Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage nauha

Uutiskirje

Vaaleanpunainen Bondage nauha

Tämä korkealaatuinen, vaaleanpunainen bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike aloittelijoille tai ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja tarjoaa luotettavan kiinnityksen BDSM-istunnon aikana.

Lisätietoja

2764/00

9,99 €

0,67 €/M

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä korkealaatuinen bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike aloittelijoille tai ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja tarjoaa luotettavan kiinnityksen BDSM-istunnon aikana.

     

    MEO ®:n bondage-teipillä voit sitoa kumppanisi kädet ja jalat rajoittaaksesi hänen liikkumisvapauttaan, mutta se sopii myös erinomaisesti kumppanisi silmien sitomiseen, sillä se tarttuu vain itseensä eikä ihoon tai hiuksiin. Etenkin ulkotilaisuudessa tai tien päällä bondage-teippi on täydellinen BDSM-lisävaruste, koska sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa. Voit esimerkiksi sitoa kumppanisi puuhun metsässä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia köysistä, karabinereista tai koukuista. Bondage-teippi avaa lukuisia luovia mahdollisuuksia kumppanisi sitomiseen. Anna vain mielikuvituksesi laukata!

     

    Miten käytän vaaleanpunaista bondage-teippiä?

     

    Bondage-teippi on nopea ja helppo käyttää ja mutkaton levittää. Leikkaa vain tarvittava määrä bondage-teippiä rullasta saksilla ja bondage-hupi voi alkaa!

     

    Mikä vaaleanpunaisessa bondage-teipissä on niin erityistä?

     

    Bondage-teippi on joustavaa, pehmoista ja tarttuu vain itseensä, ei ihoon tai hiuksiin. Bondage-teipillä voi kietoa ja kiinnittää kädet tai jalat nopeasti ja helposti, ilman että se vetää hiuksia tai ihoa. Bondage-teippimme sopii erinomaisesti kaikenlaiseen eroottiseen bondageen. Käytön jälkeen bondage-teippi voidaan poistaa nopeasti ja jättämättä mitään jäämiä.

     

    Mitä minun on otettava huomioon vaaleanpunaisen bondage-teipin kanssa?

     

    Bondage-teippi on uudelleenkäytettävissä, jos sitä käytetään huolellisesti. Pyyhi se käytön jälkeen yksinkertaisesti vedellä ja miedolla saippualla, anna kuivua ja rullaa se varovasti uudelleen.

     

    Värillinen bondage-teippi:

     

    Bondage-teippiämme on saatavana mustana, punaisena, vaaleanpunaisena, hopeana, violettina ja keltaisena.

     

    Lisätietoja:

     

    • Japanilainen bondage-teippi vaaleanpunaisena 15 metrin rullalla.
    • Saatavana eri värejä
    • ME O®:n bondage-teipillä on helppo toteuttaa bondage-fantasioita ilman monimutkaisia solmuja. Tämä kiiltävä kalvo ilman liimakerrosta tarttuu vain itseensä - mutta ei ihoon tai hiuksiin. Teippi sopii sitomiseen tai eroottiseen suukapulaksi, silmien sidontaan ja kokonaan muumioimiseen. Käytön jälkeen sidontateippi voidaan rullata uudelleen ja käyttää uudelleen halutulla tavalla.
    • Helppo irrottaa: ei jäämiä ja on nopeasti purettavissa tai rullattu uudelleen.




    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Está bien

    No son las típicas cintas, no se adhieren al cuerpo, no tienen pegamento, sino que se pegan por rozamiento. Son prácticas y además si lo haces bien puedes llegar a volver a utilizarlas.
    Son muy prácticas

      Arviointi 

      Zartes Rosa

      Das Tape kommt in einem schönen zarten rosa und ist perfekt, um ungehorsame Sissys zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Arviointi 

        Geiles Zeug

        Bondagetape ist eine wunderbare Sache. Das in vernünftiger Qualität zu finden oftmals eine andere. Manchmal klebt es gar nicht, manchmal zu stark – dieses hier ist genau richtig. Geschälte Zitrone in den Mund, Bondagetape drüber – fertig ist ein netter Knebel..regt also sehr die Kreativität and und fällt auch nicht so auf, wenn es mal herumliegt (ist für Menschen mit neugieriger Verwandschaft durchaus interessant), kann somit prima beim Besuch bei der Schwiegermutter übers Wochenende eingepackt werden ohne verdächtig zu sein und hinterlässt weder beim Knebeln, noch beim fesseln spuren, weswegen der Spaß zu zweit auch an solchen Wochenenden nicht zu kurz kommen muss...:-)

          Arviointi 

          kaufempfehlung

          verarbeitung, qualität und klebeverhalten sind top, auch lässt es sich gut wieder voneinander trennen. es tut also genau das, wofür es erworben wurde.

            Arviointi 

            Ottima qualità.

            Vai a per bei momenti stravaganti. Incredibile per legare la mia ragazza senza problemi.

              Arviointi 

              Funziona perfettamente!

              Si dovrebbe avere un paio di forbici a portata di mano, comunque, perché non si strappano facilmente. Ciò dimostra ancora una volta la qualità del prodotto. Molto carino come alternativa alla corda o alle manette. Questo è molto divertente, soprattutto se si è appassionati di prede/cacciatori. Non fa neanche male.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Vaaleanpunainen Bondage nauha

                Vaaleanpunainen Bondage nauha

                Tämä korkealaatuinen, vaaleanpunainen bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike aloittelijoille tai ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja tarjoaa luotettavan kiinnityksen BDSM-istunnon aikana.

                Kirjoita oma arvostelusi

                Muut asiakkaat ostivat myös:

                7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: