Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Penisrengas säädettävissä, valmistettu nahasta

Säädettävän kokoinen nahkainen penisrengas, joka tunnetaan myös nimellä penisvyö, voi pidentää erektioaikaa huomattavasti tiukalla, täydellisesti säädettävällä istuvuudellaan. Nahkainen penisrengas on yksi suosituimmista penisrenkaista sen monien hyötyjen vuoksi.

Lisätietoja

6004/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Säädettävä nahkainen penisrengas, joka tunnetaan myös nimellä penisvyö, voi pidentää erektioaikaa huomattavasti tiukan ja täydellisesti säädettävän istuvuutensa ansiosta. Nahkainen penisrengas on yksi suosituimmista penisrenkaista sen monien hyötyjen vuoksi.

    Säädettävän kokoinen nahkainen penisrenkaamme on erinomainen lisävaruste miehille, joka sopii peniksen tyven ympärille. Penisrengas on valmistettu vasikannahasta ja siinä on painokiinnikkeet, jotka mahdollistavat koon säätämisen. Penisrengasta käytetään rajoittamaan veren virtausta ulos peniksestä ja saavuttamaan kovempi ja pidempikestoinen erektio pidättämällä verta peniksen erektiokudoksessa.

    Mitä penisrengas tekee ja miten nahkapenisrengasta käytetään?

    Nahkapenisrengas asetetaan peniksen tyven ja kivespussin ympärille, kun penis on veltto. Kun penis kovettuu ja veri virtaa erektiokudokseen, penisrengas asettuu niin tiukasti, että veri ei voi enää virrata takaisin. Nahkainen penisrengas ei ainoastaan tee peniksestä kovempaa ja isompaa, vaan myös viivyttää siemensyöksyä. Penis voi pysyä kovana ja erittäin pulleana myös orgasmin jälkeen. Nahkainen penisrengas voi auttaa myös lievissä erektiohäiriöissä tai silloin, kun penis veltostuu itsestään pitkittyneen yhdynnän jälkeen. Erityinen ulkonäkö miellyttää myös monia miehiä ja naisia, koska nahkainen penisrengas saa peniksen suonet erottumaan erittäin hyvin ja antaa sille erityisen pullean ulkonäön.

    Painonappisuljin varustetun nahkaisen penisrenkaan edut verrattuna muihin teräksestä tai kumista valmistettuihin penisrenkaisiin:

    • Mukavuus: nahka tuntuu usein mukavammalta ihoa vasten kuin metalli tai kumi, ja säädettävä koko mahdollistaa räätälöidyn istuvuuden, jota voidaan säätää tarpeen mukaan.
    • Joustavuus: Toisin kuin metalliset penisrenkaat, nahasta valmistetut penisrenkaat, joissa on painonapit, ovat joustavampia ja niitä voidaan venyttää tai säätää sopiviksi, joten ne sopivat miehille, joilla on suuret tai hyvin pienet penikset.
    • Siisti ulkonäkö: Nahkaisia penisrenkaita pidetään usein visuaalisesti houkuttelevampina kuin metalli- tai kumirenkaita, ja niitä on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa yksilöllisten mieltymysten mukaan.
    • Hienotunteisuus: Nahkaiset penisrenkaat, joissa on nepparikiinnikkeet, ovat usein hienovaraisempia kuin metalliset tai kumiset penisrenkaat, sillä ne eivät näy vaatteiden alla ja niitä voi käyttää hienovaraisesti myös julkisesti.


    Toinen nahasta valmistetun painonappikiinnitteisen penisrenkaan etu muihin penisrenkaisiin, kuten teräs- tai kumirenkaisiin, verrattuna on se, että se on mukavampi ja säädettävämpi. Nahka on pehmeämpää ja notkeampaa kuin metalli, ja sitä on helpompi säätää peniksen koon ja yksilöllisen mukavuuden mukaan. Painonappikiinnikkeen ansiosta se on myös helpompi laittaa ja ottaa pois verrattuna muun tyyppisiin penisrenkaisiin, mikä on erityisen hyödyllistä seksin aikana.

    Lisätietoja:

    • Nahkainen penisrengas
    • Käsintehty penisvyö
    • Materiaali: vasikannahka, ruostumattomasta teräksestä valmistetut niitit
    • Yleiskoko
    • Penisrengas, jossa on nepparikiinnike
    • Penisrengas säätyy täydellisesti tarvitsemasi kokoiseksi.
    • Mitat: Leveys 15 mm, pituus 20 cm.
    • On tärkeää huomata, että nahkaista penisrengasta, kuten kaikkia muitakin penisrenkaita, tulee käyttää varoen ja vain rajoitetun ajan epämukavuuden välttämiseksi.
    • CAZZOMEO:n penisrengas
    • Puhdistus Käytön jälkeen pyyhi kostealla liinalla ja hiero välillä nahkarasvalla.
    • CAZZOMEO ™ on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa.

     

    Lataa

    Kukkarengas

    Miten laittaa kukko rengas ja miten valita oikea koko penis rengas

    Lataa (1.21M)

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ottimo

    Perfetto in tutto!!!

      Arviointi 

      Foto non corrispondenti

      Anello completamente diverso da come rappresentato. Manifattura scarsa, cuciture singole e giuntura centrale incollata. In pratica… un altro oggetto.

        Arviointi 

        Sitzt perfekt und macht ihn ziemlich groß

        Dieser Cockring ist wirklich sehr empfehlenswert. Der Cockring ist individuell einstellbar und kann wirklich entweder um den Penis oder den Hoden oder Penis und Hoden getragen werden. Es ist sehr bequem und drückt nicht. Das perfekte Produkt.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Macht alles schön prall

        Sitz der Druckknöpfe des Cockrings ist gut kann sehr eng gestellt werden ansonsten ist das teil super und bring seine Wirkung

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Buy this!

        A very comfortable, yet hefty cock strap. Because it is adjustable, you can wear it all day, every day, slightly looser, with just enough snugness to remind you that you're cock and balls are there. At other times, tighten it up for more effect.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Cock strap

        I've been wearing mine for a few days now: comfortable when a bit looser, stimulating when tighter. It really lifts your balls in your underpants during the day - and keeps you rock hard later on.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Penisrengas säädettävissä, valmistettu nahasta

        Penisrengas säädettävissä, valmistettu nahasta

        Säädettävän kokoinen nahkainen penisrengas, joka tunnetaan myös nimellä penisvyö, voi pidentää erektioaikaa huomattavasti tiukalla, täydellisesti säädettävällä istuvuudellaan. Nahkainen penisrengas on yksi suosituimmista penisrenkaista sen monien hyötyjen vuoksi.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: