Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nykyaikaiset siveysvyöt

Uutiskirje

Dildo NoPacha Servant siveysvyöhön

Sukella nöyryyden, seksuaalisen pidättyvyyden ja rajoittavan siveyden maailmaan erityisesti NoPacha Servant siveysvyöhön suunnitellun dildon avulla. Korkealaatuisesta silikonista valmistetut dildot eivät vain tunnu ihanilta, vaan ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen joka kerta, kun käytät niitä NoPacha Servant siveysvyön kanssa.

Lisätietoja

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Uppoudu nöyryyden, seksuaalisen pidättyvyyden ja rajoittavan siveyden maailmaan erityisesti NoPacha Servant siveysvyöhön suunniteltujen dildojemme avulla. Laadukkaasta silikonista valmistetut dildot eivät ainoastaan tunnu ihanilta, vaan ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen joka kerta, kun käytät niitä NoPacha Servant siveysvyön kanssa.

     

    Mutta korkealaatuiset silikonidildomme eivät ole vain uskomattoman miellyttäviä koskettaa, vaan ne ovat myös todellisia viettelyn mestareita. Kahdessa koossa - 5 cm ja 9 cm pituiset ja 28 mm ja 33 mm halkaisijaltaan - ne tarjoavat juuri oikean koon hallitsevalle emännälle tai kumppanille.

     

    Integroidun kiinnitysvaihtoehdon ansiosta dildot voidaan helposti kiinnittää NoPacha Servant -siveysvyöhön, mikä luo voimakkaan seksuaalisen alistumisen ja kiihottumisen yhteyden. Valitse viettelevistä värivaihtoehdoista - luonnollinen ihonväri, syntinen musta tai kiihottava punainen - ja uppoudu aistillisen stimulaation maailmaan.

     

    Tutustu siihen, miten tämä dildo avaa nautinnon uusia ulottuvuuksia NoPacha Servant siveysvyön kanssa!

     

    Alistuvalle miehelle:

    • Kaksinkertainen stimulaatio: Samalla kun mies käyttää siveysvyötä ja pysyy siten itse siveänä, dildo voi tarjota ylimääräistä stimulaatiota hallitsevalle kumppanille.
    • Roolien vaihtaminen: Kiinnitettyä dildoa voidaan käyttää roolileikkeihin, joissa passiivinen mies ottaa seksuaalisesti aktiivisen roolin pysyessään itse siveänä.
    • Valinnanvaraa: Kolmen dildovärin (ihonvärinen, musta tai punainen) ja kahden pituuden (5 cm ja 9 cm) ansiosta hallitseva kumppani voi valita dildon mieltymystensä mukaan.


    Dominoivalle kumppanille:

     

    • Dildon kiinnittäminen passiivisen kumppanin siveysvyöhön voi olla vahva merkki dominoinnista ja hallinnasta. Hän voi päättää, milloin ja miten dildoa käytetään.
    • Monipuolinen leikki: Valtiatar tai Top voi käyttää dildoa erilaisiin leikkeihin ja skenaarioihin, joko omien tarpeidensa tyydyttämiseksi tai yksinkertaisesti psykologisena lisäärsykkeenä.
    • Räätälöitävyys: Kun dildon väri ja koko voidaan valita, rakastajatar tai Top voi räätälöidä kokemuksen omien mieltymystensä mukaan.

     

    Herätä salatut fantasioitasi henkiin ja anna NoPacha Servant siveysvyön yhdessä jännittävien dildojemme kanssa olla porttisi seksuaalisen alistumisen uuteen ulottuvuuteen.

     

    Lisätietoja:

     

    • Kiinnitettävä dildo NoPacha ® Servant siveysvyöhön.
    • Voidaan käyttää anaalisesti ja vaginaalisesti.
    • Mitat: Kaksi kokoa - pituus 5 cm ja 9 cm ja halkaisija 28 mm ja 33 mm.
    • Värit: punainen, ihonvärinen ja musta.
    • Puhdista dildo käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Vielä perusteellisempaan puhdistukseen voit käyttää VERYCLEAN -suihkettamme.
    • Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita, kun käytät silikonidildoja, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo. Tämä liukuaine on erityisesti suunniteltu käytettäväksi silikonisten seksilelujen kanssa, ja se tarjoaa mukavan ja liukkaan kokemuksen.
    • NoPacha ® siveysvyö Servant ei sisälly toimitukseen ja se on tilattava erikseen.
    • NoPacha ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Beste Erfindung des Jahres!!!!!!!!

    Garantiert Keuschheit und trotzdem ist man gezwungen die Herrin zu befriedigen. Beste Erfindung des Jahres!!!!!!!!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Dildo NoPacha Servant siveysvyöhön

    Dildo NoPacha Servant siveysvyöhön

    Sukella nöyryyden, seksuaalisen pidättyvyyden ja rajoittavan siveyden maailmaan erityisesti NoPacha Servant siveysvyöhön suunnitellun dildon avulla. Korkealaatuisesta silikonista valmistetut dildot eivät vain tunnu ihanilta, vaan ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen joka kerta, kun käytät niitä NoPacha Servant siveysvyön kanssa.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: