 cm:iin asti),
    • Materiaali: lääketieteellinen silikoni ja metalli
    • Puhdistus ennen käyttöä ja käytön jälkeen VERYCLEAN suihkeella.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 7 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Puhallettavat XL-anaalihelmet, joissa on paino ja kalurengas

    Puhallettavat XL-anaalihelmet, joissa on paino ja kalurengas

    Puhallettavilla anaalipalloilla, joissa on kyrpärengas, on sinulle kiimainen yllätys: sisälle on kätketty raskaita painoja, jotka antavat sinulle fantastisen täyteläisyyden ja stimulaation tunteen. Aseta anaalipallot sisään, paisuta ne täyteen, laita kyrpärengas päälle ja nauti siitä, kun anaalipallot tekevät itsensä sisääsi ja ajavat sinut orgasmin hulluuteen!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    28 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: