Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nykyaikaiset siveysvyöt

Uutiskirje

Siveysvyö miehille - NoPacha Black Diamond

keyholder valitsevat usein NoPachan Black Diamondmodernin siveysvyön miehille syventääkseen vallan ja kontrollin dynamiikkaa suhteessaan. Tämä siveysvyö ei ainoastaan symbolisoi alistuvan miehen omistautumista ja luottamusta, vaan antaa myös hallitsevan kumppanin hallita kumppaninsa penistä.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Dominoivat kumppanit valitsevat usein NoPachan Black Diamondmodernin siveysvyön miehille, syventääkseen vallan ja kontrollin dynamiikkaa suhteessaan. Tämä siveysvyö ei ainoastaan symbolisoi alistuvan miehen omistautumista ja luottamusta, vaan antaa hallitsevalle kumppanille myös mahdollisuuden hallita ja ohjata alistuvan miehen seksuaalista vapautta ja nautintoa.

    NoPacha Black Diamond on ominaista sen moderni, musta muotoilu ja sen toimivuus pitkäaikaiseen siveyden säilyttämiseen. Saatavilla on kaksi kokoa ja neljä erikokoista anatomisesti muotoiltua rengasta (ø 42 mm, 45 mm, 48 mm ja 52 mm), joten tämä siveysvyö tarjoaa räätälöitävän istuvuuden, joka on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Toiseen renkaista kiinteästi kiinnitetty penishäkki varmistaa, että siveysvyö istuu tukevasti, kun taas integroitu lukko ja kaksi mukana toimitettua avainta korostavat hallitsevan henkilön (avaimenhaltijan) määräysvaltaa alistuvan miehen seksuaalisen pidättäytymisen suhteen.

    NoPachan ainutlaatuinen ominaisuus Black Diamond ovat pehmeät piikit, jotka voidaan asettaa siveysvyön sisään halutulla tavalla. Nämä piikit lisäävät kokemuksen intensiteettiä muistuttamalla käyttäjää jatkuvasti hänen siveydestään aiheuttamatta kuitenkaan liikaa kipua. Koko penishäkin rungon läpi kulkevat tuuletusaukot takaavat riittävän ilmankierron, mikä on erityisen tärkeää hygienian ja mukavuuden kannalta pitkäaikaisen käytön aikana. Siveysvyön kaksi kokoa, jotka eroavat toisistaan penishäkin pituuden suhteen, mahdollistavat täydellisen sopivuuden alistuvalle miehelle, mikä takaa maksimaalisen turvallisuuden ja riittävän mukavuuden.

    The NoPacha Black Diamond ei ole ainoastaan siveyden ja alistumisen symboli, vaan myös laadukas lisävaruste, joka on kehitetty erityisesti BDSM-harrastajien tarpeisiin. Se tarjoaa loistavan tavan lisätä eroottista jännitystä ja korostaa vallan epätasapainoa suhteessa. Tämä siveysvyö on ihanteellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat syventää dynaamista ja emotionaalista suhdettaan siveyden harjoittamisen avulla.

    Tutustu myös eksklusiiviseen CUMELOT-sarjaamme, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan voimakkaasti eturauhasta ja ohjaamaan passiiviset miehet vertaansa vailla olevaan pakkoorgasmin saamiseen ilman erektiota. Pakollinen hankinta jokaiselle dominoivalle henkilölle, joka haluaa pysyä aina hallinnassa.

    Käytännöllisten tuuletusaukkojen ansiosta siveysvyötä ei tarvitse irrottaa puhdistusta varten. Suihkuta siveysvyö yksinkertaisesti suihkussa ja huuhtele huolellisesti. Kun siveysvyötä ei käytetä, suosittelemme perusteellista puhdistusta VERYCLEAN -suihkullamme korkeimpien hygieniastandardien varmistamiseksi. Tarjoamme PlowBoy-geeliämme peniksen hoitoon siveysvyön käytön aikana. Se on rikastettu D-vitamiinilla ja aloe veralla, ja se tarjoaa hellävaraista hoitoa ja ihon optimaalista hoitoa.

    Lisätietoja:

    • Miesten siveysvyö - NoPacha Black Diamond
    • Musta siveysvyö kahdessa eri koossa.
    • Koostuu anatomisesti muotoillusta renkaasta (toimitetaan 4 rengasta, ø 42 mm, 45 mm, 48 mm ja 52 mm) penikselle ja kiveksille, penishäkistä (liitetään renkaaseen).
    • Sisäänrakennettu lukko kahdella avaimella.
    • Pehmeät piikit, jotka voidaan kiinnittää siveysvyöhön. Siveysvyössä on tuuletusaukot korkean käyttömukavuuden takaamiseksi.
    • Kaksi kokoa eroavat toisistaan penishäkkien pituuden suhteen.
    • MEO, Cumelot ja PlowBoy ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.


    Materiaali:


    Siveysvyömme on valmistettu nailonhartsista, mikä tarkoittaa, että vyö on valmistettu muovimateriaalista, joka on tunnettu kestävyydestään, joustavuudestaan ja mukavuudestaan. Nylonhartsi on termoplastinen polymeeri, jota käytetään usein korkealaatuisten muovituotteiden valmistukseen. Sillä on useita etuja muihin materiaaleihin, kuten metalliin tai nahkaan verrattuna:

    • Keveys: Nailonhartsi on paljon kevyempää kuin metalli, joten sitä on mukavampi käyttää pitkiä aikoja ja se vähentää käyttäjään kohdistuvaa rasitusta.
    • Joustavuus: Vahvuudestaan huolimatta nailonhartsi on joustavaa, mikä mahdollistaa paremman istuvuuden ja mukautumisen erilaisiin vartalonmuotoihin.
    • Kestävyys: Nailonhartsi kestää murtumista, halkeilua ja kulumista, mikä lisää siveysvyön kestävyyttä.
    • Vedenkestävyys: Materiaali on vettähylkivää, mikä helpottaa sen hoitoa ja puhdistusta ja mahdollistaa sen käytön kosteissa ympäristöissä, kuten suihkussa.
    • Ihoystävällinen: Nylonhartsi on hypoallergeeninen ja aiheuttaa harvoin ihoärsytystä, joten se on hyvä valinta niille, joilla on herkkä iho tai allergioita.


    Nailonhartsista valmistetussa siveysvyössä yhdistyvät siis käytännölliset ominaisuudet ja korkea mukavuustaso, mikä tekee siitä suositun vaihtoehdon perinteisille materiaaleille.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Siveysvyö miehille - NoPacha Black Diamond

      Siveysvyö miehille - NoPacha Black Diamond

      keyholder valitsevat usein NoPachan Black Diamondmodernin siveysvyön miehille syventääkseen vallan ja kontrollin dynamiikkaa suhteessaan. Tämä siveysvyö ei ainoastaan symbolisoi alistuvan miehen omistautumista ja luottamusta, vaan antaa myös hallitsevan kumppanin hallita kumppaninsa penistä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: