Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

The rimming Tuoli - Face Sitting Box

Face sitting sai juuri kasvojenkohotuksen. MEO:n Face Sitting Box antaa sinulle kodikkaan paikan lukea, pelata puhelimella tai keskustella... samalla kun Sub hemmottelee sinua suuseksillä!

Lisätietoja

2256/00

499,90 €


-150,00 €

349,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Face sitting sai juuri kasvojenkohotuksen. MEO:n Face Sitting Box tarjoaa sinulle viihtyisän paikan, jossa voit lukea, pelata puhelimellasi tai keskustella... samalla kun Sub tarjoaa sinulle suuseksiä!

     

    Mukavalla tyynyllä varustettu laatikko on niin mukava, ettet halua nousta ylös! Käskekää Sub makaamaan pää säädettävässä pääjousituksessa ja varmistakaa, että hänen kasvonsa ovat täysin sinuun upotettuina. Laatikon avoimella puolella olevat hihnat voidaan kiristää hänen kainaloidensa ympärille, joten hän ei pääse pakoon, kun antaudut täysin nautinnon vietäväksi.

     

    Tämä kasvot istuva laatikko sopii täydellisesti cunnilingukseen, teepussitukseen ja tietysti.. rimming. Koska alistuvan kumppanin pää on tuettu, se on hänelle mukavampaa ja hän voi tyydyttää sinua pidempään. Jos se ei ole win-win-tilanne!!!! Ja jos haluat, että hän vakuuttaa sinut myös akustisesti, kumarru vain eteenpäin ja vedä hänen nännipihdeistään, kun hän joutuu tekemään kaiken työn kielellään ja suullaan.

     

    Kasvot istuvalla laatikollamme muistutat Sub siitä, mikä sen todellinen tehtävä on: palvella sinua! Ja sen paikka on jalkojesi juuressa...

     

    Lisää yksityiskohtia:

     

    • MEO:n BDSM-huonekalut
    • Mitat: Laatikko on 33 cm korkea, 50 cm leveä ja 69 cm pitkä. Kasvojen reikä on soikea, 28 cm pitkä ja 20 cm leveä.
    • Materiaali: Puu, PU-nahka, metalli
    • Säädettävä pään ripustus
    • Säädettävät käsivarsimansetit
    • Huomautus: Laatikko toimitetaan valmiiksi koottuna.
    • MEO Info: Mitä on "teepussitus"? Tea-bagging on slangitermi seksikäytännölle, jossa mies asettaa kivespussinsa seksikumppanin kasvoille tai päähän tai työntää sen tämän suuhun. Nimi teepussi viittaa teepussin käytön samankaltaisuuteen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Divertente

    Un simpatico oggetto da condividere nell’intimità

      Arviointi 

      Fantástico rimtrono // Fantastic rimthrone


      Yo le he llamado rimtrono. Es muy cómodo y muy versatil en su uso. Sive tambien para guardar cosas dentro. Y los extras de los enganches dan mucho mucho juego. Es uno de mis muebles preferidos de mi doungeon.

      I have called him a rimthrone. It is very comfortable and very versatile in its use. It also serves to store things inside. And the extras of the hooks give a lot of play. It is one of my favorite pieces of furniture in my doungeon.

      Dominus Jaime

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      el rimtrono, me ha encantado // Fantastic rimthrone

      Yo le he puesto el nombre de rimtrono. Es como un rimchair, pero mucho mas elegante y cómodo. Me encantan sus extras de que se pueda atar al sumiso. Realmente es uno de os muebles que mas me gustan de mi doungeon.

      I have given it the name of rimthrone. It is like a rimchair, but much more elegant and comfortable. I love its extras that it can be tied to the sub. It really is one of the pieces of furniture that I like the most about my doungeon.

      Dominus Jaime

        Arviointi 

        Excellent product - works just as well for Kinging as Queening!

        Really enjoying this face sitting box with boyfriend. Both of us love to give and receive so we take turns - the extra stimulation is super intense. It's comfortable and sturdy to sit on facing either way and the headrest works fine though we like to raise it a bit higher with a pillow on top - personal preference!

        • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        The rimming Tuoli - Face Sitting Box

        The rimming Tuoli - Face Sitting Box

        Face sitting sai juuri kasvojenkohotuksen. MEO:n Face Sitting Box antaa sinulle kodikkaan paikan lukea, pelata puhelimella tai keskustella... samalla kun Sub hemmottelee sinua suuseksillä!

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: