Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nahka bondage köysi

Uutiskirje

Shibari nahkainen bondage köysi - musta

Syvänmusta vasikannahkainen Shibari bondage-köysi tekee voimakkaan lausunnon missä tahansa bondage-istunnossa. Se on valmistettu käsityönä Italiassa äärimmäisellä huolellisuudella, ja siinä yhdistyvät Shibarin, muinaisen japanilaisen eroottisen sidontataiteen kiehtova estetiikka, aistillinen eleganssi ja käsityötaito, josta Italia on tunnettu.

Lisätietoja

3513/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Syvänmusta vasikannahkainen Shibari bondage-köysi tekee voimakkaan lausunnon missä tahansa bondage-istunnossa. Se on valmistettu käsityönä Italiassa äärimmäisellä huolellisuudella, ja siinä yhdistyvät Shibarin, muinaisen japanilaisen eroottisen sidontataiteen kiehtova estetiikka, aistillinen eleganssi ja käsityötaito, josta Italia on tunnettu. Sen pituus on 9 metriä ja halkaisija 0,8 cm, joten se sopii täydellisesti monimutkaisiin solmuihin ja aistillisiin sidontahetkiin.

     

    Köysi on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, joka on päällystetty pehmeällä italialaisella vasikannahalla. Tämä tarjoaa sekä "riggerille" (henkilö, joka tekee bondagea) että "bunnylle" (henkilö, joka on sidottu) ainutlaatuisen, aistillisen kokemuksen, joka vie tunteen aivan uuteen ulottuvuuteen. Puuvillan ja vasikannahan yhdistelmä antaa miellyttävän tunteen iholla ja antaa köydelle lisää lujuutta ja esteettisyyttä.

     

    9 metrin pituinen ja 0,8 cm halkaisijaltaan oleva vasikannahkainen Shibari-sidontaköysi tarjoaa riittävästi mahdollisuuksia erilaisiin sidontatekniikoihin. Nahan tekstuurin ansiosta voit luoda erityisen täyteläisiä ja runsaita solmuja, jotka ovat paitsi turvallisia myös esteettisesti miellyttäviä.

     

    Jos haluat käyttää köyttä riippusidontaan, huomioi enimmäispaino tai enimmäisvetovoima 20 kg. Tämä on ainoa tapa varmistaa, että jalo nahkavaippa säilyy ehjänä ja että voit nauttia tästä korkealaatuisesta BDSM-tuotteesta pitkään.

     

    Vasikannahasta valmistettu Shibari bondage-köysi on täydellinen lisävaruste kaikille niille, jotka haluavat viedä bondage-leikit uudelle luksuserotiikan tasolle ja jotka arvostavat laadukkaita materiaaleja ja ammattitaitoa. Jokainen yksittäinen köysi on osoitus italialaisesta käsityötaidosta ja yksityiskohtien huomioimisesta, mikä erottaa sen tavanomaisista bondage-köysistä. Pakollinen hankinta jokaiselle hienon eroottisen leikin ystävälle.

     

    Mitä erityistä tässä vasikannahkaisessa bondage-köydessä on?

     

    Tavanomaisen puuvillaisen bondage-köyden päällystäminen hienolla italialaisella vasikannahalla ei ainoastaan anna köydelle ylellistä kosketusta, vaan myös erottaa sen tavanomaisista bondage-köysistä. Italialainen vasikannahka tunnetaan maailmanlaajuisesti ensiluokkaisesta laadustaan, notkeudestaan ja miellyttävästä tuntumastaan ihoa vasten. Tämä korkealaatuinen nahkavaippa ei ainoastaan suojaa ihoa mahdolliselta puuvillan aiheuttamalta ärsytykseltä, vaan antaa köydelle myös erityisen esteettisen kosketuksen, joka parantaa aistillista kokemusta sidonnan aikana. Lisäksi nahka antaa lisää vakautta ja kestävyyttä, mikä lisää köyden käyttöikää. Vasikannahkavaippa tekee köydestä myös todellisen katseenvangitsijan ja asettaa ylellisiä korostuksia. Köydessä yhdistyvät siis toiminnallisuus ja estetiikka ainutlaatuisella tavalla, ja se on laadukas vaihtoehto perinteisille sidontaköysille.

     

    Lisätietoja:

     

    • Shibari Bondage-köysi, Premium-laatuinen
    • Kokeneet käsityöläiset valmistavat köytemme Italiassa suurimmalla tarkkuudella. Pehmeä vasikannahka ei ainoastaan takaa miellyttävää tuntumaa, vaan antaa köydelle myös ylellisen tuntuman.
    • Materiaali: vasikannahka, puuvillaköysi
    • Dimensions: Materiaalit: halkaisija n. 0,8 cm, pituus 900 cm
    • Löydät MEO Italia BDSM Shopin italian kielellä osoitteesta www.meoteam.it

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    As described

    Delivery was very quick and product is just like described. I used it for shibari and even after a few hours of the rope directly touching my naked skin, it didn't hurt at all.

      Arviointi 

      Super Qualtität

      Alles super, gut verarbeitet und angenehm zu benutzen. Würde ich jederzeit wieder bestellen.

        Arviointi 

        Perfectas

        Ninguna queja. Son excelentes para hacer nudos sobre el cuerpo sin que resulte doloroso o áspero. Son suaves y fáciles de manejar e incluso puedes unirlas con facilidad si necesitas más metros. Excelente compra.

          Arviointi 

          Top

          SUPER QUALITÉ !! Corde douce, pratique d'utilisation !!

            Kirjoita oma arvostelusi

            Shibari nahkainen bondage köysi - musta

            Shibari nahkainen bondage köysi - musta

            Syvänmusta vasikannahkainen Shibari bondage-köysi tekee voimakkaan lausunnon missä tahansa bondage-istunnossa. Se on valmistettu käsityönä Italiassa äärimmäisellä huolellisuudella, ja siinä yhdistyvät Shibarin, muinaisen japanilaisen eroottisen sidontataiteen kiehtova estetiikka, aistillinen eleganssi ja käsityötaito, josta Italia on tunnettu.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            10 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: