Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

B-Vibe

Uutiskirje

B-Vibe Vibrating Snug Plug - suuri

Äärimmäinen kokemus: löydä iso B-Vibe Vibrating Snug Plug ja koe henkeäsalpaavat anaalihurmion hetket. Nauti erityisen voimakkaasta stimulaatiosta suuren B-Vibe Vibrating Snug Plug avulla ja koe henkeäsalpaavia orgasmeja.

Lisätietoja

3394/00

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Äärimmäinen kokemus: löydä iso B-Vibe Vibrating Snug Plug ja koe henkeäsalpaavat anaalihurmion hetket. Nauti erityisen voimakkaasta stimulaatiosta suuren B-Vibe Vibrating Snug Plug avulla ja koe henkeäsalpaavia orgasmeja.

     

    Miehet rakastavat tätä anaalivibraattoria!

     

    Miehet rakastavat tätä kiehtovaa anaalivibraattoria erityisesti sen kyvystä stimuloida eturauhasta kohdennetusti ja intensiivisesti, mikä johtaa voimakkaisiin ja syviin orgasmeihin. Kartiomaisen muodon ansiosta se on helppo asettaa sisään, kun taas joustava varsi ja kätevä anaalivibraattorin pohja tekevät siitä helpon ja miellyttävän vetää ulos. B-Vibe Vibrating Snug Plug on saatavilla eri kokoisena ja painoisina MEO:n verkkokaupassa, joten se on täydellinen anaalivibraattori aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.

     

    Tehokas anaalivibraattorimme voi tuottaa erilaisia tuntemuksia, syvistä, sykkivistä värähtelyistä nopeisiin, voimakkaisiin värähtelyihin. Voit siis valita sinulle parhaiten sopivan stimulaatiotyypin.

     

    Äärimmäinen kokemus: löydä suuri B-Vibe Vibrating Snug Plug henkeäsalpaavaa stimulaatiota varten:

     

    Sen vaikuttava kokonaispituus on 13,8 cm, halkaisija 3,7 cm ja sisään työnnettävä pituus 12,4 cm, joten reilun kokoinen B-Vibe Vibrating Snug Plug on räätälöity antamaan erityisen kokeneille käyttäjille intensiivisen anaalihurmion hetkiä.

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug on helppo työntää sisään ja sopii jopa 24/7 käyttöön!

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug on valmistettu 100-prosenttisesti vartalolle sopivasta silikonista, se on ftalaatti- ja lateksivapaa ja täysin huokoseton. Sen ohut, sileä muotoilu tekee siitä helpon asettaa anaalisesti ja mukavan käyttää jopa hyvin pitkään (24/7).

     

    Toinen plussa:

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug on ladattavissa integroidun USB-portin kautta. Yksi tunti latausaikaa tarkoittaa yhtä tuntia intensiivistä anaalileikin nautintoa. Entä liikkeellä ollessa? B-Vibe Vibrating Snug Plug toimitetaan käytännöllisessä säilytyspussissa, joten sinun ei tarvitse jättää uutta suosikkileluasi käyttämättä, kun olet liikkeellä.

     

    Kuorrutus kakun päälle:

     

    Kokonaisuuden viimeistelevät mukana olevat ohjeet anaalistimulaatiota varten. Käytännöllinen vihkonen sisältää kokeneen seksuaalikasvattajatiimimme parhaat vinkit ja niksit, ja se tekee sinusta anaalin asiantuntijan hetkessä.

     

    B-Vibe Vibrating Snug Plug avulla voit tutkia ja nauttia anaalistimulaation maailmasta aivan uudella tavalla - sanamme siitä!

     

    Anaalivibraattorin puhdistaminen:

     

    Puhdistus on yksinkertaista ja suoraviivaista. Koska tuote on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ABS-muovista, se voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä tai VERYCLEAN -suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • B-Vibe Vibrating Snug Plug
    • Suunniteltu huomaamattomaan ja pitkäaikaiseen käyttöön! Torpedomuotoinen B-Vibe Vibrating Snug Plug tekee asettamisesta helppoa ja takaa mukavan istuvuuden peräaukkoon.
    • Anaalivibraattori, sopii naisille ja miehille.
    • Ladattava USB:n kautta.
    • IPX4-roiskevesisuojaus.
    • Mitat: Kokonaispituus 13,8 cm, halkaisija 3,7 cm, työnnettävä pituus 12,4 cm.
    • 4 tärinätilaa
    • 4 nopeustasoa
    • Materiaali: silikoni
    • 60 minuutin latausaika
    • 60 minuuttia käyttöaikaa
    • B-Vibe MEO-verkkokaupassa: Tutustu anaalisen nautinnon seuraavaan tasoon B-Viben ensiluokkaisten anaalivibraattoreiden avulla! Nykyaikaisen muotoilun, laadukkaiden materiaalien ja innovatiivisen teknologian yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen, jonka voit kokea uudelleen ja uudelleen. B-Vibe ja MEO ovat kaksi tunnettua merkkiä seksilelujen maailmassa, jotka ovat erikoistuneet korkealaatuisiin anaalileluihin. B-Vibe tunnetaan erityisesti innovatiivisesta tuotevalikoimastaan, johon kuuluu kauko-ohjattavia anaalitulppia, anaalipalloja ja anaaliharjoittelusarjoja. B-Vibe on maailmanlaajuisesti tunnustettu korkealaatuisten materiaalien ja kehoystävällisen silikonin käytöstä tuotteidensa valmistuksessa.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Es ist jeden Cent wert

    Ich muss sagen, ich bin absolut begeistert vom Analvibrator in Butt Plug Form der Firma B-Vibe! Der Vibrator hat eine perfekte Form, die nicht nur extrem komfortabel ist, sondern auch sicherstellt, dass er genau an den richtigen Stellen stimuliert. Die Vibrationsstufen sind beeindruckend und vielfältig, sodass du die Intensität genau an deine Bedürfnisse anpassen kannst. Auch das Material fühlt sich sehr hochwertig und angenehm auf der Haut an. Der Analvibrator lässt sich leicht einführen und bleibt sicher an Ort und Stelle, was ein stressfreies und angenehmes Erlebnis gewährleistet. Die Reinigung ist ebenfalls einfach, was bei solchen Produkten sehr wichtig ist. Ich kann dieses Produkt wirklich jedem empfehlen!!!

      Arviointi 

      Highly Recommended

      Without a doubt, this is the best sex toy I've ever purchased. It's both powerful and quiet, providing intense orgasms. I couldn't recommend it more!

        Kirjoita oma arvostelusi

        B-Vibe Vibrating Snug Plug - suuri

        B-Vibe Vibrating Snug Plug - suuri

        Äärimmäinen kokemus: löydä iso B-Vibe Vibrating Snug Plug ja koe henkeäsalpaavat anaalihurmion hetket. Nauti erityisen voimakkaasta stimulaatiosta suuren B-Vibe Vibrating Snug Plug avulla ja koe henkeäsalpaavia orgasmeja.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        9 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: