Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage nauha

Uutiskirje

Läpinäkyvä sidontateippi

Läpinäkyvä sidontateippimme rullalla on 20 metriä pitkä, ja sillä on monia etuja verrattuna stretch-kalvoon tai tarrakalvoon, joita käytetään usein sidontaan.

Lisätietoja

3696/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Läpinäkyvä bondage-teippimme rullalla on 20 metriä pitkä ja tarjoaa monia etuja verrattuna stretch-kalvoon tai tarranauhaan, joita käytetään usein bondageen.

    Tämä korkealaatuinen bondage-teippi rullalla on välttämätön BDSM-tarvike sekä aloittelijoille että ammattilaisille. MEO ®:n bondage-teippi on nopeasti käsillä ja takaa luotettavan kiinnityksen BDSM-session aikana.

    MEO ®:n bondage-teippiä ei voi käyttää ainoastaan kumppanin ranteiden ja nilkkojen sitomiseen rajoittamaan hänen liikkumisvapauttaan, vaan se on myös ihanteellinen kumppanin silmien sitomiseen, koska se tarttuu vain itseensä eikä ihoon tai hiuksiin. Bondage-teippi on täydellinen BDSM-tarvike erityisesti ulkotilaisuuksissa tai matkoilla, sillä sitä on helppo säilyttää ja kuljettaa. Voit siis sitoa kumppanisi esimerkiksi puuhun metsässä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia köysistä, karabinereista tai koukuista. Bondage-teippi avaa monia luovia mahdollisuuksia sitomisessa. Anna vain mielikuvituksesi laukata!

    Miten käytän läpinäkyvää sidontateippiä?

    Sidontateippi on nopea ja helppo käyttää. Leikkaa vain tarvittava määrä bondage-teippiä pois rullasta saksilla ja bondage-hauskuus voi alkaa!

    Mitä erityistä läpinäkyvässä bondage-teipissä on?

    Bondage-teippi on joustavaa, notkeaa ja tarttuu vain itseensä, ei ihoon tai hiuksiin. Bondage-teipillä voi kietoa ja kiinnittää kädet tai jalat nopeasti ja helposti ilman, että se vetää hiuksista tai ihosta. Bondage-teippimme sopii erinomaisesti kaikenlaisiin eroottisiin bondage-leikkeihin. Käytön jälkeen bondage-teippi voidaan poistaa hetkessä jättämättä mitään jäämiä.

    Mitä minun on huomioitava läpinäkyvän bondage-teipin kanssa?

    Bondage-teippi on uudelleenkäytettävissä, jos sitä käytetään huolellisesti. Käytön jälkeen pyyhi se vain vedellä ja miedolla saippualla, anna kuivua ja rullaa se varovasti uudelleen.

    Värillinen bondage-teippi:

    Bondage-teippiämme on saatavana mustana, punaisena, pinkkinä, vaaleanpunaisena, hopeisena, violettina ja keltaisena sekä läpinäkyvänä.

    Lisätietoja:

    • Bondage-teippi 20 metrin rullalla.
    • Saatavana useita eri värejä
    • MEO®:n bondage-teipillä on helppo toteuttaa bondage-fantasioita ilman monimutkaisia solmuja. Kiiltävä kalvo ilman liimakerrosta tarttuu vain itseensä - ei ihoon tai hiuksiin. Bondage-teippi soveltuu sitomiseen tai eroottiseen suukapulaksi sitomiseen, silmien sidontaan ja kokonaan muumioimiseen. Käytön jälkeen bondage-teippi voidaan rullata uudelleen ja käyttää niin usein kuin tarvitaan.
    • Helppo irrottaa: Rullautuu nopeasti irti ja rullautuu pois jättämättä mitään jäämiä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Top Qualität

      Kirjoita oma arvostelusi

      Läpinäkyvä sidontateippi

      Läpinäkyvä sidontateippi

      Läpinäkyvä sidontateippimme rullalla on 20 metriä pitkä, ja sillä on monia etuja verrattuna stretch-kalvoon tai tarrakalvoon, joita käytetään usein sidontaan.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      7 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: