Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

B-Vibe

Uutiskirje

B-Vibe Trio Plug - Anaalivibraattori

Anaalinen nautinto määritellään uudelleen: Vallankumouksellinen B-Vibe Trio Plug! Tutustu B-Vibe Trio Plug, innovatiiviseen ja tehokkaaseen anaalivibraattoriin, joka katapultoi sinut uudelle tasolle anaalisen nautinnon suhteen. Yhdysvaltalainen aikakauslehti kutsui B-Vibe Trio Plug jopa "THE seksileluksi tajunnanräjäyttävään anaaliseksiin"...

Lisätietoja

3386/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Anaalinen nautinto määritellään uudelleen: Vallankumouksellinen B-Vibe Trio Plug! Tutustu B-Vibe Trio Plug, innovatiiviseen ja tehokkaaseen anaalivibraattoriin, joka vie sinut uudelle tasolle anaalisen nautinnon suhteen. Yhdysvaltalainen aikakauslehti kutsui B-Vibe Trio Plug jopa "THE seksileluksi tajunnanräjäyttävään anaaliseksiin"...

     

    B-Vibe Trio Plug on yksi maailman suosituimmista anaalivibraattoreista!

     

    Varustettuna ei yhdellä, ei kahdella vaan kolmella tehokkaalla moottorilla, B-Vibe Trio Plug eroaa selvästi muista anaalivibraattoreista. Nämä kolme moottoria työskentelevät harmonisesti yhdessä tarjotakseen intensiivistä, monipuolista stimulaatiota. Moottorit on sijoitettu niin, että ne värähtelevät anaalitulpan koko pintaa, mikä johtaa erityisen voimakkaaseen ja täydelliseen stimulaatioon, jota tavanomaiset anaalivibraattorit eivät pysty tarjoamaan.

     

    Kahdeksan nopeusasetusta ja yhdeksän ainutlaatuista värähtelymallia - hellävaraisesta sykkimisestä voimakkaaseen, voimakkaaseen värähtelyyn - voit mukauttaa B-Viben anaalivibraattorin täydellisesti tarpeisiisi.

     

    B-Vibe Trio Plug on kätevä kaukosäädin, jonka kantama on jopa 9 metriä ja joka antaa sinulle tai kumppanillesi täydellisen hallinnan värähtelyn voimakkuudesta ja kuvioista. Tämä avaa uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia yhteisiin seikkailuihin, olittepa missä tahansa!

     

    Kokonaispituus on 13,5 cm ja työnnettävä pituus 11 cm, joten B-Vibe Trio Plug on suunniteltu mukavaksi ja helppokäyttöiseksi. Ei liian suuren 3 cm:n halkaisijan ansiosta B-Vibe Trio Plug sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

     

    Laadukkaasta, ftalaatittomasta silikonista valmistettu anaalivibraattori on sekä ftalaatti- että lateksivapaa ja siten hypoallergeeninen. Anaalivibraattorissa on silkkisen sileä pinta, joka mahdollistaa miellyttävän asettamisen. Laadukkaan materiaalin vahingoittumisen välttämiseksi anaalivibraattoria tulisi kuitenkin käyttää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Aquameon, kanssa.

     

    Anaalivibraattori on ladattavissa USB-portin kautta, ja sitä voi käyttää jopa 60 minuuttia, kun se on ladattu täyteen. Koska B-Vibe Trio Plug on roiskevesisuojattu (IPX5), sitä voi käyttää myös suihkussa. Toimitukseen sisältyy huomaamaton kantolaukku, jonka avulla anaalivibraattori on helppo kuljettaa ja säilyttää yhdessä tarvikkeiden kanssa.

     

    B-Vibe Trio Plug on äärimmäinen seksilelu henkeäsalpaavaan anaaliseksiin ja se ilahduttaa sinua ainutlaatuisilla toiminnoillaan ja korkealla laadullaan.

     

    Anaalivibraattorin puhdistaminen:

     

    Puhdistus on helppoa ja mutkatonta. Koska tuote on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN -suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • B-Vibe Trio Plug
    • B-Vibe: Anaalivibraattori
    • Varustettu kaukosäätimellä.
    • 3 tehokkaalla moottorilla.
    • 8 nopeusasetusta ja 9 ainutlaatuista värähtelymallia.
    • Sopii miehille ja naisille.
    • Ladattavissa USB:n kautta.
    • IPX5-roiskevesisuojaus.
    • Täydellinen matkakumppanisi - Koko B-Vibe-värähtelevien anaalitulppien malliston mukana tulee huomaamaton matkalaukku.
    • Mitat: Kokonaispituus 13,5 cm, halkaisija 3 cm, työnnettävä pituus 11 cm.
    • Materiaali: silikoni, 100 % vartalolle sopiva.
    • Latausaika 120 minuuttia.
    • Toiminta-aika 60 minuuttia.
    • B-Vibe MEO-verkkokaupassa: Tutustu anaalisen nautinnon seuraavaan tasoon B-Viben ensiluokkaisten anaalivibraattoreiden avulla! Nykyaikaisen muotoilun, laadukkaiden materiaalien ja innovatiivisen teknologian yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, jonka voit kokea uudelleen ja uudelleen. B-Vibe ja MEO ovat kaksi tunnettua merkkiä seksilelujen maailmassa, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin anaalileluihin. B-Vibe tunnetaan erityisesti innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu kauko-ohjattavia anaalitulppia, anaalipalloja ja anaaliharjoittelusarjoja. B-Vibe on maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuisten materiaalien ja kehoystävällisen silikonin käytöstä tuotteidensa valmistuksessa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Exzellent

    Ein exzellentes Produkt von b-vibe, das hält, was es verspricht. Die Qualität, die Leistung und die Power dieses Plugs sind unübertroffen. Würde es jederzeit wieder kaufen!

      Kirjoita oma arvostelusi

      B-Vibe Trio Plug - Anaalivibraattori

      B-Vibe Trio Plug - Anaalivibraattori

      Anaalinen nautinto määritellään uudelleen: Vallankumouksellinen B-Vibe Trio Plug! Tutustu B-Vibe Trio Plug, innovatiiviseen ja tehokkaaseen anaalivibraattoriin, joka katapultoi sinut uudelle tasolle anaalisen nautinnon suhteen. Yhdysvaltalainen aikakauslehti kutsui B-Vibe Trio Plug jopa "THE seksileluksi tajunnanräjäyttävään anaaliseksiin"...

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      9 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: