Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksi slings ja rakkauden heilahdukset

Uutiskirje

Ovi sling - DeLuxe Door sling

Nyt sinuun voidaan tunkeutua todella hyvin ja syvälle, ja tarvitset vain oven. Annamme tälle nerokkaalle keksinnölle peukut pystyyn - jopa molemmat peukut. Ovisilmukka sopii täydellisesti matkoille, hotellihuoneeseen tai asuntoihin, joissa ei aina ole tarpeeksi tilaa normaalille sling.

Lisätietoja

2935/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Nyt sinuun voidaan tunkeutua todella hyvin ja syvälle, ja tarvitset vain oven. Annamme tälle nerokkaalle keksinnölle peukut pystyyn - jopa molemmat peukut. Ovisilmukkamme sopii täydellisesti matkustamiseen, hotellihuoneeseen tai asuntoihin, joissa ei aina ole tarpeeksi tilaa tavalliselle sling.

     

    Voit säästää itsesi remonttimieheltä (ellei hän näytä yhtä upealta kuin seksikäs mallimme Brasiliasta): Vakaat ja turvalliset nailonhihnat voidaan asentaa hetkessä. Slings on muotoiltu siten, että se voidaan helposti kiinnittää oven ja karmin väliin (ilman poraamista, naulaamista tai ruuvaamista). 5 sekunnin asennusaika - ja voit nauttia seksistä uudella tasolla!

     

    Mitkä asennot ovat mahdollisia oven sling - DeLuxe Door Swing avulla?

     

    Kuten aina, mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Suosittelemme kuitenkin kahta erityisen hienoa asentoa:

     

    ASS UP: Peppu ylöspäin, oveen päin on ehdoton suosikkimme. Kaikki teistä on alttiina aktiiviselle kumppanille.

     

    FUCK ME: Käännyt vain ympäri ja annat itsesi tulla otetuksi, aivan kuten perinteisessä sling. Aktiivinen kumppanisi vetää peppuasi eteenpäin ja hemmottelee sinua haluamallasi tavalla: syvälle, intensiivisesti ja kovaa!

     

    Mitä erikoista ovessa sling - DeLuxe Door Swing on?

     

    Pehmustetun istuimen, miellyttävien kahvojen ja täydellisesti sijoitettujen otteiden ansiosta voit nauttia asennoista, joita et koskaan uskonut olevan mahdollisia. Rakkauskeinu ei vaadi kiinteitä kiinnityksiä tai kalliita työkaluja ja kestää silti paljon. Ovi sling on ripustettu kahteen raskaaseen metalliputkeen, ja se asettuu tiiviisti ovenkarmin ja suljetun oven väliin. Raskaat nailonhihnat on ristipistetty vakauden vuoksi ja täysin säädettävissä, joten voit tutkia erilaisia asentoja seksin aikana kumppanisi kanssa. Istu pehmustetulle istuimelle, laita jalat jalustimiin ja nauti! Mikä parasta, ovi sling ei vaadi vahvaa kattoa tai erikoistyökaluja asennettavaksi. Ovi sling voidaan asentaa muutamassa minuutissa ja se voidaan huomaamattomasti säilyttää kaapissa tai sängyn alla nautinnon jälkeen.

     

    Rakkauskeinun käyttäminen on hyvin yksinkertaista:

     

    • Kiinnitä metalliputket avoimen oven yläosaan.
    • Sulje ja lukitse ovi.
    • Laske jalkahihnat alas, jotta kumppanisi voi työntää reidet alempien silmukoiden läpi.
    • Vedä hänen kätensä ylemmistä silmukoista läpi ja säädä kädensijat mukavalle korkeudelle.

     

    Lisätietoja:

     

    • Täysin säädettävä oven rakkauden keinu
    • hyvää vastinetta rahalle!
    • superlaatuinen!
    • tilaa säästävä!
    • helppo asentaa!
    • helppo irrottaa ja säilyttää huomaamattomasti.
    • monet asennot mahdollisia (käytännössä koko Kamasutra).
    • Kumppanisi voi tunkeutua sinuun erityisen syvälle!
    • Ota rakkauskeinu mukaasi lomalle ja tee hotellihuoneestasi täydellinen bondage-leikkihuone!
    • Erittäin joustavat ja joustavasti säädettävät hihnat on valmistettu pestävästä erikoiskankaasta. Tukeva ja kevyt samaan aikaan.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Ein sehr geiles Accessoire!

    Ermöglicht es mir und meinem Freund, neue Stellungen auszuprobieren. Die Gurte sind stabil und sicher und es ist sehr einfach, den Sling auf- und abzubauen. Es wäre toll, wenn MEO ein kleines Heft mit Ideen und Positionen zur Verfügung stellen könnte. Aber letztendlich ein toller Kauf. Wir genießen den Sling sehr.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great fun

    Hhe loves it! Very easy to hook up and adjust, the seat is well padded, and offers great leverage to use and pound with his legs at several different angles, even like in the pic, which played a part in why I purchased it. Just put a pillow behind his back to cushion the door, and you can have at it!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Awesome

    Having your dude perfectly suspended over your cock can be incredibly hot. Swings and slings can be a lot of work to put up, but this door swing can be installed just by closing the door. You can set it up at his place or at any hotel room. Of course the anchors on the outside of the door might give away what you're up to.

    • 5 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Liebesschaukel

    Kurbel Dein Sexleben an mit dieser aufregenden Liebesschaukel für die Anbringung an der Tür! Die Schaukel kann überall wo Du willst verwendet werden. Dafür benötigst Du lediglich eine starke Tür, die das Gewicht tragen kann. Platziere einfach das Gestänge über die Oberseite der Tür und schließe sie. Nun bist Du bereit für eine einzigartige sexuelle Erfahrung zusammen mit Deinem Partner. Die Riemen sind für eine perfekte Passform leicht einstellbar.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Ovi sling - DeLuxe Door sling

    Ovi sling - DeLuxe Door sling

    Nyt sinuun voidaan tunkeutua todella hyvin ja syvälle, ja tarvitset vain oven. Annamme tälle nerokkaalle keksinnölle peukut pystyyn - jopa molemmat peukut. Ovisilmukka sopii täydellisesti matkoille, hotellihuoneeseen tai asuntoihin, joissa ei aina ole tarpeeksi tilaa normaalille sling.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: