Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage nauha

Uutiskirje

Violetti Bondage teippi

Laadukas violetti bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike aloittelijoille tai ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja tarjoaa luotettavan kiinnityksen BDSM-istunnon aikana.

Lisätietoja

2767/00

9,99 €

0,67 €/M

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä korkealaatuinen, violetti bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike aloittelijoille tai ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja tarjoaa luotettavan kiinnityksen BDSM-istunnon aikana.

     

    MEO ®:n violetilla bondage-teipillä voit sitoa kumppanisi kädet ja jalat rajoittaaksesi hänen liikkumisvapauttaan, mutta se sopii myös erinomaisesti kumppanisi silmien sitomiseen, sillä se tarttuu vain itseensä eikä ihoon tai hiuksiin. Etenkin ulkotilaisuudessa tai matkalla violetti bondage-teippi on täydellinen BDSM-lisävaruste, sillä sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa. Voit esimerkiksi sitoa kumppanisi puuhun metsässä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia köysistä, karabinereista tai koukuista. Bondage-teippi avaa lukuisia luovia mahdollisuuksia kumppanisi sitomiseen. Anna vain mielikuvituksesi valloilleen!

     

    Miten käytän violettia bondage-teippiä?

     

    Violetti bondage-teippi on nopea ja helppo käyttää ja mutkaton levittää. Leikkaa vain tarvittava määrä bondage-teippiä rullasta saksilla ja bondage-hupi voi alkaa!

     

    Mitä erityistä violetissa bondage-teipissä on?

     

    Bondage-teippi on joustavaa, pehmoista ja tarttuu vain itseensä, ei ihoon tai hiuksiin. Bondage-teipillä voi kietoa ja kiinnittää kädet tai jalat nopeasti ja helposti ilman, että se vetää hiuksia tai ihoa. Bondage-teippimme sopii erinomaisesti kaikenlaiseen eroottiseen bondageen. Käytön jälkeen bondage-teippi voidaan poistaa nopeasti ja jättämättä mitään jäämiä.

     

    Mitä minun on huomioitava bondage-teipin kanssa?

     

    Bondage-teippi on uudelleenkäytettävissä, jos sitä käytetään huolellisesti. Käytön jälkeen pyyhi vain vedellä ja miedolla saippualla, anna kuivua ja rullaa varovasti uudelleen.

     

    Värillinen bondage-teippi:

     

    Bondage-teippiämme on saatavana mustana, punaisena, vaaleanpunaisena, hopeana, violettina ja keltaisena.

     

    Lisätietoja:

     

    • Bondage-teippi violettina 15 metrin rullalla.
    • Saatavana eri värejä
    • ME O®:n bondage-teippi tekee bondage-fantasioiden toteuttamisesta helppoa ilman monimutkaisia solmuja. Tämä kiiltävä kalvo ilman liimakerrosta tarttuu vain itseensä - mutta ei ihoon tai hiuksiin. Teippi sopii sitomiseen tai eroottiseen suukapulaksi, silmien sidontaan ja kokonaan muumioimiseen. Käytön jälkeen sidontateippi voidaan rullata uudelleen ja käyttää uudelleen halutulla tavalla.
    • Helppo irrottaa: ei jäämiä ja on nopeasti purettavissa tai rullitettavissa uudelleen.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Intensives Lila

    Das Tape kommt in einem intensiven lila und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

      Arviointi 

      Bondage Tape

      This tape can be used in any number of creative ways to make bondage easy and beautiful. You can bind, gag, blindfold, mummify, or anything else you dream up. Since it adheres to itself, it doesn't get tighter once it's on. It's functional, fun, and slick. If you're into that shiny-fetish-bondage look, this tape's for you.

        Arviointi 

        Fantastic stuff

        Our order arrived nice and fast in some super discrete packaging.

          Arviointi 

          Nastro Adesivo per Bondage

          Facile da strappare, ma aderisce ancora bene quando sei incollato. Il nastro in sé aderisce bene, quindi legarlo è facile e veloce.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Violetti Bondage teippi

            Violetti Bondage teippi

            Laadukas violetti bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike aloittelijoille tai ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja tarjoaa luotettavan kiinnityksen BDSM-istunnon aikana.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: